Offtopic

Forum

MacaPapucharica

zlusch

Nije toliko strašno koliko se čini... a još ako si žensko, onda ti je puno prirodnije progutati nešto dugoljasto ;)

cane

E sad kao što Zlusch kaže žene imaju više iskustva s gutanjem...:twisted:

lakše malo ljudi...cura koja je postavila pitanje ima 14godina...
inače nisam tip koji se lako vrijeđa i mnoge seksualne aluzije nalazim smiješnima, ali ovo je i meni na neki način uvredljivo

Čisto sumnjam da ta cura ima 14 godina i da je to uopće cura. S obzirom na prijašnje postove i teme koje je započela sve mi smrdi na nekog forumaša, vjerovatno čak muškog.
cane

Čisto sumnjam da ta cura ima 14 godina i da je to uopće cura. S obzirom na prijašnje postove i teme koje je započela sve mi smrdi na nekog forumaša, vjerovatno čak muškog.

znam, to sam i ja još daaaavnih dana rekla...
al' za svaki slučaj...
joj de
pola nickova je lažnjaka
MacaPapucharica

lakše malo ljudi...cura koja je postavila pitanje ima 14godina... inače nisam tip koji se lako vrijeđa i mnoge seksualne aluzije nalazim smiješnima, ali ovo je i meni na neki način uvredljivo

A gle.. ja sam vidio sam avatar i nick pa sam otpucao odgovor. U slučaju da se stvarno iza tog nicka nalazi curička od toliko godina - evo, mea culpa, doista bi moj/naš komentar bio neukusan.

Ipak, po načinu pisanja mi se nije učinilo. Prije mi na 14-godišnjake sliče ovi što počinju rečenicu i vlastitu imenicu malim slovom, a i interpunkcija im je misaona imenica.
MissTake

joj de
pola nickova je lažnjaka

aj em di ounli van, hir is đst van mi, noubadi is lajk mi

Tagovi