Metronet

Računala, znanost, tehnologija

Metronet

evo samo kratko molio bi ako se netko prebacio da me ovim putem upozna sa svojim iskustvima. naravno da od cijenjene gospodične u centrali nemogu dobiti baš "pouzdane" informacije iz prve ruke. svaka spoznaja je dobrodošla. unaprijed zavaljujem.

p.s. bogata nagrada u vidu kikoša najsretnijem pozivatelju LOL
nemam osobnog iskustva ali imam od drugih
uglavnom nisu baš nešto, ne valja net itd...
MissTake

uglavnom nisu baš nešto, ne valja net itd...

Ne valja net i ovako i onako... Dalje...
bazooka_joe

Ne valja net i ovako i onako... Dalje...

opet šteka forum
dalje...
ja čekam da mi uključe metro net i već je mjesec dana prošlo oni ništa
ako si potpisao ugovor moraju nakon mjesec dana uključiti, nazovi ih i "popričaj"...

jedina prepreka je ako nemaš dostupnost, a kontma da već imaš adsl
ma zvao sam ih i navodno je do T-com glupana

Re: Metronet

Ja ga imam nekih 6 mjeseci i do sada nisam imao apsolutno nikakvih problema. Niti sa netom, niti sa telefoniranjem.
ja naručio i trenutno čekam... navodno je jako dobar, barem sam takve recenzije od par frendova pokupio...

Re: Metronet

ak sam dobro shvatio sadašnju ponudu, za kojih 220 kn imam pretplatu, flat net i flat telefon jedino pozive prema mobilnim mrežama plaćam. ak je to tako onda je to odlično. u samom sam centru tak da s tim nebi trebo imat problema i sad me još zanima jel se događaju smetnje pri telefoniranju, pogotovo ako zovem po hrvatskoj.
Ej Mladjo pa danas sam skonto da je ured od Metroneta točno prekoputa tvoje zgrade. Tamo na busnoj kod Supera. Pa najbolje odi sutra i provjeri još sve. :)
he he onda dosta davljenja šire forumske populacije. hvala svima

Tagovi