Detonacija ??
jel zna netko ?
sve mi se prozori tresu ...
ili mi to oni glasovi u glavi nesto rade ?
Osijek
Detonacije minsko-eksplozivnih sredstava, što potresaju grad od 11 sati s lijeve obale Drave, planski se provode na području Hrvatskih šuma, na gospodarskim jedinicama Darđanske i Jagodnjačke šume. Uništavanje sredstva pronađenih tijekom razminiranja, koje su Mungosi obavljali nekoliko posljednjih tjedana, najavljeno je danas do 17 sati. Riječ je o protuoklopnim i protupješačkim minama zaostalima iz Domovinskog rata, koja se planski aktiviraju prethodno zapakirana i položena u iskopane rupe na prostoru gdje su i pronađena.

NEKI11
Mislila sam da me to već prošlo.
Al, eto, tijelo pamti ono sto um hoće zaboraviti.
MissTake
![]()
evo da bude u kompletu
svježe ufotkano
Leon
Istrpimo to još malo i uživajmo u treskanju prozora, klimanju monitora - bit će novih teritorija za roštiljanje.
Circa
MissTake
![]()
evo da bude u kompletu
svježe ufotkano
A sta predstavlja ovo desno???
Ovaj bijeli dio, cemu to???
Circa
MissTake
![]()
evo da bude u kompletu
svježe ufotkano
A sta predstavlja ovo desno???
Ovaj bijeli dio, cemu to???
MissTake
@nake_rado@ a možda netko nije imao vremena za gubiti na netu

->sigurno smijesno za gledat.
Mikro
Vidim da ovdje još nekima nije jasno tko je posijao sve te mine okolo i tko je kriv za sva ova sranja!!!!!!!!!!!
Mikro
Ti meni govoriš o tim sranjima meni koji sam bio u ratu od prvog dana koji sam ostao bez posla o benificijama koju nisam iskoristio nijednu a hvala bogu ni moj sin.I nemam PTSP a trebao sam ga dobiti več ohoho puta.Tko je razbacivao mine u HALAŠEVU, DAMRINI I DUBOKO U BARANJI Gdje nije bilo naših?
nake_rado
ja mislio grmi![]()

deer_hunternake_rado
ja mislio grmi![]()
jao zlato malo, kako to dvoje možeš pomiješat![]()
![]()
ja od detonacija još od rata imam posebnu reakciju, napola mi se naježi sva koža na tijelu i onda mi jurne u glavu impuls panike i ukočim se na 10-20 sekundi, a onda - bjež
deer_hunternake_rado
ja mislio grmi![]()
jao zlato malo, kako to dvoje možeš pomiješat![]()
![]()
ja od detonacija još od rata imam posebnu reakciju, napola mi se naježi sva koža na tijelu i onda mi jurne u glavu impuls panike i ukočim se na 10-20 sekundi, a onda - bjež
Monstrum
tak sam i ja do prije nekoliko godina, 5-6 onda me prošlo, i najviše me cimala grmljavina, kad pukne, kočenje, hladan znoj i panika uf grozno![]()

Monstrum
naleti petkom u excalibur tamo nam je sjedište, okupljalište, mjesto zajebancije, opći blud i razvrat, utapanje u alkokolu i zajebancija na kvadrat, svi su uvijek dobrodošli pa tako i ti![]()

Monstrum
ccc znači vrebaš iz busije, ajde pa se odvaži jedared pa dođ sanama na kahvu/pivo/tekilu/absynt i čašicu zajebancije znaš štonobisereklo "d mor d merijer"![]()

">