Eto, dođem i ja. 
Offtopic
Forum
Dylan
Eto, dođem i ja.![]()
Ajde neka...lijepo od tebe....
Dylan
Eto, dođem i ja.![]()
Milane, Dylane, aethure...
Ti nemos doc jer si cudan i smrdis...
Circa
Dylan
Eto, dođem i ja.![]()
Milane, Dylane, aethure...
Ti nemos doc jer si cudan i smrdis...
Svejedno ću doći.
eeeeeeee
neš' doć
neš' doć
Zašto ne bih došao?
Dylan
Zašto ne bih došao?
Zato što više nisi dio 031 ekipe
Nastavi sa svojim životom, možeš ti to...
pola života je otišlo
Moje isprike što sam se onda pojavio na ovom topicu.
Šta je sa vama da pojedincima javno na forumu zatvarate vrata jer vam se moguće ne sviđa što on piše (ne poznajem tko je Dylan) ali mislim da svatko od forumaša ima pravo doći na jebeni party. Jeste li vi redari. Ako i piše preko mjere barem se pokrene neka diskusija. Svašta ..bacati lizaljku čovjeku koji želi doći.
diva(ne poznajem tko je Dylan)
">
">
">
">
emmmm nisi u toku sa zbivanjima na forumu
objasnimo ti ili u exc ili u bastionu
Zašto bi trebala znati tko je tko? Reci mi valjušak. ako je Dylan toliko smiješan zamolila bih ga da pođe samnom he he pa da se zajedno cerekamo...možda tebi
divaZašto bi trebala znati tko je tko? Reci mi valjušak. ako je Dylan toliko smiješan zamolila bih ga da pođe samnom he he pa da se zajedno cerekamo...možda tebi
Milan je dylan a dylan je milanu aethur kojm je milanu dylan a on je zapravo milan
isuse
pa poslala sam ti pm sa linkom
de uključi malo mozak
pa poslala sam ti pm sa linkom
de uključi malo mozak
divaDylan toliko smiješan zamolila bih ga da pođe samnom he he pa da se zajedno cerekamo...možda tebi
dylan je moj drug
neće se on meni cerkat
cigani opopopopop
Re: Offtopic
Ja sam dva puta vidjela Milana-Dylana-Aethura.
Nije mi jasno zašto Dylan ima pravo sudjelovati na forumu, ako je aethur dobio crveni?!?!?....sve bi to bilo u redu da Dylan i aethur nije jedna osoba...hm....
on je podvojena ličnost
MissTakeon je podvojena ličnost
ma da? kak cool i ja bi bio podvojena ličnost -to ti onda sex u troje
samo kvragu to su onda dva tipa i jedna zenska- ne ne to nije dobro - bolje onda nac curu podvojenu jel
pa ne bih se složila