Dobro jutro

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Dobro jutro

Dobro jutro. :D
Što će te danas učiniti dobroga sebi ili bližnjima?
Have a nice day.

Re: Dobro jutro

dobro jutro :zbunj2: u jebenti što mi se spava!
kak je vani??? jel jako ladno? sad idem na faks, biciklom i jedino što se nadam da se neću smrznit(bar ne jako)! al super mi je tak ujutro prolazit promenadom, a tamo :psst: nigdje nikog, tišina, ma ludnicaa...
dobro jutro
evo sebi sam već ugodila čim je zora svanula, ošla kod frizera...

kolegi sam za dobro jutro zaželjela mrš i sjela kraj njega da cijeli dan laprdamo... a gdje će se nastaviti treba tek dočekati...

btw zašto to nisi otvorio pod offtopicom :bleh:
dobro jutro...hm za sebe ću napravit to da ću još jednom leć u krevet i pošteno se naspaavt, i izlječit sebe...a za bližnje... (ne diraj lava dokd spava)i sve će bit uredu.---.-..-
aethur

Dobro jutro. :D
Što će te danas učiniti dobroga sebi ili bližnjima?
Have a nice day.

evo pohvalit ću tebe aethur,
što si promijenio krvavi avatar :newyear:
dobro jutro, ja se sad probudila
dobroo jutroo...
ajmo svi budenjeeee

Evo, ja već radim, budna od 5 h. I želim svima dobro jutro. Tko može samo neka spava, i ja bi.
Upravo crkavam na poslu već 2 sata i gledam kroz prozor i baš sam se najarco.
Zajebavam se!
Baš se spremam otići na teren, a vani hladno.
nije meni problem ići na posao al mi je problem čekat 8 sati da bih išao kući....

Bokte, pa šta ti radiš da ti je masu dosadno??? Daj dođi k meni, trebam čovjeka za pomoć.
U tom i je problem, nista ne radi :D
Cini mi se da ovaj razgovor ide u offtopic...
Tako da...

Dobro jutro :D
1step2far

Bokte, pa šta ti radiš da ti je masu dosadno??? Daj dođi k meni, trebam čovjeka za pomoć.

to gore je jedan grafit...ja imam posla i previše tako da...uzgred, kakav posao nudiš?

U pivovari nudim posao, odradiš dio sa mnom u programu pa odemo na pivicu. I da, dobro jutro.
dobro jutro!
isto je kao i jučerašnje pa ne znam da li sam danas budan ili imam deja vu...
najduža noć je učinila svoje.... :zzz:
jeeeeee!!!! novo jutro.. novi dan novi izazovi jeeeeeeeeeeee

Pričekat ću kraj radnog vremena pa u Billi potrošiti božićne bonove na sebe i svoje najmilije.
praznici su a ja se digo u 7...nest ne valja samnom :D
jučer u Beču sam se probudila u hotelu i toliko sam se uplašila jer nisam mogla skontat di sam. još kad sam vidila šta je pored mene ... bilo mi je šokantno jutro a ne dobro jutro 8)
hvali se ti nama sto si bila u beču, a mi čamili u osk...hvali se hvali se :evotiga:

Tagovi