Pozz forumaši!!
Da prijeđem na stvar...ginekolog mi je dala Dabroston jer mi je izostala menga.. rekla je da ih pijem 3x1, 7 dana. Pa se ja sadaa pitam: za koliko bi trebala prokrvariti?
Dabroston
Društvo, politika
čestitamo 

a da pitas ginekologa ? ili procitas upute ?
A jebote, mislim stvarno, jebote...
ne piše u uputama biseru..šta misliš zašto pitam
Re: Dabroston
Kolegica koja je ostala trudna je dobila te tablete kako bi se riješila nekakvog ugruška koji je bio rizičan za početak trudnoće. Prvi glas da se te pilule dobiju da bi dobila mengu. Sad prosto ne znam bih li se pridružila Monstrumovim čestitkama.
Tarja
Pozz forumaši!!
Da prijeđem na stvar...ginekolog mi je dala Dabroston jer mi je izostala menga.. rekla je da ih pijem 3x1, 7 dana. Pa se ja sadaa pitam: za koliko bi trebala prokrvariti?
vidim ide tebi i gramatika...
Monstrum
čestitamo![]()
a da pitaš ginekologa
Mjesečnicu bi trebala dobiti nakon što završiš s uzimanjem propisane terapije. Ako se to ne dogodi, nemoj paničariti nego odi opet ginekologu. Moja terapija Dabrostonom se, na primjer, "oduljila" na dvadesetak dana i tek tada sam dobila mjesečnicu.
e hvala wendy...
a vi ostali biseri...dakle bila sam kod ginekologa i sve.. samo sam htjela čuti od nekog tko je pio te tablete koliko je čekao na mjesečnicu...
a vi ostali biseri...dakle bila sam kod ginekologa i sve.. samo sam htjela čuti od nekog tko je pio te tablete koliko je čekao na mjesečnicu...
TarjaPozz forumaši!!
Isus ti zeli dobrodoslicu...
ja sam ju sad čekala dugo, ko ozebo sunce, ali došla je
a nekad ti zna doći i kad piješ dabroston
tak da pripazi
a nekad ti zna doći i kad piješ dabroston
tak da pripazi