Mini Teatar: Six Pack

Osijek

Mini Teatar: Six Pack

U petak 15. veljače 2008. u prostorijama Mini Teatra gostuje ponajbolji punk bend na ovim prostorima Six Pack. Cijena ulaza za sve članove iznosi 25 kuna.

www.myspace.com/thesixpackband
www.geocities.com/SunsetStrip/Lobby/7838/

www.myspace.com/klubminiteatar
predgrupe:
+
www.myspace.com/abergaz
www.myspace.com/untilthedawn

Re: Mini Teatar: Six Pack

ajd napokon neshto dobro!
dolazim definitvno..a vrlo vjerojatno i na dead by mistake ;)
dolazimm... :)

Jel zna netko u koliko počinje ???
a možda nebudem u osijeku al bit ću onda u zagrebu dan poslije na sixpacku
aaaaaaa!!! sjećam se njih s festivala u velikoj. mrtva pijana sam ih žicala hrpu cigara, onak čim mi daju jednu ja pitam još jednu... i davali su! :) bila sam im smiješna! :)

a ja čak ni ne pušim!
hahahahah

ma dobri su oni dečki.... jedva čekam da mi jelena donesu

Svebor

U petak 15. veljače 2008. u prostorijama Mini Teatra gostuje ponajbolji punk bend na ovim prostorima Six Pack. Cijena ulaza za sve članove iznosi 25 kuna.

Ne znam čime su zaslužili epitet ponajbolji...
Gledao ih u NS Time-u prošli mjesec.Žešće sranje uživo.
Ali neka...naletiti će se na koncert.
mmm sad kad malo bolje razmislim..ne dolazim ako taj petak u carpe diemu bude punk slušaona...
kak ne, prvo na nkoncert, pa na slusaonicu! slusaonica ionak bude do dugo u noc!
hm, okolo se o njima prica da su umisljeni....
ljudi vole pričati svašta :)
i ja sam čuio te priće al kad sam se družio s njima skonto sam da su likovi super i moš ze zajebavat s njima....

Sideshow

Svebor

Ne znam čime su zaslužili epitet ponajbolji...
Gledao ih u NS Time-u prošli mjesec.Žešće sranje uživo.
Ali neka...naletiti će se na koncert.

kad sam ih čula uživo odrekla sam ih se...
al bože moj... dat ćemo im još jednu priliku :wink:
+ slušaona... kao i uvijek.
yay. eo i mene
http://www.last.fm/event/489333
"čuo sam da su umišljeni" je ovdje potpuno nepotrebno! čak i da jesu, nećete se s njima družiti, nego slušati kako sviraju...ja bi se mogao okladiti sa bilo kim da svatko među svojim uzorima (poznatijim bendovima koje sluša,ali nikad nije imao priliku da ih upozna niti će imati) ima nekoga tko izgleda umišljeno, drži se tako ili stvarno je. Ali to nije bitno,jel, pa se to voli pripisavati samo lokalnim bendovima. bullshit ;-)
jebena gužva.

jebena ladnoća pred ulazom jer nisu puštali.

jebeni smradovi. (puno ljudi nema bas osobnu higijenu :( )

curio mi je tuđi znoj po glavi sa stropa :(

al dobro su decki odsvirali :D
ma bilo extra fino zezanje, jelen pivo, stomaklija, i neka rakija stara 17 godina...
ja bila, uspjela uci besplatno posto je koncert trajao vec jedno 10 minuta kad smo dosli, i tak, bilo ok, puno ljudi, klinaca, prevruće, smrdljivo, al to je uvijek tak!
saba

ma bilo extra fino zezanje, jelen pivo, stomaklija, i neka rakija stara 17 godina...

a ne bi ni pozdravio! :P
Poppy

saba

a ne bi ni pozdravio! :P

a nisam te skonto jebemu da sam te skonto javio bi ti se.... mogla si se ti meni javiti :D

Tagovi