Jel zna netko gdje se u Osijeku mogu napraviti puzzle iz fotke? Znam da su u HIGu to radili, al sam pitala i ne rade vise. Probat cu sutra otic pitat na jedno mjesto gdje ima nade, iako nekak cisto sumnjam...
Help!
Puzzle
Društvo, politika
Nije neka dumina imati puzzle za koje znas sto trebas sloziti. Veca je fora extreme-puzzle. Kupis hrpu komadica i onda sastavljaj. Vjerujem da je i uzitak sastavljanja veci kad ne znas sto sastavljas, jer te na kraju ceka nesto nevidjeno. Eh...
Hehe, vidis, sad mi je sinula ideja
Ufotkas neki zanimljiv detalj svog tijela, i onda poklonis takav puzzle voljenoj osobi, ili jos bolje, nekome za koga znas da se lozi na tebe/ti na njega. Hehe. Samo, kako bi reagirao onaj sto masinom sjecka puzzle?!? Grrr....
Hehe, vidis, sad mi je sinula ideja
Ufotkas neki zanimljiv detalj svog tijela, i onda poklonis takav puzzle voljenoj osobi, ili jos bolje, nekome za koga znas da se lozi na tebe/ti na njega. Hehe. Samo, kako bi reagirao onaj sto masinom sjecka puzzle?!? Grrr....
Re: Puzzle
Da, bistrice, treba mi za poklon. A sto ce bit na njima...
Anyway, nasla sam di rade.
Anyway, nasla sam di rade.

mogla bi nam baš i otkriti gdje ih prave da znamo i mi kad nam ustreba kreativan poklon 
Mislim da su to radili u FOTO KOPI FAKS u Radićevoj...
Jesi tamo to riješila?
Jesi tamo to riješila?
Ako ih poklanjaš u zatvor obavezno ih namoći u LSD....a i nemora bit zatvor
@billy, zar je do toga doslo? Djeci uvaljuju slagalice s Disney likovima umocene u LSD?
Mozemo ili biti sigurni da svi mi danas nismo pod nekim oblikom mind controla, daleko suptilnijim i daleko ucinkovitijim od ulijevanja hektolitra tripa u vodoopskrbne kanale?!
Tja, skoro svi mi gledamo TV...
Mozemo ili biti sigurni da svi mi danas nismo pod nekim oblikom mind controla, daleko suptilnijim i daleko ucinkovitijim od ulijevanja hektolitra tripa u vodoopskrbne kanale?!
Tja, skoro svi mi gledamo TV...
Leteci mungos
@billy, zar je do toga doslo? Djeci uvaljuju slagalice s Disney likovima umocene u LSD?
mickey mouse a la dali
Ma deca to kupuju i skupo pla;aju...nema badava
@billy, a odakle to kupuje? jel' se moze to kupiti k'o kruh i mlijeko?
leteći ti si češće od mene u papa joe, pitaj gazdu boru o tome.
nizak udarac, billy... ;-)
Hm, ja mislila sam da sam vec odgovorila.
Da, tamo. Bas sam danas bila. Bio je onaj celavi tip i jos ga je komp za* al je bio jako uporan i simpa i namucio se i ipak mi otisnuo.
42Mislim da su to radili u FOTO KOPI FAKS u Radićevoj...
Jesi tamo to riješila?
Da, tamo. Bas sam danas bila. Bio je onaj celavi tip i jos ga je komp za* al je bio jako uporan i simpa i namucio se i ipak mi otisnuo.