Snooze - 9 min. : why?

Računala, znanost, tehnologija

meni nije jasno zasto sony ericssoni imaju odgodu alarma bas za 9 minuta,ja mislim da im je to musica..
tux

meni nije jasno zasto sony ericssoni imaju odgodu alarma bas za 9 minuta,ja mislim da im je to musica..

potrebno je cca 7 minuta da zaspis, taman 9 da te opet zdrma.

:lol:
Frost

tux

potrebno je cca 7 minuta da zaspis, taman 9 da te opet zdrma.

:lol:

vidis ima tu logike al svejedno 9..9 minuta..pa to je musica
Frost

Ej tux, našao ja nešto :lol:

If you smack a snooze button, you ain't sleepin' alone. According to USA Today, more than a third of American adults hit the snooze button every morning an average of three times. Snooziest group? The 25- to 34-year-olds - 57 percent of them hit the snooze button daily.

Hehe, so fckng true!

Prvi mi odere u 7:10, ali se ne ustajem do 7:46. ;-)

A onda gungula i ludara! ;-)
Jab da mi svakih 5 sekundi novi alarm ide, al neb meni ni ti pomoglo, danas ujutro sam se probudio u 6, navio novi alarm u 6: 15, opet novi u 6:25 pa u 6 :45, onda se nisam vise ni trudio paliti alarm pa sam samo zaspao, probudio se u 7 :12 i trebao stići na bus u 7:17, stigao sam, ali stvarno neznam na koju foru :)
dobra je fora taj snooze, al ga dnevno lupim barem 4 puta :lol:
ja se ustajem čim zvoni alaram jer da to ne učinim ne be nikakav repeater probudio
mislim da se na večini satova snooze aktivira svakih devet minuta... tako ja isto imam budilicu i svakih devet minuta zvoni... prvi puta mi zvoni u 5:39, al svaki put ustajem tek u šest... čak i koju minutu poslije...
ne kontam o čemu vi pričate
meni zvoni kada ga naredim
aethur

ne kontam o čemu vi pričate
meni zvoni kada ga naredim

To je kada alarm ne ugasiš, nego odgodiš.
definitivno ga udarim bar 3 puta...
preteško mi ustati iz kreveta...
Ja se budim na prvu...
Odmah sam svega svjestan, iskacem iz kreveta i obavljam jutarnju rutinu...
Nije mi jasno ono razvlacenje u krevetu, nit spavas, niti si budan...
Ja spavam do zadnjeg trenutka i onda sve odmah obavim...
Circa

Ja se budim na prvu...
Odmah sam svega svjestan, iskacem iz kreveta i obavljam jutarnju rutinu...
Nije mi jasno ono razvlacenje u krevetu, nit spavas, niti si budan...
Ja spavam do zadnjeg trenutka i onda sve odmah obavim...

i ja
i meni je na mobitelu (motorola) snooze isto 9 minuta, ali mi je na jednoj budilici koju imam 5 minuta.

prije sam i ja ustajano na prvu, ali sad također bar tri puta odzvoni.
Mislim da nije bitno koji je mob, da je tako kod svih.. Ja navijem 4 alarma da me dignu.. Ne kontam ljude koji se ustanu 15 min prije neg trebaju krenuti nekud, nepojmljivo mi je to.. Ja kad zaspim, pa moram juriti, ne znam za sebe još duže neg što mi inače treba da dođem k sebi!
insomnia

Mislim da nije bitno koji je mob, da je tako kod svih.. Ja navijem 4 alarma da me dignu.. Ne kontam ljude koji se ustanu 15 min prije neg trebaju krenuti nekud, nepojmljivo mi je to.. Ja kad zaspim, pa moram juriti, ne znam za sebe još duže neg što mi inače treba da dođem k sebi!

mini isto nije jasno...
navijem 3 alarma i odgađam svaki po 2 puta (a jedan od njih i više...)
grozno, grozno...
mrzim to!!!
hmmm da kod mene su se danas tih 9 minuta produžile na sat vremena... -.-
za poludit... al tih 9 minuta je tako slatko..i onda se poet prodere mob grrrrrrrr

Tagovi