Oni su ludi...
Kažu da će bit gotov krajem 2008. godine.
Žalosno što se počeo graditi nešto prije našeg Eurodoma, a bit će puno prije gotov.
12. mjesec 2007. godine.

Forum

Isis
Žalosno što se počeo graditi nešto prije našeg Eurodoma, a bit će puno prije gotov.
nake_radoma to je kod nas previse politike a i imaju oni para i sredstava puno vise,barem ja mislim tako
Isis
Kako mi se plače kad čujem takav neki podatak.
Baš smo odvratan narod.
Direktor Eurodoma Osijek Gojko Marić, podastirući nekoliko brojki vezanih uz Poslovno-kulturni kompleks Eurodom, kaže kako je ukupno predviđena investicija 95.000.000 eura. Do sada je investirano 30.000.000 eura, u ovoj godini je predviđeno utrošiti 40.000.000 eura te 2009. godine, kada će Eurodom Osijek biti zgotovljen, 25.000.000 eura. Što se tiče rokova, do sada su završene podzemne garaže i veći dio prizemlja, a građevinski radovi na trgovačkom centru, hotelu i kulturnom centru bit će gotovi do kraja svibnja, dok bi građevinski radovi na tornjevima trebali biti okončani u kolovozu. Puštanje u funkciju objekta bit će u dvije etape, odnosno garaža, hotel i trgovački centar bit će pušteni u funkciju u proljeće 2009.
The total budget for the Burj Dubai project is about $4.1 billion USD and for the entire new 'Downtown Dubai', $20 billion USD.