ugoda?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
gazda777ako će izrasti u stabljiku kave...bit ću oduševljen...
Ako budes dolazio svako jutro, postoji velika vjerojatnost da ce ti se ciniti kako je izraslo u kavu. Salicu kave.

Leteci mungosnesto kao drot cetka za ledja - skida sve nakupljene skoljkase i lisajeve...
$#%$#%&"&??
dođi mi u ruke kad imam pms. pa ćeš vidjeti šta je ćeškanje!
goose
Leteci mungos..za jajca postoji i boljih ugoda...
$#%$#%&"&??
dođi mi u ruke kad imam pms. pa ćeš vidjeti šta je ćeškanje!
Odoše ti jaja Mungoslave na Ćeškanje
goosedođi mi u ruke kad imam pms. pa ćeš vidjeti šta je ćeškanje!
opla
ceskanje jajaca nikad nije naodmet
iawgoMgoosedođi mi u ruke kad imam pms. pa ćeš vidjeti šta je ćeškanje!
oplajel se moze to prijavit tj predbiljezit unaprijed kad imas PMS?
![]()
ceskanje jajaca nikad nije naodmetops:">
eeooo...baš sam ovijeh dana u pms-u...pribilježi se slobodno...grrrrrm
...ja bih se radije predbilježio za ono vrijeme poslije PMS-a
deltaos
...ja bih se radije predbilježio za ono vrijeme poslije PMS-aops:">
ops:">
živiš opasno!? voliš prolaziti kroz crveno, ha?!
ili pak neznaš što slijedi kod žena poslije pms-a??
slijedi "smp"..samo maženje i paženje...
netko se zabavlja brisanjem?
Reci, koji i kakvi su ti postovi obrisani?! Ili si samo zainteresiran za jednu partiju provokacije... ;-)
sve ok.
Leonmozda ti trebas skontat da svako nije za optimalno citanje foruma ... tvoje osobno i malo ograniceno zainteresiranje nije za svakoga@gazda, skontaj malo http://www.osijek031.com/viewforum.php?f=2 - doduse, cini mi se da si vec dosta toga svladao. Za koji dan dolaze upute za malo naprednije koristenje. Buduci da se broj vijesti na portalu i poruka u forumu svakodnevno uvecava, postoji tehnika koja optimizira pracenje i sudjelovanje u svim tim raspravama
Have fun (sala, veselje, zabava ...)
fatcatmozda ti trebas skontat da svako nije za optimalno citanje foruma ... tvoje osobno i malo ograniceno zainteresiranje nije za svakoga
Have fun (sala, veselje, zabava ...)
zloćko!
(u prijevodu: nitko nije ponudio kavu za taj trud)
Ovako samo pobudjujes upitnike...
(kavu)
kul.
kad ces do republike?
Gemi
registrirani korisnik bi rado s tobom na kavu, pa probaj...nemoj reci da sam ti to ja rekla.;-)
Samo se neka kava spominje, a pivo nula bodova... pih!
zlusch
Samo se neka kava spominje, a pivo nula bodova... pih!![]()
nema bez piva, deset bodova od mene... bourbon?
fatcat
nema bez piva, deset bodova od mene... bourbon?
Ma kakvi... iako sam nacuo da registrirani korisnik voli bourbon vise nego kruha jesti
zlusch
Ma kakvi... iako sam nacuo da registrirani korisnik voli bourbon vise nego kruha jesti![]()
ja mislim skupa cemo na pivo a ti opet sa ovim starim *you* govnima... kad se vidimo placas prvi
fatcat
zlusch
Ma kakvi... iako sam nacuo da registrirani korisnik voli bourbon vise nego kruha jesti![]()
ja mislim skupa cemo na pivo a ti opet sa ovim starim *you* govnima... kad se vidimo placas prvi
Pa sad, za pivo sam gotovo uvijek... mada, u zadnje vrijeme preferiram samo bezalkoholno. Hocemo jos nekoga povesti sa sobom?
zlusch
Pa sad, za pivo sam gotovo uvijek... mada, u zadnje vrijeme preferiram samo bezalkoholno. Hocemo jos nekoga povesti sa sobom?
pa kad ti placas onda povezi koga hoces, ali ako je bezalkoholno onda ajde sam...
zlusch
Hocemo jos nekoga povesti sa sobom?
Kako je krenulo, sve te silne obecane kave i piva...uhhh...cini mi se da ce ovo biti grupno okupljanje Osijek031 community
pivo, kava, ćevapi s lukom, burek...nebitno
Re: ugoda?

Gemi
Kako je krenulo, sve te silne obecane kave i piva...uhhh...cini mi se da ce ovo biti grupno okupljanje Osijek031 communitypa onda jednim udarcem rijesimo par muha... ;-)
da se to ne bi u optji pitjvajz pretvorilo...?
Gemi
Kako je krenulo, sve te silne obecane kave i piva...uhhh...cini mi se da ce ovo biti grupno okupljanje Osijek031 communitypa onda jednim udarcem rijesimo par muha... ;-)
i ko bi bio bolji da to organizira nego ti?
Osijek031 Big Day Out, Tema Dana:
1 - 11.30am: Pivo, kava, ćevapi s lukom, burek...nebitno - (predlaze, goose)
2 - 01.00pm: Systematic Beer Party - (predlaze, Bilke)
3 - 06.00pm: Poziv na kavu - (predlaze, gazda777)
4 - 08.30pm: Optji pitjvajz ili dajboze orgijanje* - (predlaze, iawgoM)
*uposto moje razumjevanje hrvatskog jezika nije 100% nadam se da sam broj 4 dobro razumio...
PS. lokacija (Bizovacke Toplice) nije toliko vazna kao sto je spremnost u sudjelovanju.
fatcat
*uposto moje razumjevanje hrvatskog jezika nije 100% nadam se da sam broj 4 dobro razumio...
PS. lokacija (Bizovacke Toplice) nije toliko vazna kao sto je spremnost u sudjelovanju.
mislim da jesi dobro razumio (cak si dobro i prepravio nedajboze u dajboze
a o lokaciji je bilo prije rijec na forumu..spomenuti link: http://www.slobodnadalmacija.hr/20051012/zadnjastrana01.asp
a sta ti bi zapalio skroz iz Aussie da budes prisutan eventu?
fatcat
i ko bi bio bolji da to organizira nego ti?
Osijek031 Big Day Out, Tema Dana:
1 - 11.30am: Pivo, kava, ćevapi s lukom, burek...nebitno - (predlaze, goose)
Nemam nista protiv. Bar nista efikasnog.
fatcat
2 - 01.00pm: Systematic Beer Party - (predlaze, Bilke)
Njegovi prijedlozi su uvijek bili prihvatljivi.
fatcat
3 - 06.00pm: Poziv na kavu - (predlaze, gazda777)
Pisem koliko kava je narucio. Usvaja se.
fatcat
Zene tucemo, a levate silujemo?
fatcat
Jel bi i tamo kvotali?
to može samo iawgoM
iawgoM
a sta ti bi zapalio skroz iz Aussie da budes prisutan eventu?jel to zbog alkohola, bureka ili orgija?!
![]()
zapalio bi sve, za te stvari ne treba razloga... nije bas potrebno u tom redu ali ko se buni
Gemi
Jel bi i tamo kvotali?
pa opet temu davis... Dosla je prilika da postovani clanovi ovoga foruma rasire svoje granice misljenja o kulinarskom i bezalkoholnom (po mogucnosti i alkoholnom) bogatstvu ove naze zemlje. Ako se ta diskusija produzi u sitne sate i uzme pravac koji je pun povoljne prilike i blagoslova... hvala boze!
fatcat
pa opet temu davis...
to se zove zavaravanje neprijatelja... ;-)
Gemi
to se zove zavaravanje neprijatelja... ;-)
pa koji sad neprijatelji... ajde manje davljenja, vise organizacije
PS. zaboravio ja da si ti zenska, cekaj da ti objasnim taj pojam "organizacija"
fatcat
pa opet temu davis... Dosla je prilika da postovani clanovi ovoga foruma rasire svoje granice misljenja o kulinarskom i bezalkoholnom (po mogucnosti i alkoholnom) bogatstvu ove naze zemlje. Ako se ta diskusija produzi u sitne sate i uzme pravac koji je pun povoljne prilike i blagoslova... hvala boze!
Nece biti ista fora ako ti ne dodjes... ;-)
Dolazis li u ove krajeve? Ikada?
Leon
Nece biti ista fora ako ti ne dodjes... ;-)
Dolazis li u ove krajeve? Ikada?
natjeraj onu zensku gore sa onim kiselim limunom da nesta organizira...
mentalna slika tvrdje mi je jos u glavi ali je izblijedila pa je put u planu na godinu, krajem petog mjeseca...
Gemi
Vidi ti plagijatorice... jos ce ispasti da je sve to njezina ideja
Bilke
Oćemo oživit Systematics Beer Party?![]()
Ehh, nostalgija... srce se guzva, a dusa pati...
samo nisam jaaaaaaaaaaaaa... la la la;-)
@fatcat, rekoh ti da ćemo se nakon svih tih godina mi morati ponovno sresti...sasvim svejedno tko ce organizirati, mi se vidimo
Gemi
@fatcat, rekoh ti da ćemo se nakon svih tih godina mi morati ponovno sresti...sasvim svejedno tko ce organizirati, mi se vidimo![]()
ja stalno o organizaciji a ti opet okrenula na delegaciju...
Zadnji skup je bio onaj sa ekipom s newsa koji je u devetom mjesecu organizirao Lusch i to sasvim solidno. Leon i ja smo bili u organizatorskom odboru, tako da sad sve znamo kak se to radi. ;-)
Gemi
@lusch, ideja je tvojaaaaa i saaaaamo tvojaaaaaaa....i sve je tvojeeeeeeee
samo nisam jaaaaaaaaaaaaa... la la la;-)
Gledam i ne vjerujem...
Gemi
Ne brini ti za organizaciju.
Zadnji skup je bio onaj sa ekipom s newsa koji je u devetom mjesecu organizirao Lusch i to sasvim solidno. Leon i ja smo bili u organizatorskom odboru, tako da sad sve znamo kak se to radi. ;-)
@zlusch jes cuo, obrati se organizatorskom odboru, stavi molbu u tri duplikata, plati ulogu (ucijenu) molbe i onda cekaj u hodniku da te zovu...
isto kao i hrvatska ambasada u australiji, svasta...
Gemi
Ne brini ti za organizaciju.
Kak se ono veli.... psi laju, a karavani prolaze. Vec vidim da cu ja morati uzeti bic i uzde u svoje ruke
(tj. Southam Medical Database, Sonoran Desert Mountain Bicyclists, or just SOMETHING MUST BE DONE igrice) ;-)
zlusch
Kak se ono veli.... psi laju, a karavani prolaze. Vec vidim da cu ja morati uzeti bic i uzde u svoje ruke![]()
Khm, khm... vidjeli smo kako ti uzimas bic u ruke... drugi rade i organiziraju a ti onda poberes sve lovorike...
Sada se blizi vrijeme zimskog snivanja, pa bi mogli sve te stvari odgoditi za proljece, pupanje prirode i jedrih zenskih tjelesa... ;-)