Forum

Circa
Zatvorimo topice u kojima ekipa hvali svoje lokale...
A ugodnu narodnu glazbu ti nabijem u dupe, zajedno s harmonikom dugmetarom...
tina_vu
s ovim sto konstatno pises samo govoris o kvocijentu svoje inteligencije jer koliko vidim ne mozes se normalno ni u razgovor pridruziti o lokalima gdje ljudi izlaze ,a da nesto ne komentiras sto nema veze s pitanjem....svatko izlazi gdje se osjeca ugodno,meni je tamo ok,kao i drugim ljudima jer svaki put ih je sve vise sto dolaze....a ti i dalje nastavi pljuvati...
tina_vu
...mozda ,ili tko...
tina_vuto tvoja mama mozda ,ili tko te vec tako pametnog napravio....pa mislim nick ti je MONSTRUM.....mislim da sam dovoljno rekla....
tina_vu
ajd circa da se ne svadjamo bez veze,nema smisla
tina_vusvaka cast monstrume....nemam komentara
pa čemu to, pa zašto ženo božjatina_vu
ajd furaj sa ovog topica.ides na ignore
tina_vu
...laku noc
tina_vuuopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........
tina_vu
ma znam monstrum ali stvarno nije ok da na takav nacin tipkamo,otovrila sam ovaj topic cisto onako iz gluposti,da napisem gdje izlazim s drustvom i slicno,a na kraju se sve svodi na obicno da oprostis podjebavanje,sorry ali po meni malo glupo
Circa
Frost
Circa
podržavam
tina_vuma znam monstrum ali stvarno nije ok da na takav nacin tipkamo,otovrila sam ovaj topic cisto onako iz gluposti,da napisem gdje izlazim s drustvom i slicno,a na kraju se sve svodi na obicno da oprostis podjebavanje,sorry ali po meni malo glupo

Circa
tina_vu
...mozda ,ili tko...
Ne, ne ovako...
Ide prvo zarez, a tek onda razmak...
Nemoj zurit...

tina_vumrtva slova na papiru, opija me ljubav tvojaaa, zašto sarmu nis na stolu ostavilaaaaaaaaaaaaaauopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........
Circa
tina_vu
I tocka je interpunkcijski znak. Iza nje, kao i iza zareza, ide razmak (dugacka tipka pri dnu tipkovnice).
POGREŠNO
TOČNO
Ajd furaj sa ovog topica. Ideš na ignore.
zerosa možda bi trebalo i ovo furaj stavit pod navodnike pošto se radi o prenesenom značenju. neznam možda ovakoCirca
tina_vu
I tocka je interpunkcijski znak. Iza nje, kao i iza zareza, ide razmak (dugacka tipka pri dnu tipkovnice).
I poslije točke, rečenicu ćeš započeti VELIKIM početnim slovom, jel tako tina???
NE
POGREŠNO
DA
TOČNO
Ajd furaj sa ovog topica. Ideš na ignore.
MOŽDA OVAKO IPAK HMHMAjd "furaj" sa ovog topica! Ideš na ignore!
MissTake
meni akže frend da sam pukla