Piercing

Društvo, politika

Piercing

Zanima me dal ko ima vec piercing,na kojem mjestu i dal bi ponovili?!
Ja sam si mislila ic dat probusit pupak,to mi se najvise svida.
Cula sam da su u Anubisu najbolji,pa me zanima jos vase misljenje! :)

Prilozi

• Pupak05.jpg
  • Pupak03.jpg
  • Pupak02.jpg
  • Pupak01.jpg
imala sam na obrvi do prije godinu dana. skinila sam ga jer mi se cesto gnojio iako sam ga redovno odrzavala. nikad ne bih ponovila,ni na kojem dijelu tijela.

ima par ljudi na forumu koji ga imaju na pupku pa pricekaj dan dva da ti napisu nesto :)
a dobro
evo ja imam u pirs u pupku. Napravila sam ga jos prije 7god i jos uvijek imam isti kamen, al to sam napravila u Budimpesti posto u to vrijeme u Osijeku nije bilo tih tatoo i pirsing studia. Samo busenje te nista ne boli ali narednih mjesec dana zna boliti. moras se drzati uputa oko ciscenja i steriliziranja, moras pirs nekoliko puta na dan okreteti kako ti ne bi zacijelilo.
To sve ce ti naravno reci onaj tko te bude pirso.
Meni se isto najvise svidja pirsing u pupku, to mi je bas seksi, isto tako mi se svidja i u nosu ali ne karikica vec mali cirkon to nisam napravila zbog posla, odma te svi gledaju kao neozbiljnu...
I za kraj nikad nisam pozalila sto sam to napravila, sad je pirsing dio mene kao i kosa i dr i nikad ga necu skinuti. to razumiju samo oni koji to imaju.

...e da..ako budes isla se pirsati obavezno to napravi u studiu kod strucne osobe koja ima za to certifikat i gdje ce ti uvjeti sterilizacije biti visoki.
znam nekoliko ljudi koji su to radili kod kuce, samo su si nabili brigu vise jer im se ugnojilo.
ja sam imala sve ukupno 3 sada nemam niti jedan vise imala sam na jeziku,nosu i desnoj obrvi
Joj, ja već godinama razmišljam o pirsanju jezika, a nikako da se odvažim.
Za sada imam samo u nosu i nekoliko na ušima.
imam na jeziku,napravio u rijeci,bio malo bed par dana al jbg
Ja mislim da je "pupak 02" malo dlakav. :)
Lugar

ma nije to reklama za super pincetu nego za pirsing :D
tux

Lugar

Pa mogli su ga bar za sliku malo očerupat. A i fotošop radi čuda...
U bradavici lijeve sise imam pirs. Radi se o lokotu zbog kojeg mi se sisa malo istegnula...
Takodjer, imam kariku na međici i dvije na skrotumu. Karike su međusobno povezane lancem iz peveca koji sam platio 10 kuna po metru...
Lugar

tux

Lugar

a cuj prirodno je najljepse,tako bar kazu
ja imam na pupku vise od pola godine, bolilo je i busenje i 2 tjedna poslije jakoooooooooooooooooooooooooooooooooooo.opet da to moram napraviti razmislila bi dobro bar jedno 16 puta,al eto lijepo je.radila sam u anubisa,cijena je 250 kn.ova slika je slikana jedno 2 sata nakon sto sam ga napravila.

Prilozi

• DSC01011.JPG
tux

Lugar

tux

Lugar

a cuj prirodno je najljepse,tako bar kazu

Lažu... :)
Circa

U bradavici lijeve sise imam pirs. Radi se o lokotu zbog kojeg mi se sisa malo istegnula...
Takodjer, imam kariku na međici i dvije na skrotumu. Karike su međusobno povezane lancem iz peveca koji sam platio 10 kuna po metru...

tu eres mi idol!!!
U slobodnom prijevodu: ti si moj idol.
kakav piercing, ja ni uši ne mogu probušiti bez sranja!
neki dan sam ih bušila već jedno 5.ti put u životu...svaki puta sranja i na kraju mi zaraste...

e meni tak slatki oni na obrvi... :(
imala sam u nosu al to sam išla kao klinka kod zlatara koji me spičio s onim pištoljem za uši hahahaha... e to nije dobro izgledalo pa sam nakon 8-9 mjeseci skinula
sad imam nekoliko na ušima i pirsanu obrvu što mi je radio još onaj lik koji je imao studio tam kod kružnog prije 150 godina hehe
imala sam par godina i pirs na donjoj usni, al mi je stalno ispadao i nisam imala više para za nove naušnice tj.. kako god se već zovu pa mi je zaraslo..zbog čega sam nesretna naravno, jer to s pirsanjem tak hebeno ne možeš stat :roll:
Definitvno fora na bradi ,al eto zadovoljio se sa dva komada naušnica.Sad jos stoji samo jedna...
Proslo me...
Ma evo i ja narpavila. :)

Prilozi

• DSC03247.JPG

Re: Piercing

ja bi isto jedan pirs :cry: :cry:

ali kakve sam sreće, ugnojilo bi mi se odmah istog trena....
D.E.A.

Ma evo i ja narpavila. :)

Ma bravo... Jel bolilo? Jel se gnoji? Kako se to uopće održava u samom startu?
Ma ne boli nista,sve super.Nemas puno briga,bar ja.Cistis 2 puta na dan i to je to. ;)
ja imam 4 pirsa, jedan na usni, onda sam probušio jezik, poslije toga bradavicu lijevu, i onda hrskavicu na uhu...

ni s jednim nije bilo nikakvih problema, svi super odrađeni i super zarasli i sve sam ih bušio u Lycanu...

Sisa je normalno najviše bolila, ali za razliku od ostalih pirseva bolila je samo dok sam bušio, kasnije nije više nimalo, jezik nije nimalo bolio prilikom bušenja, ali poslije jedno par dana boli podosta..

Tagovi