insomnia da li se kada pravite drugačijima - naravno, nitko neće odgovoriti na to.. (iako, još uvijek vjerujem da će se javiti netko iskren..
) ..onda evo postavljam pitanje - kako definirate prijetvornost..koliko često ste se susreli s njom? Zašto je netko prijetvoran, dvoličan, whatever.. ? (iskreno, ne vidim korist u tome..
)
Mene iskreno boli k tko što o meni misli, važno mi je kako me cijene meni bliske osobe u životu, i da sam njima dobra, i nemam potrebu glumiti nešto što nisam. I vidjet ćeš s vremenom, što si stariji, to te više boli ona stvar za tuđe mišljenje, i to je super. Kad sam bila mlađa, šta ja znam, srednjoškolka, onda mi je bilo važno da drugima budem prihvatljiva, da se svidim, pa sam se folirala često puta. Kasnije nije bilo razloga za to, jer ne vrijedi, ljudi provale tko je kakav, ne možeš ti nikoga zavaravati, a niti pokušavam. To možda rade nesigurni ljudi, koji nemaju svoje ja, pa se nekako pokušavaju uklopiti, ili šta ja znam. Ja sam takva kakva jesam, kom se ne sviđam, nek me zaobiđe, tko mi želi biti prijatelj, dobro došao.