neugodno
on ima 23 godine i vec je iskusan, i pomalo se bojim, ali on inzistira, pa sam pristala.
sta da sada radim?
<<<<tnx>>>
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
cane
15 godina ti je tek, a ti već razmišljaš o takvim bludnim stvarima! Ma sram te bilo!
minika12
neke moje prijateljice su vec s 13 godna se prvi put. mislim da sada nije rano, vec malo i kasno.
a da mi netko lijepo napise, a ne me zeza?
minika12
neke moje prijateljice su vec s 13 godna se prvi put. mislim da sada nije rano, vec malo i kasno.
minika12
cane
15 godina ti je tek, a ti već razmišljaš o takvim bludnim stvarima! Ma sram te bilo!
minika12de se bolje ti mala uhvati knjige i završi neke škole. dobro će ti doć. s ovakvim razmišljanjem možeš u životu najdalje do prvog odmorišta u mađi dogurat.
minika12
sta da sada radim?
Circaminika12
sta da sada radim?
Cekaj da ti sisice izrastu, bit ce vam zanimljivije...
Frajer te zeli kresnit i hvalit se prijateljima.
Znam, rekao ti je da te voli i da je to samo jos jedan nacin da ti pokaze koliko si mu draga, ali samo te zeli izjebat...
Odi na misu, pokaj se i pokunji i sacekaj jos koju godinu...
minika12kasno!?! za šta pobogu!?! kasno ti je jedino ak si planirala rodit sa 15,5 god! ja u tvojim godinama skupljala salvete i spomenare pisala...cane
a frendice su ti super..e sad ti je gotovo ak nisi sa 13 koje vidio sa 15 se seksat...stara cura... 
mladuncesamarcinu preko uva a ne savjet za sex! kakva je to glupa tema? posalji pitanje u teen!!!
tinka_7joj ti si isto neka superkul tinejdžerica koja će se poševit na vatrogasnoj zabavi i rodit stotinu djece. nikad nije kasno za opametit se. pa bi i ti mogla svojoj vršnjakinji dat neki malo konstruktivniji savjet a ne nam produbljivat krizu u državimladuncesamarcinu preko uva a ne savjet za sex! kakva je to glupa tema? posalji pitanje u teen!!!
sto se vi brinete za curu...ako je ona odlucila da ce to napraviti, onda ce to i napraviti...cura je trazila da joj date neki dobar savjet, a ne da ju vrijedjate....
btw. Nije ti kasno sto se brines...nemoj gledati na druge gledaj samo na sebe
minika12
cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
on ima 23 godine i vec je iskusan, i pomalo se bojim, ali on inzistira, pa sam pristala.
sta da sada radim?
&lt;&lt;&lt;&lt;tnx&gt;&gt;&gt;
Mladjotinka_7joj ti si isto neka superkul tinejdžerica koja će se poševit na vatrogasnoj zabavi i rodit stotinu djece. nikad nije kasno za opametit se. pa bi i ti mogla svojoj vršnjakinji dat neki malo konstruktivniji savjet a ne nam produbljivat krizu u državimladuncesamarcinu preko uva a ne savjet za sex! kakva je to glupa tema? posalji pitanje u teen!!!
sto se vi brinete za curu...ako je ona odlucila da ce to napraviti, onda ce to i napraviti...cura je trazila da joj date neki dobar savjet, a ne da ju vrijedjate....
btw. Nije ti kasno sto se brines...nemoj gledati na druge gledaj samo na sebe
tinka_7
to sto ja imam 15 godina ne znaci da ne mogu razmisljati svojim mozgom!!!!!!!!!
protuha69
ma ševi se , spremna si, curke se praše sa 12 , 13 godina već...a taj tvoj neki pedofil??
tinka_7
mozda ce drugim ljudima ovo biti neobicno ali prosjek prvog sexa u Hrvatskoj je 13 godina...ma nije pedofil, ali skoro hehe
Circafrajer? kresnit nju od 15 godina pa se hvalit prijateljima? jel tu ima išta hvale vrijedno? teško ijednom dečko od 20godina naterat neki klinkicu od 15godina da legne i raširi noge. šta se tu imaš hvalit? hvali se 30ogodišnjak kad povali studenticu a ne ovo ...
minika12
sta da sada radim?
Frajer te zeli kresnit i hvalit se prijateljima.
Zodijaklako moguće. samo što je stvar u tome što 90% curica zapravo tako i razmišlja. al de ne želim se uopće pretjerano zamarat time... zapravo ni ne znam zaš ne spavam ja uopće sad? XD
hehehe ma 100% se netko zaebava.
minika12cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
sta da sada radim?
<<<<tnx>>>
minika12
minika12
cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
sta da sada radim?

minika12cao svima.. ja i decko smo se prvi put odlucili na onaj korak pa me zanima kako je to vama bilo jer ja sam jos mlada i ne znam nista kako ciniit
sta da sada radim?
<<<<tnx>>>
Zodijakhehehehhe ili još bolje "kasni mi menga šest mjeseci, stomak mi je narastao i povraćam svaki dan. jesam li trudna?"hhahahahahhahaha...ne...."jel normalno kad naraste trbuh"?
minika12
sta da sada radim?
Leteci mungos
Ne znam kako vi, ali ja sam s 15 godina bio svjestan svoje seksualnosti, dizao mi se na legice iz razreda
mali_ivica
minika12
sta da sada radim?
&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;tnx&amp;gt;&amp;gt;&amp;gt;
Jel ste vi svi (mislim na sve koji su replicirali ovom postu) stvarno popušili ovo što je napisano?JAO!

tinka_7pa ja sam takodjer tinejdzerica, ali me isto tako boli briga kada ce netko imati prvi sex i sto ce raditi sa svojim deckom i tako dalje...ja znam kako cu i sto cu ja, za druge mi nije vazno...makar mislila da je to supoer ili da je to lose ne zelim ja nikomu "soliti" pamet
p.s. kako ti znas da bih se ja posevila na vatrogasnoj zabavi? osim toga djeca mi nisu ni u peti, a ne da ih zelim imati iako obozavam djecu...to sto ja imam 15 godina ne znaci da ne mogu razmisljati svojim mozgom!!!!!!!!!
Zuhra
vjeruj mi cura od 15 i tip od 23 ne idu zajedno.
MissTake
msilim da ovdje još samo fali da neki pop priljepi komentar
">1step2farZaboravljate da je djevojka napisala da je pristala na sex na INZISTIRANJE svog dečka. Da je voli ne bi je silio da pristane na nešto samo iz pukog straha koje god bio on prirode. Nije pristala zato što ona to želi i hoće, to je najveći problem. Lako je opisati sex, staviš pravu stvar na pravo mjesti i uživaj, ali ipak treba imati bolji razlog za sex od inzistiranja i straha.
tempestt
...juh sad sam razočarana u današnju mlađariju.
tempestt/cut
uh sad sam razočarana u današnju mlađariju.

KuglaMa nek se jebe. Na greškama se uči.
Kugla
Ma nek se jebe. Na greškama se uči.
Kuglaal ne na svojim. na tuđim treba.
Ma nek se jebe. Na greškama se uči.
Zuhra
nije sva mladez ista...

minika12kak to da bi on tebe odjebo da nisi ti njega? hahaha.. love is in the air ...
medutim, nisam pristala na seks, a on je to malo losije prihvatio, ap sam morala prekinuti.
minika12
poslusala sam neke pametnije komentare i savjete i prekinula sam s tim deckom. ali sada mi je jako zao jer bez obzira na sve stalno mi se svidjao i sada ne znam sta da radim. mislim da sam se zaljubila u njega. medutim, nisam pristala na seks, a on je to malo losije prihvatio, ap sam morala prekinuti.
minika12poslusala sam neke pametnije komentare i savjete i prekinula sam s tim deckom. ali sada mi je jako zao jer bez obzira na sve stalno mi se svidjao i sada ne znam sta da radim. mislim da sam se zaljubila u njega. medutim, nisam pristala na seks, a on je to malo losije prihvatio, ap sam morala prekinuti.

minika12
poslusala sam neke pametnije komentare i savjete i prekinula sam s tim deckom. ali sada mi je jako zao jer bez obzira na sve stalno mi se svidjao i sada ne znam sta da radim. mislim da sam se zaljubila u njega. medutim, nisam pristala na seks, a on je to malo losije prihvatio, ap sam morala prekinuti.
zeros
minika12
ma nisi dobro ucinila....nekad se treba zrtvovat za vezu....loše si postupila....
ajd sad u kut i placi...pokaj se...ajde...
moj savjet: nazovi ga, poševi se, zatrudni, rodi i udaj se...
minika12
canemožda na malu baci oko neki drugi "čiko" .. e u tom slučaju ju trebamo zaolliti da nas informira o svojoj spolnoj situaciji xD
A jebiga šteta. Sad će ovaj topic zamrijeti...
minika12
i prije dva dana sam mu se ipak vratila ne mogu bez njega jednostavno ali josh nisam odlucila se na seks
marrai
Sve mi se čini da su ovo pošalice jednog komedijaša s foruma,stil mu je tako profinjen![]()