Offtopic

Forum

Poppy

yellowica

A mi zaslužujemo najbolje... nemojte se previše žaliti, jer je u osijeku otkada se hsls maknuo s vlasti, puno toga krenulo na bolje... budite bar jednom iskreni prema sebi... i drugima...

jesi to čula od mame i tate?!

ne, mamu takve stvari ne zanimaju.... i ne diraj roditelje...
marrai

Kyoto

marrai

A gospodin Đapić je po mome mišljenju egocentrik koji se drži samo jednoga a to je: "ne zanima me što mogu učiniti za domovinu,nego što domovina može učiniti za mene."

Zaboravila si se ovaj puta osvnuti na fizički izgled, debljinu i tako to...pa eto lijepo te molim da editiraš svoj post i ubaciš neku gadariju. Možeš spomenit i dvoranu i spomenik Starčeviću. Ostali nek priduže izmišljenu priču o mjerenju kukuruza i ubace fotomontažu nacističkog pozdrava. Za kraj nas 13 755 kvalificiraj kao debile.

Očito si nešto krivo shvatio jer mi nije namjera članove Hsp-a kvalificirati kao debile,a ni to da ljude procjenjujem prema fizičkom izgledu...Ti kao pravaš bi mogao biti malo realniji i zapitati se kakva je budućnost vaše stranke dokle god je na njenom vrhu dotični gospodin.
btw.da li je neprijavljivanje novog stana također izmišljotina? :)

informiraj se pa onda prigovaraj...

debil je onaj koji se spušta na razinu vrijeđanja....
vučica

Poppy

yellowica

A mi zaslužujemo najbolje... nemojte se previše žaliti, jer je u osijeku otkada se hsls maknuo s vlasti, puno toga krenulo na bolje... budite bar jednom iskreni prema sebi... i drugima...

Zašto si se ti osjećala prozvanom sada, kada komentar nije bio upućen tebi?
Prave li HSP-ovci više nickova kako bi se stekao dojam da ih ima mnogo?
marrai

Neće babci primijetiti koji će dobiti uskrsnicu, božićnicu, novogodišnjicu, i za mnogo
drugih blagdana i praznika malo para.
Ma, dat će im Đaponja i za prvi maj graha i kobasice.
I ruže za treći mart slijedeće godine.
I nagradne igre svakih mjesec dana, imena "oš-neš Osijek je Đapić".
Sretni dobitnik dobiva put u ćaprajzlije ili kako već i jedan dan s pripadnicima 6. bojne iz 91. LOL Smijem se na ovo,a razočarana sam za popizdit...Ne mogu vjerovati da svi oni koji su Đapiću dali glas nisu još naučili lekciju...valjda će me razočaranje proći do nagodinu osim ako u međuvremenu ne pocrkamo od gladi jer znamo kakav apetit ima Debeli...

Pa gladan u ovom gradu može biti samo onaj koji je nesposoban... i molim te, informiraj se kad već o nečem raspravljaš...
aethur

vučica

Poppy

yellowica

Zašto si se ti osjećala prozvanom sada, kada komentar nije bio upućen tebi?
Prave li HSP-ovci više nickova kako bi se stekao dojam da ih ima mnogo?

Ne, ali igrom slučaja imamo istu mamu...
vučica

marrai

Neće babci primijetiti koji će dobiti uskrsnicu, božićnicu, novogodišnjicu, i za mnogo
drugih blagdana i praznika malo para.
Ma, dat će im Đaponja i za prvi maj graha i kobasice.
I ruže za treći mart slijedeće godine.
I nagradne igre svakih mjesec dana, imena "oš-neš Osijek je Đapić".
Sretni dobitnik dobiva put u ćaprajzlije ili kako već i jedan dan s pripadnicima 6. bojne iz 91. LOL Smijem se na ovo,a razočarana sam za popizdit...Ne mogu vjerovati da svi oni koji su Đapiću dali glas nisu još naučili lekciju...valjda će me razočaranje proći do nagodinu osim ako u međuvremenu ne pocrkamo od gladi jer znamo kakav apetit ima Debeli...

Pa gladan u ovom gradu može biti samo onaj koji je nesposoban... i molim te, informiraj se kad već o nečem raspravljaš...

Kada shvatiš moj sarkazam kao stilsko sredstvo izražavanja,bit će ti jasnije... :)
TataMata

Evo kad nas već prebrojavate, tek toliko da se zna i ja sam HSP-ovac, i ne mjenjamo nickove, i da- ima nas puno...pa da onda zapjevamo jednu našu : kolko nas ima jebote kolko nas ima, kolko nas ima jebote kolko nas imaaaaaa.....hvala svim osječanima koji su glasali za HSP.....

baš je bilo dobro jučer...
:lol:

pozdrav!

Tagovi