Čudim se da nitko nije otvorio temu Farme Nove TV, a ako kojim slučajem je onda nisam dobro pregledao po forumu. Da čujemo gledate li je uopće, tko vam je najbolji, najljepši, tko vas živcira, ljuti, nasmijava i tako dalje. Ja gledam Farmu, čak koji puta znam prebaciti i na MaxTV i gledati ih uživo iako znam da zvuči dosadno, zna biti zanimljivo i što se mene tiče mislim da je cijela ekipa tamo super osim Aleksandre Grdić koja mi se ne sviđa zbog prenemaganja općenito, a ne samo dok priča i lupeta gluposti.
Uvijek netko nešto ima protiv. Jel to normalno inače? Pa ljudi nisu vidjeli meso sto godina kak spada, a sada kada bi se napokon trebali najesti ovi im neće dati da kolju? Rekao bi na to WTF
Farma nije loša, najače je bilo kad je lupino rekao da se Grdička najmanje tamo pere, stalno se čoha po pici i onda dira hranu i kuha, sve će ih potrovat.....
ja gledam farmu i daleko je najbolja od svih rieliti šovova dosad na našim programima, znaju bit zabavni al onu grdićku bi zatuko lopatom, bacio u već iskopanu rupu te posuo krečom i zatrpo
inače ne loš je šov
E moji dečki!Čitam i vidim svi ste tu negdje između 20 -25 god i vi tako mladi gledate ta s..nja.Toliko lijepih cura,djevojaka,žena u našem gradu a vi gledate FARMU. Neznam više šta bih vam rekao ajd BOK