postalo dosadno,ne?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

postalo dosadno,ne?

jel se to meni čini ili se ovdje vrte jedno te iste teme cijelo vrijeme...a ja ne znam šta da više komentiram u njima,postalo je monotono...nema ništa novo...pa sam i ja u zadnje vrijeme počeo manje komentirati...jel i vama isto tako ili je problem u meni?? oprah; dr. phill...pomozite..
ma upravu si
...da...

Re: postalo dosadno,ne?

...Je... već su sve općenite teme prožvakane...
....kažu bit ce bolje od iduce godine....8)
tamna strana

hope so^^
tamna strana

i ja se nadam...jer ovdje je stvarno postalo dosadno....
adebisi-jug2

jel se to meni čini ili se ovdje vrte jedno te iste teme cijelo vrijeme...a ja ne znam šta da više komentiram u njima,postalo je monotono...nema ništa novo...pa sam i ja u zadnje vrijeme počeo manje komentirati...jel i vama isto tako ili je problem u meni?? oprah; dr. phill...pomozite..

..nego @adebisi-jug2.....ti stvarno želiš da ti taj žuti karton ostane zauvijek kod tebe...
...kako si se usudio kritizirati forum......8)
tamna strana

Bit će kurac bolje... Onda će slijediti teme "što ste obukli za Novu", "gdje ste bili", "s kim ste se ševili", "kako vam je bilo", "prevarila sam dečka za Novu, da li je to dobar ulazak u godinu"...
aethur

tamna strana

Bit će kurac bolje... Onda će slijediti teme "što ste obukli za Novu", "gdje ste bili", "s kim ste se ševili", "kako vam je bilo", "prevarila sam dečka za Novu, da li je to dobar ulazak u godinu"...

...tko zna.....možda osvane naslov.....registrirani korisnik u novom sex skandalu....pa onda i nece biti tako dosadno na forumu...8)
tamna strana

aethur

tamna strana

...tko zna.....možda osvane naslov.....registrirani korisnik u novom sex skandalu....pa onda i nece biti tako dosadno na forumu...8)

e pravo zboriš...:D
tamna strana

joooj da. kao ne čeka nas to u novoj 2oo8.
-.-'
ajmo se kladiti :D
sisibla

tamna strana

hope so^^

hoće....mora.
evo ja se kladim da ce biti barem jedan sex skandal u kojem ce se spominjati registrirani korisnik ....8)

Samo nabavite neku živinu, ja ću se pobrinuti za ostalo :lol:
e meni je bas u zadnje vrijeme zabavno na forumu...neznam zasto ni kako al je...
nije jako zabavno al malkoc je :D
otkako je registrirani korisnik dobio crveni karton sve bolje bolje
tamna strana

adebisi-jug2

..nego @adebisi-jug2.....ti stvarno želiš da ti taj žuti karton ostane zauvijek kod tebe...
...kako si se usudio kritizirati forum......8)

pa kad nitko neće moram ja...a i odustao sam od nade da će mi se maknit žuti karton...stoji 2 mjeseca već a ništ ne radim...
naravno ja u sex skandalu! vidjet ces glavna vijest kyx pojebo cijelu estradu,marija serafovic nakon susreta s kyxom vise nije gay....

lolo

sto je muskarac bez brkova?
marija serafovic , mewhahahaha
btw. bas sad citam neke stare postove,o kojem kyxu vi pricate??

ono WTF??
kyx

btw. bas sad citam neke stare postove,o kojem kyxu vi pricate??

ono WTF??

you fora lega, pa nemogu vjerovat da još padate na to LOL
e adabizi forum je onakav kakvim ga sami napravimo. stoga prestani gubit vrijeme na glupe topice i otvori nešto pametno :)
tako je, otvori limenku piva :)
ma nemam inspiracije za ništ pametno...ovi izbori su me dotukli...iscrpljen sam :)
aethur

tamna strana

Ajde,nema kukanja :wink: Treba smislit nešto pametno prije ovakvih tema :lol:

bilo je pitanje vremena koliko će proći od otvaranja ovog topica do "vatre". ovaj put čak u više topica :roll:

Tagovi