Počelo je!

Osijek

Počelo je!

Počelo je! Drava - Osijek : 369.
Photo: 42
jupi

:D
Strashno i fuj. :-( Sad uz vodu bujaju nasi lokalni problemi, okrivljavanja...ma tek ce poceti sranja...

Jeste li vidjeli one ljude u Vrbanji...jebote... sve pliva...namjestaj, bijela tehnika, pokucstvo... Sve sto su stjecali odnosi visa sila, a oni placu od nemoci... :-(

Re: Počelo je!

ma samo jedna u nizu stvari koja ne shtima u nashoj fu... drzhavi....
ja ne kontam u cem je problem - drava se izlila 5 cm i svi idu gledat to koda je svjetsko cudo. bezveze. pogotovo jer su rekli da nema opasnosti...

Re: Počelo je!

ma ljudi nemaju shta raditi pa bilo kakvo dogadjanje tretiraju kako spektakl :lol:
zabavno je gacati po vodi ali zabava prestaje kad pomisliš koliko ljudskog truda propada (njive, podrumi, namještaj)
42, slika je odlična
Gemi

Jeste li vidjeli one ljude u Vrbanji...

u vrbanji? sta je bilo u vrbanji?
Poplava, Adriane...Poplava...
Probaj nekad prestat igrice igrat pa poprati sto se dogadja oko tebe u reali. ;-)
Gemi

Poplava, Adriane...Poplava...
Probaj nekad prestat igrice igrat pa poprati sto se dogadja oko tebe u reali. ;-)

ali u vrbanji? jes sigurna da je bas u ovoj tu vrbanji, kod zupanje?
nije to nista..jeste vidli New Orleans :shock: prokleti Ameri sad moraju konacno pocet svoje rezerve nafte trosit...

(zao mi je ljudi koji su poginuli, ozlijedjeni, izgubili nekoga od svojih, izgubili imovinu....da ne bude flejma oko ovoga)
adrian

ali u vrbanji? jes sigurna da je bas u ovoj tu vrbanji, kod zupanje?

Ne...to ti je Strizivojna i Vrpolje :-P Sta ne kazes da sam se spetljala?!?! :)
Gemi

Ne...to ti je Strizivojna i Vrpolje :-P Sta ne kazes da sam se spetljala?!?! :)

ma nisam ja ni za vrpolje znao. zabrinio sam se za vrbanju te nekog tamo.
iawgoM

nije to nista..jeste vidli New Orleans :shock: prokleti Ameri sad moraju konacno pocet svoje rezerve nafte trosit...

(zao mi je ljudi koji su poginuli, ozlijedjeni, izgubili nekoga od svojih, izgubili imovinu....da ne bude flejma oko ovoga)

ma nista oni nece trosit, amerika NEMA (vjerovali ili ne) rezerve benzina za ovakve situacije, slat će Europa pomoć ...ne vjerujem...
gaap

amerika NEMA (vjerovali ili ne) rezerve benzina za ovakve situacije, slat će Europa pomoć ...

molim?!? pa ameri imaju jednu od najvecih svjetskih zaliha nafte! oni sta trose-trose iz uvoza sve!!! a svoje uopce ne diraju...i onda da im mi iz Siska posaljemo koji barel zato da kreteni mogu i dalje vozat svoje hillbilly pickup-ove sa 7000ccm?! :evil:
iawgoM

gaap

amerika NEMA (vjerovali ili ne) rezerve benzina za ovakve situacije, slat će Europa pomoć ...

molim?!? pa ameri imaju jednu od najvecih svjetskih zaliha nafte! oni sta trose-trose iz uvoza sve!!! a svoje uopce ne diraju...i onda da im mi iz Siska posaljemo koji barel zato da kreteni mogu i dalje vozat svoje hillbilly pickup-ove sa 7000ccm?! :evil:

nafte ima, ali čitam danas da nema zalih benzina! ako procjene da je naftna industrija jako najebala od tog povjetarca da će tražiti pomoć europe. ajmo ljudi, svako cenera za litru benzina da pomognemo braći...

AMERIKA I ENGLESKA BIT ĆE ZEMLJA PROLETERSKA!

Tagovi