Bez Eduarda na Euru

Kultura, zabava, sport, hobby

Gdje se može vidjeti video?...
citam i nevjerujem...

vise slika na

http://www.24sata.hr/sport/clanak/uzas-na-stadionu-eduardo-da-silva-slomio-glezanj/51088/?
Bože dragi pa ovo je prestrašno!šokirana sam, kakav prijelom, sva sam se naježila! taman je čovjeku krenilo i eto ti ga na! šta cemo mi bez njega? jebote....
Više nego strasno...

Tako skroman momak, govorio je svojim igrama, nije neki lajavac hvalisavac i onda mu se ovo dogodi u najvaznijoj sezoni zivota...
Dosao je u jedan od najvecih klubova, postao miljenik publike, novinara, suigraca i onda dodje ovaj mesar i ukolje ga ko pseto.
Katastrofa!!!
U iduce dvije sezone Eduardo je trebao igrati najbolji nogomet karijere, a kako stvari stoje upitno je hoce li vise igrati...
Naravno da ce nedostajat i reprezentaciji, nedostajat ce i velikom Arsenalu.
Nevjerojatno mi je zao zbog ove ozljede, on to nikako nije zasluzio.
Drzi se majstore, zelim ti brz oporavak...
Aaa sav sam se naježio, strašno.
Imao je sezonu ko iz snova, zabijao skoro svaku utakmicu, i onda ovo.
Veliki gubitak i za Hrvatsku i za Arsenal.
Želimo ti što brži oporavak da se vratiš još jači nego prije.

Re: Bez Eduarda na Euru

Žao mi ga je jer će ga ozljeda skupo stajati i posljedice će osjećati cijeli život.
Nije to zaslužio. Cijenim ga jer je veći Hrvat i domoljub od većine naših državljana i puno je uložio toga za nas i naš nogomet. A bogami i Arsenalov.
Ne žalim za tim kako će naši nogometaši bez njega na EP, imaju i oni dvije noge, pare i bar malo talenta da uspiju i sami.
A Dudu neka se čuva i oporavlja u miru.
gledao sam tekmu i jos uvijek ne vjerujem..al stvarno covjeku je krenulo,i bas onda kada je trebao postat jedan od najboljih igraca svijeta mu se dogodi ovako sta..i eto tako sta se dogodilo bas skromnom covjeku,covjeku koji se namucio kako bi dosao do arsenala i hrvatske reprezentacije..koji je sve postigao svojim trudom i borbom..zalosno..al eduardo drzi se..
Ne mogu vjerovati. Taylora u zatvor! Ma... nemam riječi. Mislim da je to što ćemo biti bez Eduarda na Euru sada najmanji problem.
Kugla

Ne mogu vjerovati. Taylora u zatvor! Ma... nemam riječi. Mislim da je to što ćemo biti bez Eduarda na Euru sada najmanji problem.

pa bas to,najmanji je problem sto cemo biti bez njega na euru..upitna je karijera njegova..
tux

Kugla

pa bas to,najmanji je problem sto cemo biti bez njega na euru..upitna je karijera njegova..

takve prijelome su imali totti, cisse tako da je velika šansa da će se oporaviti 100%
Još uvijek ne mogu vjerovat! Bokte ovaj je njemu iščupao stopalo...
a i na Taylorovom se licu vidjelo dok je izlazio s terena da mu je stvarno zao..al onaj fabregas je izgledao kao da ce zaplakat kad je vidio sta se dogodilo
nake_rado

Veliki gubitak i za Hrvatsku i za Man Utd.

WTF?????????

Iskreno mi je žao tog čovjeka... Svakom normalnom čovjeku bi ga trebalo biti žao... tko god je čuo za njega i malo ga pratio.... Bio je vrstan igrač.... i sve što je dostigao, dostigao je svojim trudom i zalaganjem... i onda dođe neki lik i mrtvo ladno mu "otkine" nogu.... mislim kako je svaki komentar suvišan...
...

nake_rado

Veliki gubitak i za Hrvatsku i za Man Utd.

WTF?????????

O jebote, svađam se s bratićem nešto o manchesteru, i napišem to, slučajno, LOL
odo to ispravit
Edit: ispravljeno
Ne želim ni gledat snimku, vidila sam fotku na net. hr i naježila se.

od sveg srca mu želim brz oporavak. jedan od rijetkih fudbalera koji mi je zaista drag. jako mi je žao. :(
Utalmica je završila (1:0) 2:2
dobro da su povukli snimku
to je ogavno što mu je napravljeno

jedini nogometaš kojeg sam voljela
fuuuuj

bojim se da neće moći nastaviti karijeru jer je prijelom gležnja
a to je mnogoo gore
nemam riječi, počeo sam pisat 5 puta svoj prezir ali jednostavno nemam riječi, strašno
Ovaj mesar Taylor! Sto rec?
To je za odstrijel...
da je tupom kašikom sijekao ljepše bi izgledalo
oko za oko
zub za zub

Na fotografiji se jasno vidi kako je kost probila čarapu

užas, žao mi je dudua i nadam se da će se uspješno oporaviti...... dudu...uz tebe smo!!!
ej ajd makni to
da mis e gleda tak što rotten bi mi bio homepage
Otvorila se i peticija za izbacivanje Taylora iz pro nogometa..
Mesar, treba mu zabraniti doživotno igranje nogometa..
Prestrašno. Nadam se samo da će se Eduardo kad tad vratiti na teren..
Evo i linka za peticiju:
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html
MissTake

ej ajd makni to
da mis e gleda tak što rotten bi mi bio homepage

pa ne moraš gledat...kao što izbjegavaš rotten tako izbjegavaj i ovu temu ukoliko ti ona smeta...imaš još jednu mogućnost, ukoliko želiš pratiti ovu temu, ali na taj način da ne vidiš ove slike što sam objavio, onda iskoristi opciju "ignore" na meni...
5789 Signatures Total
he is butcher
Loona

Otvorila se i peticija za izbacivanje Taylora iz pro nogometa..
Mesar, treba mu zabraniti doživotno igranje nogometa..
Prestrašno. Nadam se samo da će se Eduardo kad tad vratiti na teren..
Evo i linka za peticiju:
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html

koja glupost, ovako šta nije potrebno iako je ozljeda velika, i Taylor glup
7 039 potpisa do sad.
zeros

onda iskoristi opciju "ignore" na meni...

o kej

Dobre vijesti: Dudu će brzo na travnjak!

"Prijelom izgleda ružnije nego što zapravo jest. Puknula je samo vanjska kost, pa će povratak nogometu trajati tri, četiri mjeseca. Bitno je da karijera nije u pitanju!", tvrdi Arsenalov liječnik.

10778 Signatures Total
uzasno je to sto je napravio i sve to al mislim da nema smisla covjeka izbacivati iz nogometa i tu nekakve peticije potpisivat..da je to napravio nas igrac sigurno nitko ne bi potpisao da ga se izbaci iz nogometa..i covjeku je zao..
Eto upravo pročitah kako je operacija prošla dobro i da unutrašnjost noge nije nastradala. Slomljena je fibula, dakle vanjski prijelom zgloba i oporavak bi trebao trajati 6 mjeseci... Nadam se da je tako kao što pišu i da će čovjek moći opet igrat.
mislim i nadam se da ce ponovo zaigrati i doci do forme u kakvoj je bio sada
tux

uzasno je to sto je napravio i sve to al mislim da nema smisla covjeka izbacivati iz nogometa i tu nekakve peticije potpisivat..da je to napravio nas igrac sigurno nitko ne bi potpisao da ga se izbaci iz nogometa..i covjeku je zao..

ja bih prvi potpisao da se izbaci našeg čovjeka ili bilo koga nakon onakvog krvničkog starta, jer nogometaš koji je u stanju onako startati na protivnika ne zaslužuje biti na terenu i igrati nogomet s još 21 osobom.nogomet bi trebala biti igra u kojoj se uživa, gdje se dva tima nadmeću fer i korektno, a ne lomljenje nogu i uništavanje snova mladim momcima, i svaki nogometaš koji onako starta ne zaslužuje igrati nogomet
Monstrum

tux

ja bih prvi potpisao da se izbaci našeg čovjeka ili bilo koga nakon onakvog krvničkog starta, jer nogometaš koji je u stanju onako startati na protivnika ne zaslužuje biti na terenu i igrati nogomet s još 21 osobom.nogomet bi trebala biti igra u kojoj se uživa, gdje se dva tima nadmeću fer i korektno, a ne lomljenje nogu i uništavanje snova mladim momcima, i svaki nogometaš koji onako starta ne zaslužuje igrati nogomet

pa u pravu si..u nogometu treba uzivati..al i svakom se dogodi pogreska,ostali igraci su rekli kako znaju da taj taylor nije grub igrac..jbg s jedne strane ga treba stvarno jako dobro kazniti al pak s druge ..
tux

ostali igraci su rekli kako znaju da taj taylor nije grub igrac..jbg s jedne strane ga treba stvarno jako dobro kazniti al pak s druge ..

Ovo je Taylorov 2. prekršaj u zadnjih par utakmica tako da se stvarno može reći da nije grub igrač, ne kažem ni ja da ga ne treba dobro kazniti, ali doživotno ne.
ovaj što mu je to napravio nije sportaš i nije normalan. ne treba na teren više,treba ga u kavez sa nekim iz UFC-a da ga malo lomi. i onda mu dati majcu fifa fair play da trči oko terena svaku utakmicu!
kad sam se ja upisivo na peticiju bilo je više od 25000 potpisa
Ne fantazirajte s tim peticijama.
To je sport, sportske ozljede se događaju. Start se čini grup, nasila, namjeran i kakav već sve, ali to je sve dio nogometa. Nije Eduardo prvi ni zadnji koji se tako ozlijedio.
Ako već postoji peticija za izbacivanje Taylora iz nogometa, zbog tog starta, onda je trebalo napraviti i protiv Filipovića kada je skršio onoga Japanca koji je bio u komi (ili je još uvijek). To je borba revijalnog karaktera, koliko se sjećam, pa je Cro Cop uspio poslati Japanca na bolničko liječenje.
Stoga, nema potrebe za patetikom.
I Wenger je rekao da ga ne treba do kraja života, da je ono samo rekao dok je bio vruć.
Evo sad na vijestima Otvorenog radia: Taylor posjetio Dudua u bolnici, i Eduardo je izjavio da mu je drago što je došao, lijepo se Taylor ispričao i rekao da će svi biti sretni kada Eduardo opet zabije gol za Arsenal i počne igrati za reprezentaciju, na što je Eduardo samo klimnuo glavom..
ma ne treba ga dozivotno..evo ja se prije par dana sjetih kako je eduardo slicnu ozljedu nanjeo buljatu,isto mu je slomio nogu..onda se oko toga nije dizala tolika panika i potpisivale peticije da se eduarda izbaci iz nogometa
sad da pitam moze li se mozda negdje glasat da se andricevica izbaci iz nogometa..di je sad sva ta medijska paznja oko jednog teskog starta(tezeg nego na eduardu) di su natpisi krvnik andricevic i tako...da li je pelaic manje vrijedan covjek ili sta?..di su nasi pametni novinari da osuduje andricevica..hmm da li je to mozda zato sto pelaic nije bivsi igrac dinama,nije povezan sa zagrebom..mozda zato sto igra u hajduku pa jednostavno nesmije biti toliko po novinama,da se mamicu i njegovima ne uskrati mjesto..
Jeste culi da su Eduardu slomili nogu???
Circa

nema veze zvat će nekog iz NK Osijek da ga zamjeni
gaap

Circa

nema veze zvat će nekog iz NK Osijek da ga zamjeni

Ivu Ergovića?
LOL
čovjek se nakon 358 dana vrati u prvu ekipu Arsenala i zabije 2 gola....
Eduardo majstore....!!!
Svaka mu čast,baš sam sretan zbog njega.
me too, gledao sam tekmu na sport klubu i skočio sam kad je zabio ko da je hrvatska osvojila svjetsko
ajde neka ga, baš mi je drago.. kad se sjetim kako je to izgledalo.. uf..

Svaka mu čast, trebalo se vratit nakon onakve ozljede.
Mladjo

me too, gledao sam tekmu na sport klubu i skočio sam kad je zabio ko da je hrvatska osvojila svjetsko

tako sam i ja.

Tagovi