aimp - brz, pregledan.. sve razvrsta po albumima/foldderima, mal program, a meni bolji od winampa kojeg sam do prije nekoliko koristio i što mi se sviđa tražilica na dnu prozora odma te odvede do pjesme koju želiš ako ti je playlist dug
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/AIMP-Classic.shtml
evo link za download, ako netko želi isprobat
foobar2000 najjaci program, koristim ga ponajvise zbog brzine i mogucnosti otvaranja hrpe playlista u vise tabova, tako da kad koja prilika dodje, otvorim taj odredjeni tab i play
foobar je firefox audio playera - dobijes audio player i to je to. I u 99% slucajeva ti nista vise ni ne treba.
imam i winamp i wmp...koristim kako mi koji dodje ali vecinom sam u wmp...jednostavna navika...a nova verzija winampa je sad nekak slicna wmp...ima i browser u njemu cak
imam i winamp i wmp...koristim kako mi koji dodje ali vecinom sam u wmp...jednostavna navika...a nova verzija winampa je sad nekak slicna wmp...ima i browser u njemu cak
i taj browser u winampu mi je toliko nepregledan, pogotovo kad pregledavaš live streaming nekog radia.. ne volim ga..
heart3
dobro...imaš cugu od mene kada se upoznamo... ;-)
vodimo i tenjca onda na cugu? i on koristi media player.. možemo osnovati zajednicu wmp korisnika!
foobar.
da jebe rak raka i jež ježa - testiranjem sam utvrdio bolji zvuk (na svom kompu) u foobaru nego u WMP-u i Winampu. Testirato na VBR (192-320kbps) enkodiranom fajlu.
Zvučna - Terratec DMX XFire 1024
Winamp...
Koristio bi Foobar jer jede puno manje memorije, al mi nije radio uz last.fm...
Al eto, novi Winamp ima ugrađen auto tager što mi je od ogromne koristi tako da ću ipak ostat na Winampu.
Koristio bi Foobar jer jede puno manje memorije, al mi nije radio uz last.fm...
Sad opet imas razlog za vratiti se na foobar
Audioscrobbler will send the name of every song you play on your computer to Last.fm. This effortlessly populates your profile to play radio you like and make personalized recommendations.
http://mp3tag.de/en/fb2k.html
Inace, izasla je 0.9.5 verzija koja ima par novih fora u sebi i kao da radi mozda cak i malo brze od prijasnjih verzija