Forumaški savjeti

Društvo, politika

Forumaški savjeti

Mnogo vas cmizdri i plače na forumu, posebno oko ljubavnih tema.
Kada dobijete savjet od forumaša, poslušate li ga? Uopće, ima li pomoći od toga?
Ili samo svatko sam može sebi pomoći?

Edit: opet moja tema :D:D:D:D
ugrizao sam se za jezik, samo da znaš...
Mislim da nitko ikada ovdje nije poslušao nečiji savjet nego je i dalje napravio prema svojoj prvoj ideji...
ja jesam.pogotovo one oko kompjutera...:)
ja nemam zašto slušati takve savjete :)
a mnogo se tema preokrene na zajebanciju tako da mislim ljudi koji postavfe temu ne poslušju šta su im napisal, tako da, ne :clown:

Re: Forumaški savjeti

ja samo od tebe slušam savjete eturčiće mali, siva eminencijo moja. pa da nema tebe nebi bilo ni mene. ti me ispunjavaš kao filovanu papriku, uz tebe se osjećam bolji i ljepši čovjek. savjet tvoj svima zlata vrijedi i svjetlo je na kraju tunela. zato ću te pitati slijedeće; naime imam jedan problem. oženio sam butru preko neta. jesam li normalan i dali je moj brak pravovaljan.
eture molim te pomozi! šta da radim!?!?
unaprijed zahvalan: tvoj mlađo
p.s. di ti je anketa
Mladjo

ja samo od tebe slušam savjete eturčiće mali, siva eminencijo moja. pa da nema tebe nebi bilo ni mene. ti me ispunjavaš kao filovanu papriku, uz tebe se osjećam bolji i ljepši čovjek. savjet tvoj svima zlata vrijedi i svjetlo je na kraju tunela. zato ću te pitati slijedeće; naime imam jedan problem. oženio sam butru preko neta. jesam li normalan i dali je moj brak pravovaljan.
eture molim te pomozi! šta da radim!?!?
unaprijed zahvalan: tvoj mlađo
p.s. di ti je anketa

A šta ja znam...riješit ćemo mi to privatno...
A nema ankete
(između nas, da nitko ne zna, otvaram brdo tema da mi se ukloni žuti, ne sviđa mi se više :D)
niti volim dijeliti, niti prihvacati savjete.
icije.
ali. volim znati razmisljanja drugih ljudi.Ponekad me navedu da se preispitam i mozda cak i eventualno promijenim svoj prvotni naum.
(premda rijetko :) )

Tagovi