Offtopic

Forum

odi u bobotu na skupštinu delija isto LOL
Circa

Zatvorimo topice u kojima ekipa hvali svoje lokale...

A ugodnu narodnu glazbu ti nabijem u dupe, zajedno s harmonikom dugmetarom...

Da citiram samog sebe...
s ovim sto konstatno pises samo govoris o kvocijentu svoje inteligencije jer koliko vidim ne mozes se normalno ni u razgovor pridruziti o lokalima gdje ljudi izlaze ,a da nesto ne komentiras sto nema veze s pitanjem....svatko izlazi gdje se osjeca ugodno,meni je tamo ok,kao i drugim ljudima jer svaki put ih je sve vise sto dolaze....a ti i dalje nastavi pljuvati...
navuci opanke i šajkaču na glavu pa poskoči na veselu melodiju dare bubamare ili arkanove žene dok si razbijaš flašu rakije o tu praznu glavušu
tina_vu

s ovim sto konstatno pises samo govoris o kvocijentu svoje inteligencije jer koliko vidim ne mozes se normalno ni u razgovor pridruziti o lokalima gdje ljudi izlaze ,a da nesto ne komentiras sto nema veze s pitanjem....svatko izlazi gdje se osjeca ugodno,meni je tamo ok,kao i drugim ljudima jer svaki put ih je sve vise sto dolaze....a ti i dalje nastavi pljuvati...

Iza znakova interpunkcije stavlja se razmak... Uzasno sam glup, a ipak to znam...
Ti si prvi put za racunalom, o inteligentna Tino?
to tvoja mama mozda ,ili tko te vec tako pametnog napravio....pa mislim nick ti je MONSTRUM.....mislim da sam dovoljno rekla....
tina_vu

...mozda ,ili tko...

Ne, ne ovako...
Ide prvo zarez, a tek onda razmak...
Nemoj zurit...
ajd circa da se ne svadjamo bez veze,nema smisla
tina_vu

to tvoja mama mozda ,ili tko te vec tako pametnog napravio....pa mislim nick ti je MONSTRUM.....mislim da sam dovoljno rekla....

pa tvoja inteligencija je popustila pod naletom dugmetare u praznu glavušu, tata me napravio a ti si izgleda u dupetu pravljena takva pametna
svaka cast monstrume....nemam komentara
tina_vu

ajd circa da se ne svadjamo bez veze,nema smisla

Razmak iza interpunkcije...
To su ti ovi cudni znakovi koje nepravilno koristis...
tina_vu

svaka cast monstrume....nemam komentara

očito imaš, da nemaš začepila bi gubicu
ajd furaj sa ovog topica.ides na ignore
pa zar si me bila skinula s ignore :hmm: pa čemu to, pa zašto ženo božja
uopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........
tina_vu

I tocka je interpunkcijski znak. Iza nje, kao i iza zareza, ide razmak (dugacka tipka pri dnu tipkovnice).
...laku noc
tina_vu

...laku noc

Opet ti fali razmak. Laku noc.
tina_vu

uopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........

ja vidiš tebe ne razumijem, kako te netko može tako izbaciti iz takta zbog gluposti, sve ovo je šala i ako si se ti uvrijedila onda stvarno nešt s tobom ne štima (u ovoj rečenici iskorištena su 2 interpunkcijska znaka, dva zareza, tri odn. 5 ako brojimo ove u zagradi) :D

p.s. laku noć, pusa
tina_vu

ma znam monstrum ali stvarno nije ok da na takav nacin tipkamo,otovrila sam ovaj topic cisto onako iz gluposti,da napisem gdje izlazim s drustvom i slicno,a na kraju se sve svodi na obicno da oprostis podjebavanje,sorry ali po meni malo glupo

Trebam li ja sta napisat?
circa nemoj nista pisati,bolje uzmi fotoaparat i slikaj :-)
Circa

podržavam
Frost

Circa

podržavam

me too... circa mi smo uz tebe
tina_vu

ma znam monstrum ali stvarno nije ok da na takav nacin tipkamo,otovrila sam ovaj topic cisto onako iz gluposti,da napisem gdje izlazim s drustvom i slicno,a na kraju se sve svodi na obicno da oprostis podjebavanje,sorry ali po meni malo glupo

ček ček ček malo, pa jel nije gđica girl007 otvorila ovaj topic, ili ste vas dvije jedna osoba, ili sam ja lud :hmm:
Circa

tina_vu

...mozda ,ili tko...

Ne, ne ovako...
Ide prvo zarez, a tek onda razmak...
Nemoj zurit...

LOL
Vi niste normalni!
tina_vu

mrtva slova na papiru, opija me ljubav tvojaaa, zašto sarmu nis na stolu ostavilaaaaaaaaaaaaaa
fe-niks! fe-niks! pe-nis!

Re: Offtopic

Circa

tina_vu

I tocka je interpunkcijski znak. Iza nje, kao i iza zareza, ide razmak (dugacka tipka pri dnu tipkovnice).

I poslije točke, rečenicu ćeš započeti VELIKIM početnim slovom, jel tako tina???

NE

POGREŠNO

DA

TOČNO

Ajd furaj sa ovog topica. Ideš na ignore.

Re: Offtopic

zeros

Circa

tina_vu

I poslije točke, rečenicu ćeš započeti VELIKIM početnim slovom, jel tako tina???

NE

POGREŠNO

DA

TOČNO

Ajd furaj sa ovog topica. Ideš na ignore.

a možda bi trebalo i ovo furaj stavit pod navodnike pošto se radi o prenesenom značenju. neznam možda ovako
MOŽDA OVAKO IPAK HMHM

Ajd "furaj" sa ovog topica! Ideš na ignore! :sly:

đizs
meni akže frend da sam pukla
vi ste pukli
MissTake

meni akže frend da sam pukla

Akže!?!?
atko je
ka' bum

Tagovi