Neka se i Srbi malo vesele,kad im je Partizan popušio u Jazinama,al tebi nisu dosta ova dva žuta,baš voliš provocirati...
Ako je tebi neuspijeh srebro na EP,proglašenje najboljeg srednjeg vanjskog i obrambenog igrača,onda nisi kak' treba!
Neka se i Srbi malo vesele,kad im je Partizan popušio u Jazinama,al tebi nisu dosta ova dva žuta,baš voliš provocirati...
Ako je tebi neuspijeh srebro na EP,proglašenje najboljeg srednjeg vanjskog i obrambenog igrača,onda nisi kak' treba!
Ni najmanje,ali tvoje podcjenjivanje nije opravdano.
Na koji način sam ja podcijenio nekoga ili nešto?
Iznio sam činjenice.
Đokoviće je osvojio turnir.
Repka je na drugom mjestu.
Gdje je tu podcjenjivanje?
Malo preozbiljno shvaćaš neke odgovore, možda?
Samim time što si napisao,"svaka njemu čast kad već pakleni nisu bili tako uspješni",ja smatram podcjenjivanjem.Jebe mi se za nekog tamo Đokovića,šta nisi otvorio npr.topic o Kostelićevoj današnjoj vožnji i drugom mjestu,neka je tebi brate Đoka drag,i veseliš se njegovoj pobjedi,ali nije uredu drugo mjesto naših rukometaša smatrati neuspjehom.
Ja uvijek sve ozbiljno shvaćam,možda...
p.s-imaš me na piku još od teme o rukometu,sada zaoštravamo, čini mi se
ma svaka časti i rukometašima i kosteliću i đokici. nezna se čiji je podvig veći. ali ja bih ipak istakao rukometaše jer u takvom stanju tako odigrati, mislim svaka im čast. slažem se da smo osvojili srebro a ne izgubili zlato. jebeš mi sve kad gledam ovog balića kontam da bi frajer igrao sa slomljenom nogom a metličić bez oba oka. u cijeloj toj priči me jedino nervira jedan mali uobraženi čovječuljak koji sebe uvijek trpa na prvo mjesto a ne vrijedi kurca. ime mu je naravno lino "jedini istrijan uz tonija cetinskog koji je adezeovac" červar. o tom malom šupku sve najgore. samo se probajte sjetiti polufinala protiv francuske kada je taktiku za zadnji napad francuza slagao dominiković. i pogodio. a ovo malo iritantno govno nas je danas možda koštalo i većeg uspjeha. o njegovoj taštini dovoljno govori protjerivanje smajlagića iz repke koji je ove dečke taktički naučio svemu što znaju. isto tako je i poznato da gospodin ne vodi tekme zagreba u prvenstvu hrvatske već samo tekme u europi. i šta to govori o njemu? da je govno licimur peder demon... no dobro da se ovo nebi pretvorilo u poligon, svaka čast rukometašima za mene kao da su osvojili zlato.
p.s. noletova stara je iz vinkovaca a dečko mi je stvarno ok odakle god da bio
E tako pravi Rvati zbore! Evo ti kikiriki Mladene
Ma Lino je obični demagog a ne trener,zna se tko ga drži i zašto je tu gdje je,jebem ti politiku u sportu!
Nole je dobar. Al navodno će mu bracika bit veći igrač i od Federera. Iz prve ruke informacije iz trening kampa Nikija Pilića u Minkenu saznah ove informacije.
Nole je super dečko i apsolutno zasluženo je osvoji turnir.
Ali je osvojio turnir, a ne nikakvu zlatnu medalju.
Osvajanje jednog turnira se ne može mjeriti sa srebrom na Europskom prvenstvu.
Možemo onda i povući razliku između timskog sporta (rukomet, nogomet) i individualnog (plivanje, skijanje, tenis).
No, koje uspjehe treba više (uvjetno rečeno) cijeniti? One timske ili individualne?
Ivaniševićev Wimbledon ili srebro rukometaša? (primjerice).