Brazilian
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Re: Brazilian
ruanaKakav bol... kad probas back, sack and crack onda se javi.
Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem...
1step2farMeni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
pa da,ljepše izgleda
ruana
Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
totalna glupost.
CatCloeBaš...nisam upućena s boli o kojoj pišeš al ovo dalje napisano nema nikakve veze jedno s drugim! Možda ti to sebe mal zavaravaš? Možda te decko vise ne zna napaliti kak spada pa se izvlačiš na dlake?ruana
Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
totalna glupost.
CatCloetaj dio o boli je istina. oči ispadaju.
Da,najlakše je prvi put - ne znaš što te čeka!!
Kasnije oguglaš na bol, samo par sati poslije bridi k´o da ti je netko prešao "šmirgl" papirom!!
ruana
ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena.
Što bi rekla Yaya iz Jinxa - na čemu si tiiii... ta na na naaa!!
Skakavac
1step2farMeni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
pa da,ljepše izgleda
I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti..
Loona
Skakavac
pa da,ljepše izgleda
I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti..
Bla bla.. kao da vas netko pita. Za dobar orgazam bi svaki tjedan radile brasilian, ako vašeg muškarca to pali... a tu nam prodajete paru i maglu
ruanaali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
![]()
ma odakle ti ovo...
gluposti!
CatCloeruana
totalna glupost.
dakle, dolazimo do zaključka da ako djevojka je korisnik spomenutog načina depilacije, momci ne smijete stati ni na minutu...ali realno gledano...tko bi stao kad jednom krene?
Ma boli,ali ako imaš dobru kozmetičarku (kao što imam ja),onda nemaš problema.Na brzinu me riješi svih neželjenih dlačica uz minimalnu količinu boli.
A to s vlažnošću-ne bih se baš složila.Ili si vlažna ili nisi,nema veze s dlačicama.
Mislim da je Eva Longoria izjavila da joj je brazilska dep. poboljšala seksualni život...pa ne znam tko tu koga laže,prodaje paru i maglu...