svirate li neki instrument?..koliko dugo?...kakave stvari svirate?..jeste li u nekom bendu?..znaci sve o sviranju i glazbenim instrumentima...
...inace ja sviram gitaru akusticnu godinu dana..samouk...sviram rock i metal(sto se na akusticnoj odsvirat moze)..sada je u planu i elektricna samo da se dode do para
forum sviraci
Kultura, zabava, sport, hobby
Sviram bubnjeve u dva benda, i gitaru "za osobne potrebe"...
Bendovi su MindRot ( melodični hardcore ) i drugi bend koji trenutno mijenja ime, i s njima sviram hard rock u stilu Black Label Society.
Na gitari sviram sve sto mi padne pod ruku...
Bendovi su MindRot ( melodični hardcore ) i drugi bend koji trenutno mijenja ime, i s njima sviram hard rock u stilu Black Label Society.
Na gitari sviram sve sto mi padne pod ruku...
završila srednju glazbenu i zbog velebnih izbora i mogućnosti upisa na cro akademije sad pauziram
MissTakeZar i ti sine Brute?!?!??!
završila srednju glazbenu i zbog velebnih izbora i mogućnosti upisa na cro akademije sad pauziram
o da tata
rekoh majci. daj me u limenjake, barem ću na sahranama frulit
p.s. odalte moja ex mržnja prema cajkama... ali mozak mi zatupio bez klasike, zadnje 3 godine.... posljedice vidljive
p.s. odalte moja ex mržnja prema cajkama... ali mozak mi zatupio bez klasike, zadnje 3 godine.... posljedice vidljive
Re: forum sviraci
tux..jeste li u nekom bendu?..
više ne
MissTake
o da tata
a ja cula da ti ides za novu u q? ko je tu sad lud?
ruana
MissTake
o da tata
a ja cula da ti ides za novu u q? ko je tu sad lud?
a ex mrznja taj dio sam preskocila, sorry
no problem