Pijanstvo
Sto radite kad se prijeđe granica "normalnog"?
Sjećate li se svega u jutro after...?
Koje su posljedice?
Društvo, politika
Fabiodva piva...
ali iz druge gajbe
CatharineAjoj, meni treba vrlo malo, meni bude bad, ali svi me tješe, kažu, budi sretna bar ti ne treba puno da se napiješ. Ne znaju da se vrlo brzo i otrijeznim pa kontroliram sve druge
Zločesto, ha? Inače, ne znam o morning after posljedicama jer ih nikad nisam imala. Ali, naravno, dogodilo mi se kao i svima da mi je tu večer kad sam pila bilo jaaaako loše... No, brzo to mene prođe. Ili ne znam piti ili ne znam što...
CatharineNe znaju da se vrlo brzo i otrijeznim pa kontroliram sve druge
Zločesto, ha? Inače, ne znam o morning after posljedicama jer ih nikad nisam imala.
joooooojJa ne pijem alkohol.
CatharineA ne Mungi, vjeruj jesam, napila sam se i ne ponosim se time. A brzo se otrijeznim i nikada me još nije boljela glava. Ne volim piti vino, nego samo žestu... pa možda zato koliko su mi drugi to protumačili
steamTrue, true.... ;-)"I drink to make other people interesting."
Leteci mungosjoooooojJa ne pijem alkohol. :rol
Ne smijes (iz nekih razloga), ili je to tvoja odluka?
Leteci mungos
[Cath, posteno se napij. To ti je ono kad imas crne rupcage u sjecanju, ne znas jesi li dala onom frajeru koji te doveo kuci, zapravo ni ne znas koji te frajer (i jel' bio samo jedan) doveo kuci... e, nakon takvog pijanstva se ima mamurluk...![]()
[/quote:c1344c573b]
Ne kužim sad ovaj savjet. Mislim, što je to tolika fora u tom mamurluku? Ono, loše ti je, želiš umrijeti i slično. Svjesno dovoditi sebe u takovo stanje je, po mom skromnom mišljenju, totalno nezrelo. Znaš ono, djeca piju da bi izgledala odraslo....
Neka mi netko pojasni zašto onda odrasli (pretpostavimo zreli) ljudi sebe dovode u situaciju da se danima pate s mamurlukom? Ili je to prikriveni mazohizam?
Malamaca
a pa ovisi nekad mi i dva piva dosta, a nekad me ni 5 ne uniste...al ipak je bolje kad jedno udari![]()
a posljedice? opet ovisi sta pijes i kolko...kao sto je poznato, od kvalitetnog vina nece nis sutra ujutro bit, a ako mjesate ko manijaci bit ce ujutro veselja![]()
![]()
![]()
ug, kak bi mi das jedno pivo sjelo ....ops:">
Vilasamo jedna stranica o ovoj temi?
pa ljudi vi se ili ne sjecate jutra nakon ili ne pijete, iskreno ne znam sto je gore! ili tuznije
![]()
uglavnom, ja mogu puno popit! al priznajem, gadna sam kad pijem, svadjam se, prodajem, nudim i sl. naravno kad puno popijem, al ak se ne cu napit onda ni ne pocinjem!![]()
zapravo mi izlazak nije izlazak ak ne pijem! nije to bas normalno, al eto!ops:">
">
">
">
"> kao i uvijek
">

ozana
Ne kužim sad ovaj savjet. Mislim, što je to tolika fora u tom mamurluku? Ono, loše ti je, želiš umrijeti i slično. Svjesno dovoditi sebe u takovo stanje je, po mom skromnom mišljenju, totalno nezrelo. Znaš ono, djeca piju da bi izgledala odraslo....
Neka mi netko pojasni zašto onda odrasli (pretpostavimo zreli) ljudi sebe dovode u situaciju da se danima pate s mamurlukom? Ili je to prikriveni mazohizam?
Malamaca
ja evo trenutno pijem vodku, cistu jelte, al posto sam kao bolesna i tak to, pijem i caj s njom![]()
![]()
![]()
mogu vam rec da je veeery fine![]()
Vilae sutra je dan za cuganje!!! i gledanje rana uz pivo . . .
Catharinea-a... mi se samo volimo dobro nazujati, nikad se ne ubiamo do te mjere da ne znamo za sebe
to mi glupo