Baš sam danas gledala neki dokumentarac o plastičnim operacijama, neka dva kirurga su komentirala kako se granica, kad ljudi počnu s operacijama, povlači sve niže i niže, tj. kako im sve više djevojaka od 15-18 godina dolaze na plastične operacije nosa, usana, na liposukciju itd. u pratnji svojih majki. I isto tako su komentirali kako takva djeca kasnije obično imaju problema s disanjem. Isto sam tako nedavno doživjela da mi djeca od 9-10 godina pričaju kako im je serija ''Reži me'' najdraža serija, i kako bi oni išli na plastičnu operaciju ovog i onog, a ja ono-jesus..Pa me evo zanima Vaše mišljenje o tome, tj. plastičnim operacijama općenito.
Da li biste se podvrgli plastičnoj operaciji, i što biste promijenili na sebi?
Plastične operacije..
Društvo, politika
mozda odem smanjit kitu,jebo puno mi pol metra nosit u gacama
a cuj podrzavam operacije,al ono ako su stvarno potrebne.
a cuj podrzavam operacije,al ono ako su stvarno potrebne.
I ja isto tako, podržavam samo potrebne operacije, ovo za popravljanje izgleda mi je nekako odvratno.
postoji popravljenje izgleda i "popravljanje izgleda"
ukoliko netko ima teške psihičke traume vezano uz izgled, a to se može "popraviti" - podržala bi ih
ali, ako je riječ o hiru - no way!
osobno, razmišljlala sam o plastičnoj operaciji jer sam imala 6 operacija vezanih uz zdravstveno stanje i sad mi 6 ožiljaka idu jedan preko drugog....ali, nisu u pitanju samo ožiljci, već sve kompletno izgleda drugačije...
dok sam bila mlađa, nije mi smetalo, ali s godinama
mi smeta sve više
zapravo, kad se osjećam dobro i zadovoljno, onda mi ne smeta, ali kada sam psihički loše, sve mi smeta...
no, mislim da je rizik prevelik...možda, ako zbog zdravlja budem trebala na još koju operaciju (što je vrlo moguće u narednih nekoliko godina), onda napravim plastiku nakon toga...ali, sve ovisi
za sada: ne
ukoliko netko ima teške psihičke traume vezano uz izgled, a to se može "popraviti" - podržala bi ih
ali, ako je riječ o hiru - no way!
osobno, razmišljlala sam o plastičnoj operaciji jer sam imala 6 operacija vezanih uz zdravstveno stanje i sad mi 6 ožiljaka idu jedan preko drugog....ali, nisu u pitanju samo ožiljci, već sve kompletno izgleda drugačije...
dok sam bila mlađa, nije mi smetalo, ali s godinama
mi smeta sve više
zapravo, kad se osjećam dobro i zadovoljno, onda mi ne smeta, ali kada sam psihički loše, sve mi smeta...
no, mislim da je rizik prevelik...možda, ako zbog zdravlja budem trebala na još koju operaciju (što je vrlo moguće u narednih nekoliko godina), onda napravim plastiku nakon toga...ali, sve ovisi
za sada: ne
ono što bi ja promjenila, to se ne da operirat.
Poppy
ono što bi ja promjenila, to se ne da operirat.
šta, bokte, šta, reci nam...
dok je umjereno ok
ja bih također mijenjala neke stvari na sebi
ali kad vidim ljude koju imaju pravih poteškoća s izgledom, tipa urođene mane, onda tek shvatim koliko sam sretna jer izgledam kako izgledam
ja bih također mijenjala neke stvari na sebi
ali kad vidim ljude koju imaju pravih poteškoća s izgledom, tipa urođene mane, onda tek shvatim koliko sam sretna jer izgledam kako izgledam
Re: Plastične operacije..
Ja se ozbiljno pripremam ukloniti ožiljke sa lica koje sam zaradila u djetinjstvu te su me šivali nekoliko puta. Ako se to može nazvati plastičnom operacijom.
No, da bi nešto mijenjala na sebi, ne bih!
Oduvijek patim zbog malih grudi, ali ne bih ih nikad povećavala.
Tko me voli i poštuje, voljet će me i poštovati ovakvu kakva jesam, tko ne želi, neka se slobodno prošeta...
No, da bi nešto mijenjala na sebi, ne bih!
Oduvijek patim zbog malih grudi, ali ne bih ih nikad povećavala.
Tko me voli i poštuje, voljet će me i poštovati ovakvu kakva jesam, tko ne želi, neka se slobodno prošeta...
Podržavam u smislu ispravljanja nekih mana, tipa korekcija nosa ako je otežano disanje, ili kako kolegica 1step kaže, uklanjanje ožiljaka, i tako to. Sve ostalo se može riješiti na drugi način 
Meni to ne treba, ja sam savršena.
Ako je stvarno potrebo onda ok, a ovo pretjerivanje i trazenje mana kojih nema-mislim stvarno. Najbolje mi izgledaju oni ovisnici o plasticnoj kirurgiji, zategnuti toliko da su im oci na celu.
Ako je stvarno potrebo onda ok, a ovo pretjerivanje i trazenje mana kojih nema-mislim stvarno. Najbolje mi izgledaju oni ovisnici o plasticnoj kirurgiji, zategnuti toliko da su im oci na celu.

1step2far
Ja se ozbiljno pripremam ukloniti ožiljke sa lica koje sam zaradila u djetinjstvu te su me šivali nekoliko puta. Ako se to može nazvati plastičnom operacijom.
ne dirat ožiljke! ožiljci su najseksi!
Ne bih apsolutno ništa, zadovoljna sam sobom..
ja podrzavam operacije na ljudima kakve nadju u onoj seriji extreme nesto...nemogu se sjetit kak su preveli na hrvatski, al jebote, tamo stvarno nadju ljude kojih se uplasis kad ih vidis! mislim, stvarno ima ljudi koji su isfrustrirani zbog svog izgleda....
al naravno, operacije koje ljudi rade et tako jel imaju novaca nikako ne podrzavam!
jucer sam gledala neki dokumentarac o povecanju penisa...tip je isao na operaciju da bi si povecao penis za 1 cm....1 cm!!!!! doslovno su mu odrezali neki tetivicu iznad kurca da bi mu vise visio, a nakon operacije je 3 mjeseca svaki dan po 8 sati morao nosit utege na kurcu kako bi se rastego i osto u tom stanju.....WTF!!!! E to je bolestina...radi jednog jebenog centimetra!
e a najbolje mu je opravdanje operacije...on smatra da je ta operacija u skladu s gradom u kojem on zivi, a to je Miami!
et vidis kakve sve mentalne sklopove ljudi imaju. nemos vjerovat!
ok, bilo je i ljudi sa mikropenisom koji ima manje od 5 cm i tu vec vidim opravdanje za takvu operaciju.
al naravno, operacije koje ljudi rade et tako jel imaju novaca nikako ne podrzavam!
jucer sam gledala neki dokumentarac o povecanju penisa...tip je isao na operaciju da bi si povecao penis za 1 cm....1 cm!!!!! doslovno su mu odrezali neki tetivicu iznad kurca da bi mu vise visio, a nakon operacije je 3 mjeseca svaki dan po 8 sati morao nosit utege na kurcu kako bi se rastego i osto u tom stanju.....WTF!!!! E to je bolestina...radi jednog jebenog centimetra!
e a najbolje mu je opravdanje operacije...on smatra da je ta operacija u skladu s gradom u kojem on zivi, a to je Miami!
et vidis kakve sve mentalne sklopove ljudi imaju. nemos vjerovat!
ok, bilo je i ljudi sa mikropenisom koji ima manje od 5 cm i tu vec vidim opravdanje za takvu operaciju.
ja podržavam samo plastične operacije koje su medicinski utemeljene ili koje trebaju "ispraviti" uistinu ekstremni izgled pojedinaca.
ostale ne podržavam, ali me nije briga ako će netko bacati novac na to i operirati se do besvijesti.
ostale ne podržavam, ali me nije briga ako će netko bacati novac na to i operirati se do besvijesti.
insomniane bih se podvrgnuo
korekcija polomljenog nosa koji ometa disanje, uklanjanje kakvog velikog izbočenog madeža, korekcije uški, estetske operacije rascjepa usana i/ili nepca pa i peglanje ožiljaka podržavam.
koliko god narcisoidno zvučalo, nikad nisam niti poželjela bilo što na sebi popravljati. ako mi jednom nešto takvo i padne na pamet, imate moje dopuštenje da mi zalijepite dva-tri kvalitetna ćutuka u svrhu hitnog izbijanja tih boleština iz glave.
ma zapravo, meni ljudi obilježeni nekim "znamenom" na svojoj vanjštini imaju baš ono nešto. pogledajte: Joaquin Phoenix, Owen Wilson, Kate Hudson, Dewey, Gorbačov...
koliko god narcisoidno zvučalo, nikad nisam niti poželjela bilo što na sebi popravljati. ako mi jednom nešto takvo i padne na pamet, imate moje dopuštenje da mi zalijepite dva-tri kvalitetna ćutuka u svrhu hitnog izbijanja tih boleština iz glave.
ma zapravo, meni ljudi obilježeni nekim "znamenom" na svojoj vanjštini imaju baš ono nešto. pogledajte: Joaquin Phoenix, Owen Wilson, Kate Hudson, Dewey, Gorbačov...
Kate Hudson?!!
ja bi si malo dojke podstucala kad mi provise
...cisto da si ne gazim po brajkama nonstop....
ma no...u principu se slazem ako su medicinski opravdane onda ok..
ma no...u principu se slazem ako su medicinski opravdane onda ok..
a jeste svi pravi-zdravi, pa sta fali npr. malo prkositi gravitaciji... ali MALO, vrlo umjereno!
s jedno 40-ak godina bi sise sredila,digla ih malo ovo ono
a za sve ostalo osim eto operacije nosa,postoje kremica svakakve koje stvarno čuda rade
a za sve ostalo osim eto operacije nosa,postoje kremica svakakve koje stvarno čuda rade
da, kate hudson, vid!

ahahaha!!! vid stvarno! ma ko bi to skužio kraj njegovog nosa! 
cure koje si idu sredjivat izmisljene mane i naređivat sise da stoje ko dvije rakete su mi nakaradne i odvratne. cura koja za sebe kaze da je 100% ko od majke moze biti ponosna na sebe i pokazuje koliko je cvrsta osoba sa samopouzdanjem. naravo devijacije septuma podrzavam i kukaste noseve također, to treba sredit, al sise na dasci za surfanje ko u posh spice i baloni od ustiju.. to treba zakonom zabranit!
...za one koje misle da su plastičnjače moderne, jer se i zvijezde furaju na to:

insomnia
NOS
insomnia
Nikad, pa ni onda. Apsolutno ništa
Hm, da sam 100% siguran da ne bi rezultiralo losim posljedicama i da mi se masno tkivo ne bi nakupljalo drugdje - jednog dana - liposukciju.
Idealan nacin za rijesiti se suvisnih lipida iz tijela, buduci da kazu da je (nakon puberteta) broj masnih stanica jednak, samo im se mijenja volumen. No, od toga nista.
Iako vjerojatno prepun mana za koje bi iskusno oko preporucilo skalpel, zelim vjerovati da sam osoba kojoj plasticne operacije za sada nisu potrebne.
No, da imam nesto sto bi se na mom tijelu isticalo toliko da zasjenjuje kvalitete jednog prosjecnog homo sapiensa (citaj: kukast nos, klempave usi, treca ruka, ...) u mjeri koja utjece na vlastito zadovoljstvo sobom - dao bih se operirati bez previse razmisljanja.
Btw. rado bih stiskao gumene sise u znanstvene svrhe
Idealan nacin za rijesiti se suvisnih lipida iz tijela, buduci da kazu da je (nakon puberteta) broj masnih stanica jednak, samo im se mijenja volumen. No, od toga nista.
Iako vjerojatno prepun mana za koje bi iskusno oko preporucilo skalpel, zelim vjerovati da sam osoba kojoj plasticne operacije za sada nisu potrebne.
No, da imam nesto sto bi se na mom tijelu isticalo toliko da zasjenjuje kvalitete jednog prosjecnog homo sapiensa (citaj: kukast nos, klempave usi, treca ruka, ...) u mjeri koja utjece na vlastito zadovoljstvo sobom - dao bih se operirati bez previse razmisljanja.
Btw. rado bih stiskao gumene sise u znanstvene svrhe