Brazilian

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Brazilian

Za one koji ne znaju šta je brazilian, riječ je o bikini depilaciji prilikom koje se počupaju sve dlake sa ženskog genitalnog područja. Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom. Ne kažemo da sada tu treba da bude amazonska prašuma, ali bolje je ostaviti dole malo dlačica, čisto u službi boljeg seksa. :roll: :roll:
Znam što je to. Fino!
onda nemojte brazilsku, nego neko susjednu drzavu...argentinu, boliviu, peru? mozda tamo ostane malo dlaka LOL

Re: Brazilian

Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
ruana

Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem...

Kakav bol... kad probas back, sack and crack onda se javi.

1step2far

Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.

pa da,ljepše izgleda
osijek još uvijek nema frizera za šumicu??? bit će to unusan posao....
ruana

Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.

totalna glupost.
CatCloe

ruana

Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.

totalna glupost.

Baš...nisam upućena s boli o kojoj pišeš al ovo dalje napisano nema nikakve veze jedno s drugim! Možda ti to sebe mal zavaravaš? Možda te decko vise ne zna napaliti kak spada pa se izvlačiš na dlake? ;)
taj dio o boli je istina. oči ispadaju.
CatCloe

taj dio o boli je istina. oči ispadaju.

Da,najlakše je prvi put - ne znaš što te čeka!! :shock:

Kasnije oguglaš na bol, samo par sati poslije bridi k´o da ti je netko prešao "šmirgl" papirom!!
il si vlažna il nisi vlažna..kakve veze dlake imaju s tim?
ruana

ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena.

Što bi rekla Yaya iz Jinxa - na čemu si tiiii... ta na na naaa!! ;)
Skakavac

1step2far

pa da,ljepše izgleda

I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti..
ja volim da je sve obrijano ...
Loona

Skakavac

1step2far

pa da,ljepše izgleda

I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti..

Bla bla.. kao da vas netko pita. Za dobar orgazam bi svaki tjedan radile brasilian, ako vašeg muškarca to pali... a tu nam prodajete paru i maglu ;)

ruana

ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom. :roll: :roll:

ma odakle ti ovo...
:lol: "dlake su tu s razlogom" :lol:
gluposti!
CatCloe

ruana

totalna glupost.

dakle, dolazimo do zaključka da ako djevojka je korisnik spomenutog načina depilacije, momci ne smijete stati ni na minutu...ali realno gledano...tko bi stao kad jednom krene? :P :lol: :lol:
...ili ako vec odlucite stati na koju minutu....pored sebe je dobro imati....bilo koju vrstu psa....koji ce održavati vlagu......8)
ili čak bocu vode.....
Obožavam brazilsku depilaciju,razlog-mrzim dlake!
Ma boli,ali ako imaš dobru kozmetičarku (kao što imam ja),onda nemaš problema.Na brzinu me riješi svih neželjenih dlačica uz minimalnu količinu boli.
A to s vlažnošću-ne bih se baš složila.Ili si vlažna ili nisi,nema veze s dlačicama.
Mislim da je Eva Longoria izjavila da joj je brazilska dep. poboljšala seksualni život...pa ne znam tko tu koga laže,prodaje paru i maglu...

Tagovi