postalo dosadno,ne?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: postalo dosadno,ne?
tamna strana
....kažu bit ce bolje od iduce godine....![]()
hope so^^
tamna strana
i ja se nadam...jer ovdje je stvarno postalo dosadno....
adebisi-jug2
jel se to meni čini ili se ovdje vrte jedno te iste teme cijelo vrijeme...a ja ne znam šta da više komentiram u njima,postalo je monotono...nema ništa novo...pa sam i ja u zadnje vrijeme počeo manje komentirati...jel i vama isto tako ili je problem u meni?? oprah; dr. phill...pomozite..
..nego @adebisi-jug2.....ti stvarno želiš da ti taj žuti karton ostane zauvijek kod tebe...
...kako si se usudio kritizirati forum......
tamna strana
Bit će kurac bolje... Onda će slijediti teme "što ste obukli za Novu", "gdje ste bili", "s kim ste se ševili", "kako vam je bilo", "prevarila sam dečka za Novu, da li je to dobar ulazak u godinu"...
aethurtamna strana
Bit će kurac bolje... Onda će slijediti teme "što ste obukli za Novu", "gdje ste bili", "s kim ste se ševili", "kako vam je bilo", "prevarila sam dečka za Novu, da li je to dobar ulazak u godinu"...
...tko zna.....možda osvane naslov.....registrirani korisnik u novom sex skandalu....pa onda i nece biti tako dosadno na forumu...
tamna strana
aethurtamna strana
...tko zna.....možda osvane naslov.....registrirani korisnik u novom sex skandalu....pa onda i nece biti tako dosadno na forumu...![]()
e pravo zboriš...
tamna strana
...tko zna.....možda osvane naslov.....registrirani korisnik u novom sex skandalu....pa onda i nece biti tako dosadno na forumu...![]()
joooj da. kao ne čeka nas to u novoj 2oo8.
-.-'
ajmo se kladiti
sisiblatamna strana
hope so^^
hoće....mora.
Re: postalo dosadno,ne?
nije jako zabavno al malkoc je
otkako je registrirani korisnik dobio crveni karton sve bolje bolje
tamna stranaadebisi-jug2
jel se to meni čini ili se ovdje vrte jedno te iste teme cijelo vrijeme...a ja ne znam šta da više komentiram u njima,postalo je monotono...nema ništa novo...pa sam i ja u zadnje vrijeme počeo manje komentirati...jel i vama isto tako ili je problem u meni?? oprah; dr. phill...pomozite..
..nego @adebisi-jug2.....ti stvarno želiš da ti taj žuti karton ostane zauvijek kod tebe...
...kako si se usudio kritizirati forum......
pa kad nitko neće moram ja...a i odustao sam od nade da će mi se maknit žuti karton...stoji 2 mjeseca već a ništ ne radim...
lolo
sto je muskarac bez brkova?
marija serafovic , mewhahahaha
ono WTF??
kyxyou fora lega, pa nemogu vjerovat da još padate na tobtw. bas sad citam neke stare postove,o kojem kyxu vi pricate??
ono WTF??
e adabizi forum je onakav kakvim ga sami napravimo. stoga prestani gubit vrijeme na glupe topice i otvori nešto pametno
aethurtamna strana
Ajde,nema kukanja