Zakasnitis
Ima li netko tko je bolovao od zakasnitisa, a izlječio se?
Osobno nemam taj problem, al ima jedna osoba kojoj pokušavam pomoći oko toga već 4 mjeseca, ali bez uspjeha...
Napominjem, to su kašnjenja od 20 minuta pa na više...
Društvo, politika
Isis
Napominjem, to su kašnjenja od 20 minuta pa na više...
kent_slip
dokle god se budemo ljutili osoba ce i dalje kasnit. pa ako znas da kasni uvijek dodji 15-20 min kasnije pa ti nece izgledat kao kasnjenje;-)
tranquilizeEh, eh...ima jednostavno rjesenje, ja si uvijek pomaknem sat na mobu i liniji malo unaprijed pa uvjek stignem na vrijeme
Leteci mungostranquilizeEh, eh...ima jednostavno rjesenje, ja si uvijek pomaknem sat na mobu i liniji malo unaprijed pa uvjek stignem na vrijeme
To sam i ja radio... 15 minuta su mi isli svi satovi, ukljucjuci i onaj na kompu (iskljucena sinkronizacija preko Neta).
To je dovelo samo do toga da bih uvijek mislio "ma, imam jos 15 minuta fore, tja. moji satovi idu unaprijed". ;-)
PsychoSoldiereo lijek koji je moj deda sljakao baki, naime on je BEZ njenog znanja pomaknuo sat i zena je i dalje "kasnila" ali su bili na vrijeme tamo di su trebali biti
vjesna je toga, ali ne može si pomoći.Čaki na posao redovito kasni.I uvijek ima sto izgovora:Bus, zaboravila nešto, morala se vraćati, nema struje....stravaTra-la-la xD
Ja imam više problem s "Ranitisom". Kada god da krenem dođem ranije i čekam po 10 minuta. Kada krenem na knap ili kasnije (tj. kada kasnim) opet dođem ranije i prva... jednostavnom mi je suđeno da čekati!
Heh
Monstrumu životu nisam nigdje zakasnio i mrzim al mrzim mrzim mrzim ljude koji kasne, pa bilo to 10 minuta, 10 minuta jer po mom mišljenju tim kašnjenjem zapravo pokazuješ koliko imaš poštovanja prema osobi s kojom se nalaziš, i nije mi nikad bilo jasno jedno, ako se ja mogu spremit na vrijeme, i bit spreman 10 minuta prije negoli trebam uopće bit spreman kako netko može kasnit 10-15-20-30-50 minuta
Monstrumkako je zanimljivo kako svi uvijek kažu "kasnim kada znam da mogu i imam dobar razlog" šta to treba predstavljat, znači ideš se nać, uzmimo recimo za primjer s legicom/legom i eto ja ću sad kasnit, mogu stić na vrijeme ali neću nego ću kasnit, i imam super izgovor, ušla sam pod tuš 15 minuta kasnije nego što sam mogla, nisam jela na vrijeme nego sam piljila u plafon i čačkala dupe al eto neću namjerno doć na vrijeme, znam točno koliko mi treba da se spremim i dođem na vrijeme ali ne ja se neću počet spremat na vrijeme nego ću tak prodavat zjake nebili kasnila, fuj užas mrzim ljude koji kasne

MacaPapucharica
Monstrumkako je zanimljivo kako svi uvijek kažu "kasnim kada znam da mogu i imam dobar razlog" šta to treba predstavljat, znači ideš se nać, uzmimo recimo za primjer s legicom/legom i eto ja ću sad kasnit, mogu stić na vrijeme ali neću nego ću kasnit, i imam super izgovor, ušla sam pod tuš 15 minuta kasnije nego što sam mogla, nisam jela na vrijeme nego sam piljila u plafon i čačkala dupe al eto neću namjerno doć na vrijeme, znam točno koliko mi treba da se spremim i dođem na vrijeme ali ne ja se neću počet spremat na vrijeme nego ću tak prodavat zjake nebili kasnila, fuj užas mrzim ljude koji kasne
....razlika je između ljudi koji namjerno kasne iz inata il nest i od osoba koji su jednostavno takvi...i sta treba nas ubit jer nedodjemo odmah...pa de bokte...skontaj se malo...al stvarno...ae.. pozz kasniocima...lol
....razlika je između ljudi koji namjerno kasne iz inata il nest i od osoba koji su jednostavno takvi...i sta treba nas ubit jer nedodjemo odmah...pa de bokte...skontaj se malo...al stvarno...ae.. pozz kasniocima...lol
Stella1989
-nella-
Ne kasnim, i mrzim ljude koji kasne. Čista neodgovornost i nepoštovanje druge strane.
A tako znači?![]()
-nella-
Stella1989
-nella-
Ne kasnim, i mrzim ljude koji kasne. Čista neodgovornost i nepoštovanje druge strane.
A tako znači?![]()
Kao da ne znaš da me nervira kad kasniš, hahah...?![]()

Stella1989
-nella-
Stella1989
-nella-
A tako znači?![]()
Pa mogla si onda napisati da mrziš kad ljudi kasne, a ne ljude koje kasne.Ništa, sad mi ne preostaje ništa drugo nego da te uklonim s popisa prijatelja na Fejsu. Hahahaha...
![]()
">?-nella-
Stella1989
-nella-
Stella1989
-nella-
A tako znači?![]()
Pa mogla si onda napisati da mrziš kad ljudi kasne, a ne ljude koje kasne.Ništa, sad mi ne preostaje ništa drugo nego da te uklonim s popisa prijatelja na Fejsu. Hahahaha...
![]()
Krivo sam se izrazila. Sjetila sam se dogodovštine kad sam nekoga čekala više od pola sata pa se malko nanervirala.
Nego, ako bi netko trebao nekoga ukloniti, onda bih ja tebe jer si ti ta koja kasni, hahah">?
Ma zezam se, valjd si skontala. Stella1989
-nella-
Stella1989
-nella-
Stella1989
-nella-
A tako znači?![]()
![]()
Krivo sam se izrazila. Sjetila sam se dogodovštine kad sam nekoga čekala više od pola sata pa se malko nanervirala.
Nego, ako bi netko trebao nekoga ukloniti, onda bih ja tebe jer si ti ta koja kasni, hahah">?
Ti si rekla da mrziš ljude koji kasne i uvrijedila me, prema tome ja bih trebala tebe obrisati, hahaha.Ma zezam se, valjd si skontala.
![]()