bazooka_joe
El-Fatih
Ej bazuka, moram te malo pobiti, ali nemos se ljutiti.....naime tehnologija i to ona napredna uvijek se moze koristiti u vojne svrhe i ona se kao takva koristi prvo u vojsci pa onda nakon 30 god u civilne svrhe.....Recimo sonicni topovi za vrijeme 2 svjetskog rata, pa mlazni avioni mesersmit(nemam pojma kak se pise, al neka).....sve se to koristilo u vojsci. Google earth, se koristio u spijunazi prije nekih 30-40 god...
Sonični topovi u vrijeme 2. Svjetskog rata? Kakvi su to topovi? Na koji princip rade? Jel' znaš ti o čemu pričaš? Herbertov Dune nije 2. Svjetski rat, to je roman!![]()
Mlazni motori puno su stariji od zrakoplova Me262 i nisu razvijani (barem ne prvotno) pod ugovorom sa vojskom niti za vojsku. Google Earth prije 30 godina? My, my, a ja za google prvi puta čuo tamo 99'...
El-Fatih
Ajmo kupit F16 avion 40 god star za male pare.....pa cemo onda kroz 30 god za rezervne djelove placat 3x vrijednosti novog aviona......ma dajte ljudi otvorite oci....
Ovo je ok argument. 100% istina. Ja sam za Mig29![]()
El-Fatih
Ameri fino grade baze po svijetu tako da u roku pol dana mogu zauzeti neku banana drzavu, dok kinezi rade mudro.....rasprsuju svoje ljude, zauzimaju zemlje kinsekim ducanima, kopiranom tehnologijom po niyim cijenama....e pa sad...ko je tu u prednosti.
Jos sam jednu stvar zaboravio......ameri sa svojim ljudima popunjavaju baze po europi, a ostale clanice NATO saveza popunjavaju baze po kriznim zaristima.....hmmmm
Ne zaboravi, svugdje konce vuku reptili iz niže 4. dimenzije!
codar
bazooka joe- malo si netolerantan,ovo je forum,znaci da svatko ima pravo na svoje misljenje ma kakvo god bilo,a tvoje je da to uvazis ili ne, a ne da pobijas netocnim tvrdnjama ili vrijdjas...
1. Odgovarat ću kako hoću i kome hoću svojim (sebi svojstvenim) stilom. Neću nikada biti poput tebe, klona debila koji trkeljajući o toleranciji idu silom pokušati uvesti nekakvu nespecificiranu debilnu 'don't be evil' cenzuru.
2. Koje su od mojih tvrdnji netočne? Hoće li meni netko objasniti više koje od mojih tvrdnji su netočne? AFAIK Indija, Rusija i Kina nisu članice NATO-a. Pitaj strane investitore kolike se pare slijevaju tamo.
ma sve ok,ja postujem tvoje razmisljanje,ali ga ne uvazavam..
btw,nisam ti nijednom rekao da si debil,cemu to???
lako biti frajer iza nick namea i prodavat pamet koj si ukucao u googlu i sad kao kontas svjetsku politiku.koji smiijeh.

neću se više igrat s vama! Vi ste zli.