Loona
Mislila sam na ovo prvo.. Ako si na metar-dva, onda već ostaje parfemski trag za tom osobom..![]()
ta sam!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Loona
Mislila sam na ovo prvo.. Ako si na metar-dva, onda već ostaje parfemski trag za tom osobom..![]()

Poppy
Loona
ta sam!![]()
LoonaPoppy
Loona
ta sam!![]()
onda bjež' od mene..
Elena_Os
LoonaPoppy
Loona
ta sam!![]()
onda bjež' od mene..
a i od mene..pogotovo ljeti...
![]()
![]()
PoppyElena_Os
LoonaPoppy
Loona
ta sam!![]()
onda bjež' od mene..
a i od mene..pogotovo ljeti...
![]()
![]()
nema frke cure, to je ionak namjenjeno privlačenju jačeg spola!(mislim na muškarce da ne bude zabune
)
Elena_Os
Eeee, super!![]()
Ti nama javi gdje ćeš se kretati, a mi ti ostavljamo/napuštamo zonu i sve dečke koji se nađu u njoj... a ako slučajno neki dođu za nama, nemoj nam zamjeriti...![]()
prodano.. Loona
Elena_Os
Eeee, super!![]()
Ti nama javi gdje ćeš se kretati, a mi ti ostavljamo/napuštamo zonu i sve dečke koji se nađu u njoj... a ako slučajno neki dođu za nama, nemoj nam zamjeriti...![]()
prodano..
![]()

Loona
pih, uvrjeđenica.. he he..![]()
ma, draga ne brini, od tvog parfema sigurno će svi popadati na pod pa neće ni moći krenuti za nama..![]()