Role

Kultura, zabava, sport, hobby

Role

hoću si kupiti nove role, ali se ne kontam baš u marke itd...
surfala sam po forumima

sad vas molim da mi savjetujete na što bi trebala paziti prilikom kupovine i koje biste mi vi preporučili.... spremna sam potrošiti oko 700kn

tnx
Najk role su super...
mene zanima onaj promjer kotačića itd...

Re: role

Na rolama nemoj štedjeti, jer kvalitetne i sigurne role imaju svoju cijenu, ali nemoj ni pretjerivati s pomodnim modelima s potpisom.
Role nemoj kupovati ujutro, već poslijepodne ili navečer, jer tijekom dana stopala oteknu i prošire se. Role moraju pratiti prirodan položaj i kretanje stopala i nogu te biti apsolutno udobne. Dakle, ne smiju ni plesati na nozi ni biti previše pripijene kako stopala ne bi otekla ili dobila žuljeve. K tome, vodi brigu i o tome da budu načinjene od materijala koji će omogućiti disanje stopalima i nogama.
Pri izboru prednost daj modelima koji imaju osovinu načinjenu od aluminija te kočnice od gume, a nikako od plastike. Kupljene role najprije dan-dva nosi po kući kako bi ustanovila da li ti model i veličina odgovaraju i ne stežu stopala.
K2, Rollerblade Aero 7 Alu, mislim da su te ok, ali ovisi koliko para misliš izdvojiti
hvala puno oko 700kn
MissTake

hoću si kupiti nove role, ali se ne kontam baš u marke itd...

ja sam UVIJEK kupovala Roces role i nikad me nisu "iznevjerile". Točkići su im odlični, silikonski, a ne oni gumeni ili plastični koji se brzo oštete i onda samo padaš .. a i izgled tj. dizajn im je super. sad si planiram kupit nove i opet ću kupit takve ... pa eto, moja preporuka 8)
hm
ja sam mislila da se te ne mogu više kupiti
MissTake

hm
ja sam mislila da se te ne mogu više kupiti

nemoj me sad ... waaa. kak ne mogu? ja sam si take uvijek kupovala i oću opet te! čmiiii
tak sam čula kad sam njuškala po trgovinama
Imaš u "Hervis"-u jako dobar izbor, a i u Štrosiki kod Gebe je bilo fenomenalnih rola (u Retfali,jbm-ga ne mogu se sjetiti kak´mu se zove dućan),ma, bicikli su u izlogu!!
a ovaj shop u županijskoj
hahahahahahah misstake bi se rolala heheheheheh
ja sam mislila da se ti kontaš samo u klizaljke sad vidim da postaš i po rolama
kotnam se ja u sve moja misstake....hahahahah
zeros

kotnam se ja u sve moja misstake....hahahahah

čestitam sa zakašnjenjem
Po kvaliteti bi rekla da su najbolje rocesice, mada su sad sigurno totalni oldschool, al ja svoje imam već točno 8 god., onda sam ih platila 800 kn, s tim da nikad nisu bile na bilo kakvom servisiranju, malo mi se jedino kočnica opustila, al to je jbg normalno nakon 8 god. neprestalne vožnje. Ugl role su i dan danas u predobrom stanju i stvarno garanitram super kvalitetu.
I moje su Rocers, 10 godina stare, još uvijek odlične, iako bih već mogla kotače promijeniti i nabaviti kočnicu jer sam staru istrošila.
Potpisujem za Roces, davnih dana sam rolao na Tokyo modelu i imam samo riječi pohvale :)
kupila sma rolerblade ... dobre su i brze
Hm.. Ja imam rolerblade stare godinu dana.. Jedna se već malo čuje... Ne znam...
Anastazija

I moje su Rocers, 10 godina stare, još uvijek odlične, iako bih već mogla kotače promijeniti i nabaviti kočnicu jer sam staru istrošila.

I moje, isto su toliko stare. Jedino mi se kočnica nije istrošila jerbo ne znam kočiti. :)
josephine01

Hm.. Ja imam rolerblade stare godinu dana.. Jedna se već malo čuje... Ne znam...

ja ih imam 3 dana i već sam se prvi dan skršila LOL
ali zadovoljna sam
MissTake

josephine01

ja ih imam 3 dana i već sam se prvi dan skršila LOL
ali zadovoljna sam

Ma samo udri! Mi smo uz tebe ;)
josephine01

Čuje?

Ležajevi, možda?
Frost

josephine01

Čuje?

Ležajevi, možda?

A možda.. Al kad prije? Da nisam vozila po odabranim terenima ne bih ništa rekla...
josephine01

A možda.. Al kad prije? Da nisam vozila po odabranim terenima ne bih ništa rekla...

Moji ležajevi na Roces Tokyo su trajali nekih 8 mjeseci, al uz malo održavanja i radova na njima vratili su se u red :)

Tagovi