Circa
Tuč, jebat na suvo u dupe, mlatit, čvoke lupat, krast novce za jauznu, zabijat igle pod nokte, šamarat, oduzimat dostojanstvo, prdit u oko, kiselinom poljevat, kotrljat niz stepenice, govnima gađat...
Emo linc
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
aethur
On treba pomoć, a ne
Circa
Tuč, jebat na suvo u dupe, mlatit, čvoke lupat, krast novce za jauznu, zabijat igle pod nokte, šamarat, oduzimat dostojanstvo, prdit u oko, kiselinom poljevat, kotrljat niz stepenice, govnima gađat...
Tebi, MIlane, treba isti tretman kao i EMO plačipičkama.
Ti si ustvari EMO koji nema love za VANS špagerice i kockasti znojnik
Circa
aethur
On treba pomoć, a ne
Circa
Da, da, da! I tri puta da!

Circa
aethur
On treba pomoć, a ne
Circa
nisam ja emo...smrc...zašto si takav prema meni...smrc...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nitko me ne voli...
aethur
Circa
aethur
On treba pomoć, a ne
Circa
nisam ja emo...smrc...zašto si takav prema meni...smrc...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nitko me ne voli...
Isti si kao i ove EMO pederčine, isti...
Circa
aethur
Circa
aethur
On treba pomoć, a ne
Circa
nitko me ne voli...
Isti si kao i ove EMO pederčine, isti...
zahtijevam akciju moderatora
aethur
zahtijevam akciju moderatora![]()
Neeee... Ne valja tako...
Moras smrcat i kmezat...

Circa
aethur
zahtijevam akciju moderatora![]()
Neeee... Ne valja tako...
Moras smrcat i kmezat...
da zaboravih.
zaaahtijevammm akcijuuu moderaatorraa...smrc kme buukmemekememkmekmekme
tonya
Admine, ima da sve Milane u tekstu zamijeniš zvjezdicom! ******![]()
Slažem se!
Circa
Di su lokalni emači da se usprcaju oko ove teme i objasne nam kako su super?
ma, sigurno negdje plaču i cvile. e da, i cvilidreta smo ih zvali!
CircaDi su lokalni emači da se usprcaju oko ove teme i objasne nam kako su super?
pa to ja potenciram već 4 strane, alo emaći diste ajde branite se jebote znam da vas ima objasnite nam zašto ste nesretni
Zodijakgeeeez kak nisam prije vidio ovu temu!!!
e ma emača ima na bacanje, svi od reda razmaženi, moraju se nosit vensice, pirs na usni, šiške na oku i sve tak njanjanja. ma ne misle oni da su ružni, oni sebe obožavaju. Oni jednostavno ne mogu shvatiti zašto su tako savršeni i predivni. Kradu stil iz ostalih, pravih subkultura. A njihova egzistencija ovisi o nama. Znači što ih više svijet mrzi, pljuje, vrijeđa, to su oni više emo i više cool.
kome oni mogu bit cool plačipičke usrane treba im kičme ispresavijat jebemliimsunacžaranidaimjebem kmu kmu kenj kenj ja sam emo ja sam kmu u vidi ptičica mala kme kme ostavite ptičicu, jooooj lutalica kmu kmu fuj
Re: EMO smrc smrc

Monstrumja mislim da su igrači rukometne repke svi emoi imaju one kockaste znojnike, i nose one lijepe crveno bijele kockaste dresiće i svi su nekak emo NOOOOOT
">Re: EMO smrc smrc

Re: EMO smrc smrc

Oh shit! We're EMO

kyxkaze se MRŠ,bez onog A,jos onak brzo pa zvuci mšš
is, ko da ja to neznam, al ovo je ono prostačko mrš, kontaš maRRRŠŠŠŠ da se čuje fino A i onda sljedi oštro-rusko R popraćeno s skandiranjem ko na stadionu ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ a iza toga naravno ženski spolni organ i majka, pa dićeš bolje
a još upućeno emoimaPiše da sam ja autor ove teme, a ja nemam ništa protiv EMO osoba..
kme buuuuuuuuuuuuuuuuuusmrcccccccccccccccccccccczatšo ja majek mi nisam ja kriv buuuuuu
aethur
pravi EMO sluša cajke.
čaše lomi ruke mu krvave....
e da i mislim da sam vidio nekog lika jucer koji je "TO"
stoka_unleashed
sve ih treba fleksom po glavi.......
Plačipičke, licimuri i pederi...
Circastoka_unleashed
sve ih treba fleksom po glavi.......
Plačipičke, licimuri i pederi...
demoni jajare kurve milijarderi ...
PsychoSoldiere da i mislim da sam vidio nekog lika jucer koji je "TO"