a i ti si stvarno inteligentan ako mislis da je umjetnik pisao taj tekst. helou, novinari pisu clanke, a ne umjetnici.
Offtopic
Forum
nova si na forumu tako da ne kontaš što sam htio reći. Ovo je bio sarkazam i šala na moj račun koju će bolje razumjeti forumaši sa večim stažem 
znam ja tebe bome dobro, zato i jesam prokomentirala tako kako jesam!
a sto se tice staza, imam 2 mjeseca manje staza nego ti, samo sto ne komentiram svaku temu na ovom forumu
a sto se tice staza, imam 2 mjeseca manje staza nego ti, samo sto ne komentiram svaku temu na ovom forumu
offtopic
----------------------------------
ups pa da, vidje staza...Neka neka...No ne komentiram ni ja toliko puno, ja sam evo 1000 skupio u dva godine, ima nekih koji su to postigli za dva mjeseca, da ih ne nabrajam...
ups pa da, vidje staza...Neka neka...No ne komentiram ni ja toliko puno, ja sam evo 1000 skupio u dva godine, ima nekih koji su to postigli za dva mjeseca, da ih ne nabrajam...
Evil Poodingh
offtopic
Ja
ja
ja ne
a vid nje, jubilarni 1000 post sad, pa čestitam 

znao sam da ce se sami prepoznati, ajde cekam jos dvoje iz te kategorije...
ja neam tisucu postova
idem si sad rezat vene u kutu sobe. i slusat koldplej
kmuuuuuuuuuuuuu
idem si sad rezat vene u kutu sobe. i slusat koldplej
kmuuuuuuuuuuuuu
nake_rado
a vid nje, jubilarni 1000 post sad, pa čestitam![]()
Tenks! eto onda i mene!