dakle kontam pobjeci od t-scum a pa me zanima jel neko na tom metronetu i kakva su iskustva?
vidim imaju dobre ponude pa bi mozda na njih presao.
metro net
Računala, znanost, tehnologija
joooj...nazvao me lk iz metroneta...prica koda ima propeler na jeziku...50 rjeci u 10 sekundi...al pametno on zbori...nije im losa ta ponuda... jos tih 1000kn u hg spotu poboljsavaju situaciju... kolko sam ga ja skuzio...net im je sada kao i adsl...a i cini mi se da ce povecavat brzine...po meni se svakako isplati prec na to...jos se malo raspitaj pa vidi...moj glas imas 
Re: metro net
Ja sam kod njih nekih 5 mjeseci i mogu ih toplo preporučiti. Do sada nisam imao apsolutno nikakavih problema.
Nadam se samo da će tako i ostati...
Nadam se samo da će tako i ostati...
Hm, no čini mi se da su puno više orjentirani na firme. Vezani su uz tel. priključak, a ja ga nemam i ne trebam.
Stoga mislim da mi za sad XNET (tj. B.Net) ostaje najbolja opcija.
Stoga mislim da mi za sad XNET (tj. B.Net) ostaje najbolja opcija.
a jebiga meni xnet nije dostupan pošto sam u tvrđi... tako da je sranje al svakako bježim od t-coma
saba
a jebiga meni xnet nije dostupan pošto sam u tvrđi... tako da je sranje al svakako bježim od t-coma
a pa onda ti je najbolje na metronet...
mozes jos pogledat optimu...
a zasto bjezis od T
ma bježim zato što oću flat rate
a metronet me privlači jer imaju onaj neki tv bla šta ja znam
saba
ma bježim zato što oću flat ratea metronet me privlači jer imaju onaj neki tv bla šta ja znam
zbog flata sam ja i uzeo dcm...mislim xnet...
jesi pogledo kakve optima nudi opcije...al ja mislim da bi ti metronet bio sasvim oke...
a jos su najavili i povecanje brzina...
Ni meni nije dostupan...
razmišljam optima ili metronet....
što se tiće telefonskih računa to mi totalno svejedno jer sam prošli mjesec imo 3 i pol kune hahahaha
ma ugl svi koristimo mobitele
što se tiće telefonskih računa to mi totalno svejedno jer sam prošli mjesec imo 3 i pol kune hahahaha
ma ugl svi koristimo mobitele
ja sam sa optimom prezadovoljan!! 38kn(1024/256 kbps) + 50kn za FLATrate, veza mi je dobra tak da nemam prigovora! 
ima i drugih koji nude flate po vrlo privlačnoj cijeni
Re: metro net
jadna "gerilska" firma.... zaobilaziti u šššširokom luku.
inaff said.

inaff said.
MissTakeima i drugih koji nude flate po vrlo privlačnoj cijeni
ma koji su to
ajwarja sam sa optimom prezadovoljan!! 38kn(1024/256 kbps) + 50kn za FLATrate, veza mi je dobra tak da nemam prigovora!
a kolko placas uz to telefonsku pretplatu?