Umro Heath Ledger

Društvo, politika

Umro Heath Ledger

evo...umro u 27. omiljeni filmski peder...

According to the New York City Police Department, Heath Ledger was found dead in his apartment in downtown Manhattan on January 22, 2008.[19][20]
At 3:31 p.m., a masseuse arrived at Apartment 5A in the building for an appointment with Mr. Ledger, the police said. The masseuse was let in to the home by a housekeeper, who then knocked on the door of Mr. Ledger’s bedroom. When no one answered, the housekeeper and the masseuse opened the bedroom and found Mr. Ledger unconscious. They shook him, but he did not respond. They immediately called the authorities. The police said they did not suspect foul play and said they found pills near body.
Jebote ovo je neki virus overdosea! U tjedan dana riknila dvojica. Prvo je od overdosea umro Brad Renfro, odličan glumac koji se ponajviše proslavio ulogom kao dijete (Klijent, Savršeni učenik...). I sad ovaj. Heath je isto bio odličan glumac, dobro osim Planine pedera, stvarno je imao odlične uloge.
jebote led svi dobri glumci umiru,a tom cruise i brittney spears zivi,aaa
droga me je zela...droga...droga me je zela...:D:D:D:D:D
Mora da je neku lošu drogu ždero!

Re: Umro Heath Ledger

Da ne povjeruješ! Poznata su mi oba lika, sjećam se da mi je Brad Renfro bio presladak u Klijentu, čak iz Brava imam neku sličicu u dnevniku za vrijeme osnovnjaka. A ovaj Heath je stvarno dobro izgledao u paru sa onom malom plavom s kojom ima preslatku kćer. Osobni problemi, razvod i tko zna što su doveli do ovoga. Jebote, šta bi mi trebali svi pocrkati, em je pola države nezaposleno, em svi u dugovima, hrpa razvoda, pedofilije i obiteljskog nasilja...
Sitne duše slabog karaketra, sve su to mimoze.
Svaki Amer ima svog psihijatra, njima je to kao nama liječnik opće prakse.
I opet im ne pomaže.
:shock: Ali on bio je taaaako sladak, kmeeee... :(
Ne mogu vjerovat, kuda ovaj svijet ide, ŠOKIRAN SAM!!!
Pojedes tri sake antidepresiva, legnes spavat i ne probudis se, strasno...
Ma, sigurno mu je netko podmetnuo marihuanu u Coca-Colu...
Aaaaarghhhhh, a 'ko će sada glumiti u Legendi o vitezu 2, 3, 4, 5, 6...???? I Gey Planina 2 otpada.... Untisunpora..... Šteta dečeca....
OligofreniDikobrazoid

Untisunpora.....

LEGENDO!!!!!!!!!
inače, da ne budem offtopic, šteta čovjeka, imao je tako cute naglasak...
šteta, baš šteta

Re: Umro Heath Ledger

danas malo više detalja oko njegovih zadnjih sati na ovoj stranici
Heath Ledger posljednji sati

mal se prepil šarenih tabletica i odletio u nebo.... ni prvi ni zadnji

čim dobiju para odmah udri po bijelome
tak mi sveejeno za njega
meni stalo do njega kao što je njemu do mene
go girl

smrt mrtvima

Tagovi