Novi svjetski hit beletristike "Kako sam bio kreten, dobio tri žuta i u kratkom roku dobio pomilovanje", autora aethura na kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije. Cijena samo 39.99 kuna.
O autoru govore: zeros, monstrum, mladjo i pripadnica nježnijeg spola, priznata EMO ličnost u Osijeku malecka.
Predgovor: circa
Poseban poklon za prvih 100 kupaca: audio cd istog naslova kao i knjiga.
Naklada: 50 komada
Tisak: 031 tiskara
O djelu: Kroz 1250 stranica ovoga remek djela svjetske novije književnosti, priznati autor, offtopičar, borac za ljudska prava i prije svega drugi Isus, govori o tome kako je uspio dobiti tri žuta kartona te postići pomilovanje. Priča je to velikog karaktera, s mnogo likova, opisa, nekoliko akcijskih scena te nekoliko celebritija iz osječkog noćnog života.
Nova knjiga
Forum
"> 
kupit ću ja možda skužim kak da meni skinu žute 

i ja cu ,i ja cu !
kupit ću si... moram vidjet šta sam ja to kao pametno pričala.-----
e toga neces tamo naci.
Umae toga neces tamo naci.
belj... nikad se ne zna
što bi rekla alka vuica onim svojim kmeljavim glasom: "ovo je moja nova knjiga" e eturčićudi ti je anketa jebo te led. pa nemoš otvorit ovako ozbiljan topic bez ankete. uz recimo pitanje kolko ste spremni dati za moju novu knjigu
Re: Nova knjiga
Jel Circa producent audio cedeja istog imena kao ova velebno cijenjena knjižurina? A ako se pretplatim jel dobivam Circin solo album, to je hit do hita, a ja se spremam za Prvi pljesak i neću ja neku Kerezu Tesoviju pjevat, oću Circu.
Evo da objavim, prvo izdanje je rasprodano odma prve noći, popularniji sam od Heri Potera.
Uskoro drugo izdanje stiže, opremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona.
Uskoro drugo izdanje stiže, opremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona.
aethuropremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona.
ovo je predobro...to ce mi zatrebat jednog dana.
prvo mi objasni kako da dođem do žutog. ja svim silama pokušavam ali mi ne ide
zašto je ovo offtopic
MissTake
zašto je ovo offtopic
Zato što ju je autor smjestio u offtopic.
goose
prvo mi objasni kako da dođem do žutog. ja svim silama pokušavam ali mi ne ide![]()
hehe, možda se ne trudiš dovoljno.
goose
aethuropremljeno i slikovnicom za najmlađe s uputama kako postići gubitak kartona.
ovo je predobro...to ce mi zatrebat jednog dana.
prvo mi objasni kako da dođem do žutog. ja svim silama pokušavam ali mi ne ide![]()
E čekaj drugo izdanje sada, ko te jebe. Kada ste svi podcjenili moje autorsko djelo. A ja prodavaniji od Heri Potera i Đejn Etkins.
zerosMissTake
zašto je ovo offtopic
zašto si me quotao
MissTake
zerosMissTake
zašto je ovo offtopic
zašto si me quotao
Zašto si ti njega kvotala?
Ja sam stavio u offtopic. Ipak je ovo zajebancija.
Iako sam prodavaniji autor od Đejn Osten, Heri Potera i onog turčina.
aethurMissTake
zerosMissTake
zašto je ovo offtopic
zašto si me quotao
Zašto si ti njega kvotala?
Ja sam stavio u offtopic. Ipak je ovo zajebancija.
Iako sam prodavaniji autor od Đejn Osten, Heri Potera i onog turčina.
što ti mene kvotaš