MissTakeajd ti meni mungoše objasni razliku između napostovanj/silovanja ili bilo koje drugog gnusnog seksualnog čina nad djetetom bilo ono muško ili žensko??
Ne vidim razliku.
a dotična košarkašica mogla si je i balvane turati u pakšu
ali ovaj ne smije ni mali prstić ako ona nije pistala...
Jasno.
PoppyDal se radi o dječacima ili curicama mislim da je posve svejedno, nisam primjetila da su mediji više senzibilizirani kad su djevojčice u pitanju.
Ne znam kako bi bilo da su djevojcice u pitanju, ali cinjenica je da su mediji senzibilniji kada je u pitanju zenska odrasla osoba. Kao sto sam rekao i ostao neshvacen - muskarac koji je odrasloj zeni pokusao gurnuti prst u paksu je proglasen "monstrumom", docim je svecenik koji je seksualno zlostavljao 5 djecaka zavrijedio 3 i pol linije u novinama.
Uostalom, ovo tvoje zgrazanje i neshvacanje onoga sto sam napisao samo potvrdjuje tu "senzibilnost" s otklonom.
Što se tiče američke košarkašice, ovo je Leteći nešto najružnije što sam od tebe do sada pročitala. Ne znam dal ti to ozbiljno il pokušavaš bit duhovit, al molim te pročitaj još jednom šta si napisao i razmisli o tome.
Stvarno, procitao sam 3 puta. Evo, preporucam i tebi da procitas tri puta i da mi kazes gdje sam ja to rekao da guranje prsta u paksu je ili nije veci ili manji zlocin od seksualnog zlostavljanja djecaka.
Ta cura nikad nije radila cirkus ni privlačila nepotrebnu medijsku pažnju da bi sada bila predmet poruge.
Ok, vidim da ostadoh nesvacen.
Dakle, mozes li mi reci koji su kriteriji da se nekog prozove "monstrumom"?! U oba slucaja se radi o seksualnom zlostavljanju. U jednom su se mediji okomili na navodnog pocinitelja, prozvali ga monstrumom i pozvali javnost na linc.
U drugom slucaju, koji je podjednako grozan (ako ne i grozniji, buduci da se radi o vise od jedne mlade osobe), ti isti mediji napisu tri i pol retka.