Ghostbusters
Forum
Gledao par puta, a i neke druge clipove.
Da se naježiš!
Da se naježiš!
ma kurac... fake!
nije da ne kuzim....al ajde...ona se izderala...sta su se oni okrenili...koji ku*ac...de nek neko objasni...
Fake je; to je filmić koji je dobio nagradu na nekom festivalu amaterskog filma...
Tako sam nešto čitao o tome...
Tako sam nešto čitao o tome...
nake_radonije da ne kuzim....al ajde...ona se izderala...sta su se oni okrenili...koji ku*ac...de nek neko objasni...
...dakle ovako....klinci su ukrali starcima kljuceve od auta....i otišli se malo provozati....
..usput su pokupili nekoga tko ima kameru...pa se ovaj malo kurcio da zna snimati s njom....i to s ukljucenim nightvision modom....i tako dok su se oni vozali....pokupili su neku žensku...koja je bila...ili drogirana...ili pijana.....ili tek tako glupa.....i u trenutku kad je htjela ovom tipu što snima reći....kako je tera srati......sila nebeska je okrenila auto....te su svi završili u 3 PM.....i eto....onda se netko to sjetio staviti na net.....pa je to netko sa neta stavio na forum.....i sad mi tu komentiramo......
otkako je napravljen Blairwich project svašta se protura kao autentično...
zar samo na osnovu dodanih informacija treba vjerovat da je to istina? prestari smo mi za to da vjerujemo u Djed Mraza....
zar samo na osnovu dodanih informacija treba vjerovat da je to istina? prestari smo mi za to da vjerujemo u Djed Mraza....