Offtopic #165

Forum

machor

dete samo se ti trgaj, one su ljubomorne! A cinit nemoj ništa opusti se i pusti gospodina "iskusnog" da odradi posao!

jesi ti gospodin "iskusni" pa sada ne želiš da cura malo razmisli, ili .. ? :-/
:unsure:
sisibla

machor

dete samo se ti trgaj, one su ljubomorne! A cinit nemoj ništa opusti se i pusti gospodina "iskusnog" da odradi posao!

jesi ti gospodin "iskusni" pa sada ne želiš da cura malo razmisli, ili .. ? :-/
:unsure:

da je rekla 24 godine malko bi se zamislio jesam li ili ne!
machor

ee al' ti je to ta fora .. možda je zapravo tebi bio rođendan neki dan a ona ni zna jer ti zapravo ne zna ni ime kako treba.
sisibla

machor

ee al' ti je to ta fora .. možda je zapravo tebi bio rođendan neki dan a ona ni zna jer ti zapravo ne zna ni ime kako treba.

U praksi je sve moguće!
tamna strana

minika12

cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
on ima 23 godine i vec je iskusan, i pomalo se bojim, ali on inzistira, pa sam pristala.
sta da sada radim?
<<<<tnx>>>

nađi si nekoga od 17 godina.....znanstveno je dokazano da 17-godišnjaci imaju najveci kurac....
...a prije prvog sexa kupi kameru....sve to snimi.....i stavi na net.....
pa cemo onda osim rasprave o tvom prvom sexu...moci raspravljati...gdje si eventualno pogrješila....i koji položaji bi ti bolje odgovarali....8)

Tamni, oladi malo pricas o maloljetnicima...
To ti je kaznjivo...
mislim da ima forumaša koji bi ti pomogli... tebi ili tvojem dečko da te se riješi... mora i čovjek malo odmoriti,.... zbog takvih kao ti okolo se priča da su sve žene kurve, ima nas i poštenih

dio rasprave koji nedostaje
Circa

tamna strana

minika12

cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
on ima 23 godine i vec je iskusan, i pomalo se bojim, ali on inzistira, pa sam pristala.
sta da sada radim?
<<<<tnx>>>

nađi si nekoga od 17 godina.....znanstveno je dokazano da 17-godišnjaci imaju najveci kurac....
...a prije prvog sexa kupi kameru....sve to snimi.....i stavi na net.....
pa cemo onda osim rasprave o tvom prvom sexu...moci raspravljati...gdje si eventualno pogrješila....i koji položaji bi ti bolje odgovarali....8)

Tamni, oladi malo pricas o maloljetnicima...
To ti je kaznjivo...

s obzirom da je cijeli topic zajebancija....onda i ne mislim nešto pametno napisati.....8)
aethur

Pa zapravo je znanstveno dokazano da ne možeš razmišljati racionalno u toj dobi. Stoga, vjerojatno bi se i ti ševila ko štuka, kao naša minika, iako ne razmišljaš o posljedicama.

te današnje djevojke misle da ako su na leđima i ništa ne rade, da to sve onda bezgrešno
MissTake

mislim da ima forumaša koji bi ti pomogli... tebi ili tvojem dečko da te se riješi... mora i čovjek malo odmoriti,.... zbog takvih kao ti okolo se priča da su sve žene kurve, ima nas i poštenih

dio rasprave koji nedostaje

Jel tebi itko rekao da si kurva?
ne, nije

ali postoje pjesmice u kojima se veliča ženski rod
MissTake

ne, nije

ali postoje pjesmice u kojima se veliča ženski rod

pa znam ja to sve...ali tebi barem nitko to nije rekao i ti valjda znas tko si i sto si ti...decki to prepoznaju, bar im to nije problem :D
čikfajt
Circa

čikfajt

hahaha...no comment
tinka_7

protuha69

ma ševi se , spremna si, curke se praše sa 12 , 13 godina već...a taj tvoj neki pedofil??

pa dobro ti i kazes..mozda ce drugim ljudima ovo biti neobicno ali prosjek prvog sexa u Hrvatskoj je 13 godina...ma nije pedofil, ali skoro hehe

p.s. cura nije pitala treba li se sexati ili ne nego da joj das neki dobar savjet

lucky cat

uf kak se naživciram na ovakva pitanja....sa 15 ti je vec pomalo kasno...zato i ovaj svijet ide u k####...jer današnji klinci previše brzo isprobavaju stvari koje nisu primjerene njihovoj dobi,a ne puste da sve ide svojim tokom...
Da si spremna za sex imala bi obraza i obratila se mami,ginekologu,sestri ,bilo kome tko ti je blizak da ti pomogne...joj naživcirala sam se... :evil:

a netko se samo dobro zajebava....a vi se svi uzjebali.....8)

Re: neugodno

lucky cat

uf kak se naživciram na ovakva pitanja....sa 15 ti je vec pomalo kasno...zato i ovaj svijet ide u k####...jer današnji klinci previše brzo isprobavaju stvari koje nisu primjerene njihovoj dobi,a ne puste da sve ide svojim tokom...
Da si spremna za sex imala bi obraza i obratila se mami,ginekologu,sestri ,bilo kome tko ti je blizak da ti pomogne...joj naživcirala sam se... :evil:

:worship: :worship:
lol
šta ste svi napali curu pa sasvim je o.k. što ju ne zanima ništa ispod 23+(što god vi mislili)

ajd ajd... da nije takvih o čemu bi popovi sanjali poslije ispovjedi

1step2far

Ja sam bila blizu 20 g. kad sam izgubila nevinost i to sa svojim sadašnjim dečkom? Da li sam nešto propustila? Naravno da nisam, sad debelo nadoknađujem.

ajd fala bogu neko pametan :taz:
evo na kikiriki :yu:

Hvala, evo i tebi nekoliko. Ako uspijemo opametiti tu mladu djevojku, svaka nam čast.
MissTake

ako ja imam 23 i palim se na tipa od 21 jel' to pedofilija LOL LOL

idi se lijeci...
zeros

MissTake

idi se lijeci...

otkliži
MissTake

zeros

MissTake

idi se lijeci...

otkliži

LOL LOL LOL LOL
MissTake

otkliži

lupit cu te...

aethur

LOL LOL LOL LOL

i tebe...
zeros

kliz kliz kliz

LOL LOL LOL
i jesu se poprcali više, niko ništ ne javlja
aethur

jab na klizanje jab jab

pa idi...
zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

ne možeš, samo ja i sale car smo klizači, pravi svjestski... kada se za ručice uvatimo ko dva pederčića... peder bal jebote...

LOL LOL LOL
aethur

zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

ne možeš, samo ja i sale car smo klizači, pravi svjestski... kada se za ručice uvatimo ko dva pederčića... peder bal jebote...

ja cu od ponedjeljka biti peder, jel cu moci s vama?....jab klizo jab jab...znam labuđe jezero napamet....pliiiiiiz

LOL LOL LOL
zeros

aethur

zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

ja cu od ponedjeljka biti peder, jel cu moci s vama?....jab klizo jab jab...znam labuđe jezero napamet....pliiiiiiz

peder moraš biti od pamtivjeka oput mene, starosjedioca i saleta. douše saleta sam ja navukao, kada je imao petnaest godina, kao minika, onda sam mu pokazao sve čari pederstva... ma nema veze što ti znaš labuđe jezero, kada nisi pravi peder... ti si kvazi peder... ma nisi ni to.. ti si jedan pravi hetero... ostavi se ti klizanja, to je za velike, kažem VELIKE pedere poput mene i saleta...

LOL LOL LOL
joj Zeros ubijaš me...
jel to offtopic ili vi prepravljate komentare

de svojim nestašlucima plašite djecu po klizalištu...
Monstrum

i jesu se poprcali više, niko ništ ne javlja

šta da unajmimo sportskog komentatora

....... odabrao Đelo Hađiselimović................
a ko zna, mala se 100% pukla i ranije, samo što se tu malo hvali. da...
aethur

zeros

aethur

zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

peder moraš biti od pamtivjeka oput mene, starosjedioca i saleta. douše saleta sam ja navukao, kada je imao petnaest godina, kao minika, onda sam mu pokazao sve čari pederstva... ma nema veze što ti znaš labuđe jezero, kada nisi pravi peder... ti si kvazi peder... ma nisi ni to.. ti si jedan pravi hetero... ostavi se ti klizanja, to je za velike, kažem VELIKE pedere poput mene i saleta...

ali ja hocu biti VELIKI peder...ajd i mene navuci na pedere...ocu biti peder...nekad piškim sjedecki...i smijem se ko peder heheheheh...a tek kako izgledam...izgledam ko prava pedercina...hocu se i ja klizat...kmeeeeee

ma znam ja da si ti peder...hm...ajd možeš...slijedeci put ideš s nama na klizanje...samo zato što si prizno da si pedercina...kontam da ti nije bilo lako...
zeros

aethur

zeros

aethur

zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

ali ja hocu biti VELIKI peder...ajd i mene navuci na pedere...ocu biti peder...nekad piškim sjedecki...i smijem se ko peder heheheheh...a tek kako izgledam...izgledam ko prava pedercina...hocu se i ja klizat...kmeeeeee

Ne!!!! Ja sam najveći PEDERČINA ovdje!!!! Ja Zeros!!!

Znao sam...
aethur

zeros

aethur

zeros

aethur

zeros

aethur

jab na klizanje jab jab

Ne!!!! Ja sam najveći PEDERČINA ovdje!!!! Ja Zeros!!!

Znao sam...

ne samo da si peder nego si i cigan

Tagovi