Dokaz da ovaj svijet ide u pičku materinu je cinjenica da se brisu postovi u kojima to netko jasno kaze...
Offtopic #181
Forum
Poslana Vam je privatna poruka sljedećeg sadržaja (zamolba zbog offtopic poruka u temi
Kuda ide ovaj svijet !?!
Poštovani Circa,
Molimo Vas da obratite pažnju na tematiku rasprava prilikom slanju poruka na forumu portala Osijek031.com. Naime, uočeno je da ste u više navrata slali poruke koje nisu u skladu s tematikom rasprave, odnosno slali ste offtopic poruke.
Offtopic poruke na forumu portala Osijek031.com nisu dozvoljene, stoga se nadamo da će Vaši buduće poruke biti sukladne temi rasprave i u konstruktivnom tonu.
Konkretno, radi se o većem broju tema u kojima ste poslali poruke slične doljenavedenim porukama.
DeusExMachina
moderastor foruma portala Osijek031.com
Za ovakve poruke može se primjeniti jedan Vaš komentar:
Kuda ide ovaj svijet !?!
Poštovani Circa,
Molimo Vas da obratite pažnju na tematiku rasprava prilikom slanju poruka na forumu portala Osijek031.com. Naime, uočeno je da ste u više navrata slali poruke koje nisu u skladu s tematikom rasprave, odnosno slali ste offtopic poruke.
Offtopic poruke na forumu portala Osijek031.com nisu dozvoljene, stoga se nadamo da će Vaši buduće poruke biti sukladne temi rasprave i u konstruktivnom tonu.
Konkretno, radi se o većem broju tema u kojima ste poslali poruke slične doljenavedenim porukama.
DeusExMachina
moderastor foruma portala Osijek031.com
CircaOvaj svijet ide u pičku materinu...
CircaCircadaOvaj svijet ide u pičku materinu...
CircaCircatako jeCircadaOvaj svijet ide u pičku materinu...
CircaOvo s dinarima ti apsolutno nije bilo potrebno, usudio bi se reci i da je iznimno glupo, a nije bas ni za krepat od smijeha...
">
">
Ideš....
CircaOvo s dinarima ti apsolutno nije bilo potrebno, usudio bi se reci i da je iznimno glupo, a nije bas ni za krepat od smijeha...
">
">
Ideš....
meni je ovo postalo svakodnevnica tak da me ne tangira, više
sam bed što se izgube dobri komentari i poanta misli
sam bed što se izgube dobri komentari i poanta misli
A što je to moderastor? Modesrator? Škafišnjafak??
kad vidiš da netko ima ovu tipku na tipkovnici znaš da je moderator
weeeeeeeeeeeeeeeeeeee