Predrasude?
Necete me omalovazavati i pljuvati po meni, nazivati me pedercinom i cetnikom i tako to?
Ako cete me vrijedjati na osnovu toga, recite mi odmah pa da odustanem od foruma.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Kaktuscar
Čini li mi se to ili se jedan stari forumaš napokon uspio registririati. Ovo u vezi sa srbizmom i pederlukom je već stara, dobro prožvkana tema, tako da ne bi trebao imati problema. Ako se ne uzme u obzir problem s adminom.
trgovački sputnik
Pa sta je sad ovo? Prvo sam u sex skandalu, sad sam dobio crveni karton? Ajde lijepo nemojte pricat u zagonetkama da vas i mi novi mozemo razumjet.
MissTake
evo da ne bude da imam predrasude neću napisati "googlaj" pa zaraditi kaznu od admina[kao neki loš znak za dobrodošlicu]![]()
KaktuscarSputniče, nema svrhe da se sada skrivaš. Otkrio si se sa otvaranjem ovog topica. Već si se prije predstavljao kao srbin i gay, tako da mi stvarno nije jasno zašto si sada otvorio ovaj topic. Zar ti nije u cilju da ostaneš na ovom forumu, a ne da te oept izbace nakon jednog dana?
aethurMissTake
evo da ne bude da imam predrasude neću napisati "googlaj" pa zaraditi kaznu od admina[kao neki loš znak za dobrodošlicu]![]()
Kakvog to smisla ima?