gospodar majmunajedan moj dobar prijatelj je volio govoriti:" nisam ja rasist ja mrzim sve podjednako"
Koja je razlika između crnaca i hrpe pijeska?
Pijesak se ne može natovarivati vilama na kamion!
Forum
gospodar majmunajedan moj dobar prijatelj je volio govoriti:" nisam ja rasist ja mrzim sve podjednako"
kyx
jebote zasto bi ja mrzio covjeka ako ima tamniju boju koze,ili drugaciji oblik ociju.
DonQuijote
zato što, ako se previše družiš s crncima, i tebi će pocrniti koža! i gdje ćeš onda dobiti posao kao crnac?!
aethur
DonQuijote
zato što, ako se previše družiš s crncima, i tebi će pocrniti koža! i gdje ćeš onda dobiti posao kao crnac?!
baš ti je dosadno![]()
DonQuijoteSvašta... Ja ih baš volim i mislim da bi svaka obitelj trebala imati par komada
nego koja je ono tema? crnci? joj da, ni ja ih ne volim...
DonQuijoteaethur
DonQuijote
baš ti je dosadno![]()
kad bih ti odgovorio da nije, da mi je baš ok, otišli bismo u offtopic. tako da neću!
nego koja je ono tema? crnci? joj da, ni ja ih ne volim...
ruger
sabaruger
i uvjek se nađe seljačina sa ovakim ispadom
ruger
">, šalu na stranu sretan vam uskrs svima, eno ga isus uskršnjava eno ga sam što nije gle gle poglećte ljudiMonstrum
eo jedan dobri stari, šta dobiš križanjem hobotnice i crnca, ne znam ni ja al jebeno bere pamuk hahahh ah
zluschMonstrum
eo jedan dobri stari, šta dobiš križanjem hobotnice i crnca, ne znam ni ja al jebeno bere pamuk hahahh ah
E taj je izvrstan!![]()
Ili onaj - koja je razlika između automobilske gume i crnca?
-> kad gumu staviš u lance, ne pjeva blues
">Uma
da li su u crnca crna krvna zrnca?

nake_rado
Uma
da li su u crnca crna krvna zrnca?
daaaj tebalo mi je 2 minute da pročitam kak spada pa da onda skužim![]()