Offtopic #132
Forum
alleinI kako sad da je pronađem početak ove rasprave?
U trenutku kada rasprava skrene s teme, preporuča se postavljanje linka koji referencira na originalnu temu.
A za postavljanje linkova bi trebala biti odgovorna osoba s makazama koja se bavi tim prekrajanjima. Kad si je već to uzela u zadatak, onda posao treba odraditi do kraja.
alleinNažalost, prekrajanje je nužnost kojom se korisnicima koji skreću s teme izlazi u susret, jer bi u protivnom offtopic poruke bile obrisane. Bilo bi jako korisno kada bi (manji broj korisnika) postao svjestan te činjenice.A za postavljanje linkova bi trebala biti odgovorna osoba s makazama koja se bavi tim prekrajanjima. Kad si je već to uzela u zadatak, onda posao treba odraditi do kraja.
U minimum korisničkog bontona i odgovornosti spada pridržavanje teme rasprave i njeno razdvajanje (s linkanjem na originalnu temu) u slučaju skretanje s teme.
Offtopic a nije moj....

">Ovom prilikom se ispričavam svima ako kojim slučajem koji napravim.

DeusExMachinaU minimum korisničkog bontona i odgovornosti spada pridržavanje teme rasprave i njeno razdvajanje (s linkanjem na originalnu temu) u slučaju skretanje s teme.
O ovome ti ja pričam. Ako će admin/moderator rezuckati teme, onda bi bio red da on postavi link odakle je to izrezano. Ovako sad ovu 'temu' pratimo na tri različita mjesta. Nepregledno, nekohorentno, zbunjujuće. Riješilo bi se da i trenutku rezanja admin stavi običnu napomenu "was 'imeteme'-link" ili "from 'imeteme'-link".
Napomena Leonu:
Molim da se za Misstake i aethura postavi korisnička grupa 'offtopičari'
allein
Napomena Leonu:
Molim da se za Misstake i aethura postavi korisnička grupa 'offtopičari'![]()
Probali. Nismo dobili.
allein
Ako je naslov topica 'diskusija o volim te', zašto je izrezan odjeljak koji govori o značenjima 'volim te'? Objašnjenja su totalno on-topic i nema potrebe da ih se izrezuje i stavlja negdje dalje, odvojeno. IMO. Tako se onda u nekolicini rasprava može bilo koji rukavac rasprave odvojiti i staviti u poseban topic...
A za postavljanje linkova bi trebala biti odgovorna osoba s makazama koja se bavi tim prekrajanjima. Kad si je već to uzela u zadatak, onda posao treba odraditi do kraja.
slažem se.. ne vidim zašto je ono što je bilo u temi - diskusija o volim te- gdje se raspravljalo o kada, kome itd reći volim te, a raspravljalo se i o samom značenju tih riječi- i to u dva topica: ''diskusija o volim te'', i ''volim te prebrzo''.. i onda je sama od sebe otvorena ova treća tema, koja se bavi potpuno istim s čim se bave već prije spomenute teme... uostalom, ova tema nije stavljena u off-topic, već u -ljubav, romantika- što samo po sebi daje naslutiti da se raspravom zapravo uopće nije išlo u off.. kao potpisnik ona dva topica o ''volim te'' sam morala ovo iskomentirati, jer mi uopće nije logično.. no nevermind..
aethurallein
Napomena Leonu:
Molim da se za Misstake i aethura postavi korisnička grupa 'offtopičari'![]()
Probali. Nismo dobili.
i vodili razgovor od 2 sata i opet ništa

mi to ne radimo namjerno
MissTakenisam jaaaa
Eo, to sad nije bilo namjerno?
Jel to bilo potrebno? Dodavati još jedan post koji ne govori ništa na thread koji je otišao nikuda?