eldiablo
Super Hikzlusch
Super Hik
upleo sam poštovanje prema svojoj supružnici s oralnim seksom...i meni nije problem oralno nju zadovoljiti, ona ako hoće mene nek izvoli ali svršavanje po njenim ustima i faci bez veze mi nije neka furka i smatram to ponižavajućim
OK, sve si rekao.... sve je jasno. O ukusima se ne raspravlja. O odnosu među spolovima ipak imaš još puno za naučiti.
Ja ti želim da se što prije riješiš tog brdsko-seljačkog svjetonazora... bit će ti ljepše u životu, ma koliko sad to smatrao "ponižavajućim" i neprimjerenim.
ma gledaj ti njega....neznam samo kako su ljudi uspjeli uživati u seksu bez analno-oralnog seksa...ja iskreno tebe žalim ako su to jedini načini da zadovoljiš žene...
![]()
![]()
![]()
Tko je rekao da su to jedini nacini? Malo smo ocajni, pa izvlacimo lude zakljucke??
sori ali to je bio adekvatan odgovor na njegovo osuđivanja mene koji sma rekao da me takve stvari ne zanimaju i nadam se da neće ni moju djevojku....neznam ja tko ovdje izvlači lude zaključke....
Offtopic
Forum
eldiablo
Super Hikbaš i nisam ispao neki gospodin sa postom iznad....
Ta usporedba je gora od svih mogucih varijanti seksa...definitivno si nastran kad ti tak sta moze past na pamet...
ja stvarno neznam u kojem si ti filmu i šta si zapeo na mene....did i hit a nerv there!?
eldiablo
Super Hikhehe evo sad sam ispao i junfer
![]()
..ajmo cure evo jedan junfer ovdje....ako želite isprobati javite se
To si trebao odmah napisat, i onda preko pm-a iznosit svoje stavove![]()
![]()
![]()
![]()
sve se meni čini da sam svojim dolaskom na ovu temu pogodio kao da sam došao i u klub ljubitelja cigarete da ima kažem da pušenje nije zdravo.....
eldiablo
Super Hiktakvu što bih joj ga priuštio....
a fufa ti je bio kompliment..od milja
aha tako znaci - dodje hik kuci i kaze: fufo moja da ti nije slucajno palo na pamet da gutas jel jasno!? fufo?! pa da - ima vise nacina da se pokaze kak se nekog postuje - mislim jel - kao npr. svoju buducu zenu - kao sto neko rece - majku svoje djece tj. fufu![]()
ti imaš problema....poslat ću te ja jednom svom kolegi...bez brige, on takvima samo daje tablete...puno tableta...
eldiablo
aha tako znaci - dodje hik kuci i kaze: fufo moja da ti nije slucajno palo na pamet da gutas jel jasno!? fufo?! pa da - ima vise nacina da se pokaze kak se nekog postuje - mislim jel - kao npr. svoju buducu zenu - kao sto neko rece - majku svoje djece tj. fufu![]()
jednu moju poznanicu je dečko iz milja zvao "šupak"!
čula na vlastite uši! Poppyjednu moju poznanicu je dečko iz milja zvao "šupak"!
čula na vlastite uši!
A kako joj se obraćao u vokativu? Šupče?

wendy
Poppyjednu moju poznanicu je dečko iz milja zvao "šupak"!
čula na vlastite uši!
![]()
Dođi šupče, sad ću da te jebem!

Super Hikeldiablo
ti imaš problema....poslat ću te ja jednom svom kolegi...bez brige, on takvima samo daje tablete...puno tableta...
sam ti njega nastavi posjecivat, mozda ti i pomogne
ajde skini mi se......ili si nađi dildo...
Super Hikajde skini mi se......ili si nađi dildo...
sorry nisam homo tak da ti se neću skidat, a ni dildo me ne zanima (zapravo ni neznam što je to, mozda mi i treba lol)
ma ti si najkuuul tip svih foruma....i moj si idol...da...
Circa
wendy
Poppyjednu moju poznanicu je dečko iz milja zvao "šupak"!
čula na vlastite uši!
![]()
Dođi šupče, sad ću da te jebem!![]()
mmmm... seksi!

eldiablo[Super Hikajde skini mi se......ili si nađi dildo...
sorry nisam homo tak da ti se neću skidat, a ni dildo me ne zanima (zapravo ni neznam što je to, mozda mi i treba lol)![]()
![]()
![]()
![]()
quote="Super Hik"]
ma ti si najkuuul tip svih foruma....i moj si idol...da...
ne dirati diabla... diablo je moj idol...ali, zaista...bez zajebancije...
vrlo je intrigantan...
ne dam ja na njega!
pa ja sam ga samo nahvalio, zar ne, diaboliću!?