offtopic #157

Forum

zlusch

Zdrale

napokon su se riješili ( da ne uvrijedim nekoga ) toga i sada će moć koalirat s HDSSB-om -- ajd bar nešto pametno od milanovića ruke u saboru ( jer ipak je manje zlo od sanadera ) svaka čast milanoviću

Ah, kakav politički znalac..... ovaj debilni potez je Zokiju karta u jednom smjeru za ropotarnicu povijesti. Biti proeuropski lijevi centar i koalirati sa ekstremnom desnicom isključivo zbog fotelja znači zabiti si glogov kolac u srce.

Nakon ovog trgovačkog izdrkavanja Ivek izgleda kao simpatična plišana igračka.

matiću si ti ova budala-- garant jer samo takav moron može pisat ovake gluposti, napraviti takav nick ne koristiti ovaj site koji je btw bolji od nekog onog tvog ne znam uopće i kako se zove i to što je tvoja srpkinja ošla ne moraš srat po meni...
Zdrale

matiću si ti ova budala-- garant jer samo takav moron može pisat ovake gluposti, napraviti takav nick ne koristiti ovaj site koji je btw bolji od nekog onog tvog ne znam uopće i kako se zove i to što je tvoja srpkinja ošla ne moraš srat po meni...

:ban:
Zdrale

Jeli bre Zdravoljube.... nemoj da onanišeš po ovako lepo gi mesto. Hajde bolje da se malo proveselimo u staru palanku na narodnjaci bre, onako kako samo nas dva umemo!

Srce me bole burazere šta će gazda od ovog sajta da te napenališe odavde.. ma to ti je barabe bre kakve nema od Topole pa do Ravne Gore...
osijek će opet da budne ocek
ove dve poruke nije poslao lucky cat nego ja

Tagovi