Jel ima negdje u Osijeku stol za snooker, ako ima, jel se plaća na sate ili...
Uglavnom sve što znate (ako ima nešto za znat uopće, jel mi se čini da nema) napišite.
Snooker
Kultura, zabava, sport, hobby
imas negdje u donjem gradu......ne znam gdje tocno..i kolko se placa..
stoka_unleashed
imas negdje u donjem gradu......ne znam gdje tocno..i kolko se placa..
Misliš na balote? Nema tamo kolko ja znam.
ne mislio sam na snooker.........negdje kod olimpije....ugl lega mi tamo skoro svaki dan al nisam ga pitao za detalje tak da ti ne mogu(trenutacno) bas previse pomoci
stoka_unleashed
ne mislio sam na snooker.........negdje kod olimpije....ugl lega mi tamo skoro svaki dan al nisam ga pitao za detalje tak da ti ne mogu(trenutacno) bas previse pomoci
ajde ti onda saznaj više pa javi
imas u marjanu stol za snooker, cini mi se 2-3, ako se ne varam tamo ima i snooker klub
ne ono u marijanu su stolovi za biljar........oni za snooker su veći
u marjanu su samo stolovi za biljar..imas stol za snooker u prostorijama teniskog kluba olimpija,tamo se odigravao turnir u snookeru ali nisam siguran da se moze doci odigrat ovako..otici cemo sljedeci tjedan pa cemo provjerit..
Jel saznao neko dosad nešto više? Bilo je u Planu B ali koliko ja znam sada se više tamo ne iznajmljuje.
taman sam ti htio reći za plan b. tamo znam sigurno da ima stol.
Mladjo
taman sam ti htio reći za plan b. tamo znam sigurno da ima stol.
Ma šta se javljaš tu u Snooker, kako se nebi javio tamo u onu temu za mali nogomet pa da trčiš malo
ima u planu B...do prije pol godine se iznajmljivao...od onda nisam bio tamo, ali vjerojatno se i dalje iznajmljuje...