gužva vs. debeli

Kultura, zabava, sport, hobby

gužva vs. debeli

dakle radi se o gužvi u 16-ercu i debelom precjedniku,mislim oba benda postoje već pun k.... može se reć da imaju već neki (kultni) status bar u osijeku,pa onda me zanima koji vam je draži,bolji,zašto??
kod mene su izjednačeni! :)
"Kad Neca ide na Dravu da peca...".....la la la la!!
Nekako mi je Debeli draži, neznam....daavno sam ih slušala...podsjeca me na tinejđerske godine kad je Debeli imao koncerte na Kopiki, pa se 4 dana nemoš' oprat od blata, prolivenog piva itd....to su bili dani! :coolman:

:P
Svaka cast jednima i drugima. Nije bas da su toliko slicni da bi ih se moglo usporedjivati, ali "dragost" je ionako subjektivna procjena - stoga: Guzva mi je nekako draza.

Em mi punk-rock bolje lezi, em mi se cini da su Fatovci uvijek tezili ne biti lokalni/HR band, odnosno probiti se vanka, sto su dijelom i uspjeli.
Gužva. Više zajebancije.
ma neznam,jednaki su mi..
Ona stvar Farmersko srce je najjebenija stvar!
DEFINITIVNO GUZVA.
Gužva mi je osobno "prenarodski" i zato ih više vole, ali Debeli mi je puno puno draži. Svirka im je puno kvalitetnija, tekstovi kvalitetniji i iskreniji, a pošto se povremeno družim sa ljudima iz oba benda i poznajem ih, mogu reći da su Debeli i bolji kao ljudi, te manje umišljeni, ne računajuči tu jednu osobu iz Gužve sa kojom sam dobar, koji je ljudina, nije potrebno imenovati.

Re: gužva vs. debeli

da, guzva je definitivno za raju,zato su malo bolji,kao prvo tekstovi su im na hrvatskom što debeli već dugo ne rade.debelima svaka čast za pobunu i farmersko srce,tekstovi i svirka su daleko bolji,al nemaju to nešto...
debeli-pank buržoazija
guzva-pank za radničku klasu
Da su Debeli pank buržoazija tražili bi kao Overflow 3-4 tisuće kuna, a ne bi svirali u Miholjcu skoro samo za cugu i putne troškove...

Gužva ti je gotovo svuda kod nas, osim u Zagrebu ( gdje Debeli napune jedan Pauk ) skuplji bend od Debelih...
Gužva...
Koca mi u više navrata zvuči kao curica, dok se na Gužvu možeš dobro nasmijati.

gužva je dobila "crnog mačića" pa mogu tražit masu para :D
dobili su i debeli nešto... Kuglu čini mi se.
Gužva je dobila Mačka za Nadu godine, i to prije 6-7 godina, Debeli je dobio Kooglu prošle godine za NAJBOLJI BEND godine... http://www.zlatnakoogla.com/pobjednici2007.html

Dakle... ;)
Najbolji bend u Osijeku je Prva Liga
nekako mi je ipak guzva draza..puno vise sam ih slusao tako da...guzva..
debeljaci imaju moj glas.
njihov zvuk više mi leži + imao sam prilike upoznati članove bendova i debeljaci ostavili ispravniji dojam.
eto, to je moja impresija.
definitnivno debeljaci. guzva je losa sto se tice pjesama. davno su izdali zadnji album, i isfurani su bili do sad jer nisu dogo nigdje svirali. a debeljaci su odlicni i popularni kod nas a i puno sire
dakle šta da kažem gužva mi je do jaja i debeli do jaja neznam koji mi je bolji samo mi se nimalo kod debeljaka nesviđa što tolko forsiraju zadnji album na svirkama... rijetko koja stvar sa starih albuma koje su meni daleko bolje što se samog stila tiće

bez dileme...debeli kvalitetniji i bolji bend od gužve...na gužvu mogu doći popiti pivo dva otpjevati i naskakati se na koju pjesmu dok poslje debelog mogu reći i da sam čula dobar koncert...
iako nikako moj stil glazbe...
meni debeli na koncertima cesto zvuce jako lose, pa im zbog tog dajem minus!
hvala na komplimentima, a ko je gužva ?
LOL

dosta podjeljena mišljenja...
ja mislim da su članovi debelog precjednika svi redom sinovi oficira jna i zato su mi antipatični :twisted:
mladunce

meni debeli na koncertima cesto zvuce jako lose, pa im zbog tog dajem minus!

ma to je zato što oni uživo vole biti jako glasni. Onaj tko im je bio na koncertu u Teatru je vjerojatno doživio prosvjetljenje, gledao sam Debele sigurno 15-20 puta i to im je po mome mišljenju bila najbolja svirka, oko sat i pol vremena presjeka cijele karijere...
bila sam al nisam dozivjela prosvjetljenje.

dobro, oke, kontamo da voliš debelog,nema potrebe za "prosvjetljenjem"

Luzeri i jedni i drugi, bilo bi im bolje da po svatovima tezgare.

digitalevil

dobro, oke, kontamo da voliš debelog,nema potrebe za "prosvjetljenjem"

ma čisto sam htio reći kako su za razliku od većine svirku, tu svirku napokon zvučali kako treba...
Definitivno mi je Debeli bolji... Iako nije ni Gužva loša...
uz guzvu sam proveo neke od najljepsih trenutaka svog zivota, a debeli mi nekak nije sjeo
tako da glas definitivno ide guzvi
debeljaci definitivno. volim ih oboje ali debeljaci su daleko ispred guzve
jebiga na taj koncert nisam smio ući,ali svakako za debele dajem svoj glas
Evil Poodingh

ma to je zato što oni uživo vole biti jako glasni. Onaj tko im je bio na koncertu u Teatru je vjerojatno doživio prosvjetljenje, gledao sam Debele sigurno 15-20 puta i to im je po mome mišljenju bila najbolja svirka, oko sat i pol vremena presjeka cijele karijere...

:P
svoj glas definitivno dajem debelima... i po glazbi, tekstovima i kao ljudima... samo isto malo zamjeram što zapostavljaju starije stvari...
gužva u svakom slučaju

Tagovi