Poppyn parfemski trag

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Loona

Mislila sam na ovo prvo.. Ako si na metar-dva, onda već ostaje parfemski trag za tom osobom.. ;)

ta sam! :bag:
Poppy

Loona

Mislila sam na ovo prvo.. Ako si na metar-dva, onda već ostaje parfemski trag za tom osobom.. ;)

onda bjež' od mene.. ;)
Loona

Poppy

Loona

onda bjež' od mene.. ;)

a i od mene.. ;) pogotovo ljeti... :kwasny: :wink:
Elena_Os

Loona

Poppy

Loona

onda bjež' od mene.. ;)

nema frke cure, to je ionak namjenjeno privlačenju jačeg spola! :D (mislim na muškarce da ne bude zabune ;))
Poppy

Elena_Os

Loona

Poppy

Loona

onda bjež' od mene.. ;)

nema frke cure, to je ionak namjenjeno privlačenju jačeg spola! :D (mislim na muškarce da ne bude zabune ;))

Eeee, super! :D
Ti nama javi gdje ćeš se kretati, a mi ti ostavljamo/napuštamo zonu i sve dečke koji se nađu u njoj... a ako slučajno neki dođu za nama, nemoj nam zamjeriti... :wink:
Elena_Os

Ti nama javi gdje ćeš se kretati, a mi ti ostavljamo/napuštamo zonu i sve dečke koji se nađu u njoj... a ako slučajno neki dođu za nama, nemoj nam zamjeriti... :wink:

LOL prodano.. ;)
Loona

Elena_Os

LOL prodano.. ;)

:beee:
pih, uvrjeđenica.. he he.. :bleh:

ma, draga ne brini, od tvog parfema sigurno će svi popadati na pod pa neće ni moći krenuti za nama.. :D
Loona

pih, uvrjeđenica.. he he.. :bleh:

ma, draga ne brini, od tvog parfema sigurno će svi popadati na pod pa neće ni moći krenuti za nama.. :D

a znači na to padaju! a baš sam se pitala što je to u vezi mene... :zbunj1:
Nemojte tako, Poppy baš fino miri, ja sam onjušila! LOL
ovo je dobilo svoj topic :bag:

Tagovi