Suplementi prehrani
Dali uzimate nekakve suplemente prehrani, npr. kao nešto od CaliVite što se može vidjeti na stranici Calivita International
Društvo, politika
), svinjetina, janjetina, jaretina, teletina, junetina, govedina, divljač, sva divljač, dlakava, pernata, visoka niska, sve sam daj

Monstrum
u jeku gripe pijem rakiju![]()
DonQuijoteMonstrum
u jeku gripe pijem rakiju![]()
jasno, ništa ne okrjepljuje organizam bolje od domaće šljive od svojih 20-ak gradi...
i to ne treba piti samo kad si bolestan, nego i preventivno!
najbolje je oko obroka, 2-3 štamplice prije, 2-3 nakon, a može koja i tijekom. ponekad može i zamijeniti obrok, ali se u tom slučaju preporuča natezanje direktno iz flaše!
Kugla
Upravo jedem sarmu i suplementirao sam ju žličicom ljute paprike.

1step2farI ja danas u firminoj kantini klopah sarmu, blijeda kopija one kakvu ja pravim, buuu kuharice, buuuuu. Eh, rakiju ne mogu nikako u sebe stavit, odmah ide van. To bi mogla biti nekakva dijeta "šljivina bulimija" ili "bulimična šljiva". Bokte mazno, to ne smiju vidjeti sestre Olsen ili Nikol Riči, pa odma će se prepolovit...

1step2farVolim sir i sve ljuto i začinjeno na hrani, ala ću da fasujem kad ostarim ili dobijem čir na želucu veličine Grenlanda...
sexyback1step2farVolim sir i sve ljuto i začinjeno na hrani, ala ću da fasujem kad ostarim ili dobijem čir na želucu veličine Grenlanda...
Ukoliko nastaviš tako razmišljati,sigurno ćeš dobiti čir(u najblažoj verziji), budući je dokazano da je 98% SVIH bolesti - psihosomatskog porijekla!!
Ukoliko ti svom organizmu šalješ podsvjesne signale da će "fasovati" zbog ljutog, - fasovat´će naravno!!
Okreni "pilu naopako" ,šalji organizmu signale da mu ljut hrana povećava energiju ,i moći ćeš (da prostiš) sjediti gole guze na snijegu - a nećeš dobiti hemoroide/upalu mjehura/nefritis/štogod već!!!