astigospesinjske, a jeste animalije stvarno, a ti maco pogotovo... sve vas na ispovijed treba oterat... seks nije tu da se uzhiva, vech da se napravi potomak, i onda svatko na svoju stranu... bogvampomogaoidivicamarija

Offtopic
Forum
PuKoTiNaastigospesinjske, a jeste animalije stvarno, a ti maco pogotovo... sve vas na ispovijed treba oterat... seks nije tu da se uzhiva, vech da se napravi potomak, i onda svatko na svoju stranu... bogvampomogaoidivicamarija
![]()
![]()
hehe, jel ti to mene imenuješ poradi onog ispipavanja bicepsa?
šta ćeš, oni su mi fetiš...
">
">Re: Mmmmmm... daaaa... ooooh daaaaa (Jeste li glasni u kreve
Sad mi je žao što nisam Pukotini pomazila glavu (ne donju, da se razumijemo) pa bi sigurno sretnija zaspala.
Neće nas ni sam Bog, Isus mili spasiti, naše su duše pogane i izgubljene odavno.
Neće nas ni sam Bog, Isus mili spasiti, naše su duše pogane i izgubljene odavno.
MacaPapucharica
PuKoTiNaastigospesinjske, a jeste animalije stvarno, a ti maco pogotovo... sve vas na ispovijed treba oterat... seks nije tu da se uzhiva, vech da se napravi potomak, i onda svatko na svoju stranu... bogvampomogaoidivicamarija
![]()
![]()
hehe, jel ti to mene imenuješ poradi onog ispipavanja bicepsa?![]()
šta ćeš, oni su mi fetiš...">
">
nooo, nego sam se osjetio uvrijedenim shto si zapostavila ostatak moje persone, pa sada tu glumim militantno-katolichuku farizejshtinu....
edit - ja mnogo volem kada se zhenske glasno glasaju dok se snosi
i..eto ti nas u offtopicu...
čim negdje krene dobra zajebancija...uf...
MacaPapucharica
i..eto ti nas u offtopicu...
NJ?