Jel zalazio tko od vas tamo dok je to bio recimo rock bar? Kakvi su vam dojmovi?
Mislim da to mjesto nikada neću prežaliti, osječko po 7 kuna, vecchia po 5...uvijek dobra mjuza i ekipa.Mnoga jetra je propatila ondje ali je uvije bilo super.
To su bila dobra stara vremena (barem za mene) pogotovo dok je Veno bio gazda, nikada se nismo dogovarali za izlazak svi su bili u Nessiu....ccc
Treba opet otvoriti takvo nešto
A gospodaru teško da će više igdje biti osječkp po 7kn kad je u nabavi 5kn! To je bilo prije 10 i više godina, a znaš postoji jedna strašna nemana zvana inflacija. E vidiš ona ti pojede vrijednost novca pa ti onda 7kn od prije 12 godina vrijedi ko danas 12kn.
Jao, Nessi... Nikad prežaljeno mjesto. Kako je tamo znalo biti dobro, hehe, a pogotovo kad je neki koncert, svi se nakrcaju unutra, ne možeš disati, a da bi ušao ili izašao moraš proći kroz bend.
@Cane-Šališ se nije topic prigovaranje na nepristupačnost cuge nego žalopojka za starim vremenima. Osječko je u nabavi jeftinije od 5 kn, uzmi bocu i u trgovinu i vidi za koliko češ dobiti pivo i onda to umanji za nekih 20-25%...uostalom kapljica još drži cjenu osječkog na 6-7 kn...bar je bilo nedavno
Da gužve su znale biti neopisive, pogotovo kad su bile one gitarijade...hehe 10 minuta da dođeš do wc-a, pa onda poslije čišćenje s gazdom i pijanka do daljnjeg...i istina falila je ona šipka za noge strašnouvijek si morao ciljat da sjedneš do nekog da imaš gdje staviti nogu... ali je bilo cuganje na veresiju , naravno uz redovno podmirivanje troškova
@Cane-Šališ se nije topic prigovaranje na nepristupačnost cuge nego žalopojka za starim vremenima. Osječko je u nabavi jeftinije od 5 kn, uzmi bocu i u trgovinu i vidi za koliko češ dobiti pivo i onda to umanji za nekih 20-25%...uostalom kapljica još drži cjenu osječkog na 6-7 kn...bar je bilo nedavno
Da gužve su znale biti neopisive, pogotovo kad su bile one gitarijade...hehe 10 minuta da dođeš do wc-a, pa onda poslije čišćenje s gazdom i pijanka do daljnjeg...i istina falila je ona šipka za noge strašnouvijek si morao ciljat da sjedneš do nekog da imaš gdje staviti nogu... ali je bilo cuganje na veresiju , naravno uz redovno podmirivanje troškova
Nove cijene Osječkog piva su 4.69kn kod Bijelića. Dakle obične trgovine skuplje su još za 10-20 lipa...
Nove cijene Osječkog piva su 4.69kn kod Bijelića. Dakle obične trgovine skuplje su još za 10-20 lipa...
Moje najdublje isprike, ne mogu reći da sam bio ikada kod Bijelića. Ali to ne mijenja činjenicu da ima lokalnih birtija gdje je pola litre ´ladnog i dalje npr.7 kuna neka je i 8 a da isto to u tvrđi (iako ne znam jel tamo ima pola litre uopće, opet nisma bio jaaaaaako dugo) ili u Cadillacu gdje je 12 kuna. Pa da je bar ostalo 10 a pretrpan je ajme, ne može reći da gubi s time...
Ah Nessi... Jeftino pivo, dobra atmosfera, ljudi, okruženje, glazba... Osim što je pekarnica blizu, blizu je bio i Buco i promenada.
Sjeća li se itko kad je Veno pokušavao praviti koktele?
Ah Nessi... Jeftino pivo, dobra atmosfera, ljudi, okruženje, glazba... Osim što je pekarnica blizu, blizu je bio i Buco i promenada.
Sjeća li se itko kad je Veno pokušavao praviti koktele?
Nego da se sjećam...to je bilo razdoblje kad sam većinu vremena u Nessi-u provodio za šankom tako da nisam ni imao previše izbora...bio je beatles i nessi koktel...mislim da je nessi bio dobar izbor 2 deci alkohola za 8 kuna...s tim da je bilo slatko previše
lega se jednom olio od tih njegovih koktela pa je rigo k´o fontana
Jel zalazio tko od vas tamo dok je to bio recimo rock bar? Kakvi su vam dojmovi?
Mislim da to mjesto nikada neću prežaliti, osječko po 7 kuna, vecchia po 5...uvijek dobra mjuza i ekipa.Mnoga jetra je propatila ondje ali je uvije bilo super.
To su bila dobra stara vremena (barem za mene) pogotovo dok je Veno bio gazda, nikada se nismo dogovarali za izlazak svi su bili u Nessiu....ccc
..ja tamo radila dok je Veno bio gazda
sjećam se trojice konobara i jedne konobarice još kad sam počeo izlaziti...koja nas je znala i lijepo najuriti pijane otamo
sjećam se trojice konobara i jedne konobarice još kad sam počeo izlaziti...koja nas je znala i lijepo najuriti pijane otamo
@gospodar majmuna - Tebe sjećanje dobro služi, ja se nikad ne bih sjetila kako su se kokteli zvali.
kad sam u tom nessi-u praktički živio...čak sam se povremeno pojavljivao i popisu inventara...
da????????....jel smo te mozda drzali i u skladistu s vremena na vrijeme?
nisam imao tu čast...pristup mi je bio ograničen na one rijetke trenutke kad mi je dopušteno čačakat po playlisti
anakonda
gospodar majmuna
anakonda
gospodar majmuna
...hm, zvuci poznato
a bili smo mladi i pijani...i iz zaebancije se netko razmaho i srušio jednu bocu što je završilo domino efektom
eh najbolji kaf ikad ...jedina mana je kao sto je netko rekao manjak sipke kod sanka ...govorio sam to Veni ali nije htio slusat... mjuza je bila odlicna..ustvari taman je sve bilo kako treba...nikad poslije nigdje ni slicno
A gdje su danas svi ti ljudi koji su zalazili u Nessi? Gdje zalaze?
gdje? jedan dio je ovdje na forumu hehe...jedan dio preraso izlaske pa vise ni ne ide nikud...a jedan dio u cadillac ili se ponarodnjacio ko ce ga znat
osječko po 7 kuna, vecchia po 5...uvijek dobra mjuza i ekipa.Mnoga jetra je propatila ondje ali je uvije bilo super.
e sad sam se sjetio...imao je on bar jedno vrijeme i budweiser...koji je bio po 8 kn cini mi se...a od njega me nije svako jutro bolila glava kao od osjeckog
a dio visi u amsterdamu, dio u cadillacu i hiru, ponekad se zaletimo i do excalibura (barem jedan mali djelić)...i ko što rekoste dio ošo na narodnjake i na party-e ili u Q, bastion...ko rakova djeca
ajme nessy...men tam bilo super, pogotovo kad su bile svirke i guraš se s bendom da izađeš...to mi je bilo najbolje razdoblje u životu...a išli smo i na svirke na brod...tamo je znalo biti još bolje.. uf! bile su to lude godine..
ajme nessy...men tam bilo super, pogotovo kad su bile svirke i guraš se s bendom da izađeš...to mi je bilo najbolje razdoblje u životu...a išli smo i na svirke na brod...tamo je znalo biti još bolje.. uf! bile su to lude godine..
znalo je biti jako dobro na brodu...ali, Nessi je ipak bio original rupa
...ajme, Klemi je bio zakon.......eh, da mi je opet vidjet tu ekipu....
...kao i one drzace sanka, zar ne, Hell?????....i ritualno ispijanje dum-dum tekile, te poneka setnja do Promenade u predahu od posla...